-
Johne Connore, seš připravenej?
-
-
Když tu diskuzi vedeš sám ze sebou tak to tak vtipný není
-
Tohle je "role play" diskuze jak vidím.
*2* -
Your clothes. Give them to me. Now!
-
Já jsem vždy připraven!
-
-
Nikam! Doma budeš!
-
-
Sára Connorová?
-
-
Počkat, ty ses už narodil? Nemáš být ještě dítě? ..Já ani nevím.
-
-
-
předpokládám obyčejný genetický algoritmus. bylo by fajn to v článku rozebrat víc. takhle to vypadá, že je to nějaká převratná umělá inteligence, která něco složitě vymýšlí a následně složitě testuje hraním... podstata genetických algoritmů je ale poměrně jednoduchá... obyčejná matematika a pravděpodobnost.
-
Neřekl bych, že tato zpráva je nějak extra zajímavá. V podstatě je to jen chytřejší generátor. Jsem si skoro jistý, že spousta her, co využívají generování obsahu mají implentovány i algoritmy pro zjišťovaní dosažitelnosti plošinek. Vývojáři jen takové kódy nezveřejňují. Daleko zajímavější by bylo, kdyby se ten jeho program byl schopen učit, nebo dokonce generovat hru i skrze žánry, i když i takové pokusy jsem už někde viděl.
-
-
Možná jde hodně o přístup, Angelina je součástí výzkumu na Imperial College London. Článek samozřejmě neuvádí všechny detaily, Mike se zabívá hratelností, časovou náročností atd. a plošinovky jsou jen jeden z příkladů uplatnění Angeliny.
-
-
Máš pravdu. Na druhou stranu musím ocenit, že Mike dělá vývoj takovou otevřenější formou. Je zajímavé si číst vývojové blogy.
-
-
-
Shodou okolností zrovna minulý týden dávali zajímavý dokument o superpočítači jménem Watson, který dokázal hrát a vyhrát oblíbenou hru Jeopardy/Riskuj. Takový praprapradědeček Data *3*
http://www.csfd.cz/film/331351-nejchytrejsi-stroj-na-svete/ -
Ech, mi to přijde jako obyčejný generátor, kterejch jsou tuny.
-
-
Ono to bude tím, že to tak trochu je. Asi si svůj generátor levelů, který si teď navrhuji, taky nějak hustě pojmenuji. Třeba si získám trochu pozornosti *15*
-
-
Určitě! Kdyžtak dej vědět, až to bude v nějakém použitelném stavu, dost by mě/nás to zajímalo.
-
-
Jedině pod podmínkou, že i kdyby to byla sebedokonalejší hra, nikdy to tu nebude zmíněno. Snesl by se na mě hate, že to má pixelartovou grafiku :)
-
-
Mlčenlivost zaručena :)
-
-
-
-