Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenzoval to člověk, co dal 55/100 Max Payne 3 na PC. Já to považuju za jednu z nej her posledních let. Takže Hitman pro mě bude naprostá pecka :)
  • Jistě. Namluvil toho za ty díly docela dost. To není Freeman ;)
  • Vida. Hra ještě ani nevyšla a tupouni už mají jasno *1*
  • keby polku penazi z marketingu dali do hry a urobili by to postarom tak by to nebola taka sr*cka
  • Audio samply z Recoil - Want pusobi velmi stylove!
  • V jedničce řekl pár slov možná i nějakou tu větu, ale hrozně málo
  • Přesně tak. Trailer je opravdu perfektní a ta hudba se k tomu hodila. Ano miluju hudbu v Hitmanovi (orchestrální skladby,chory v pozadí atd. to patří k Hitmanovi), ale tohle mě překvapilo a to mile. Fakt parádní a těším se
  • http://www.gameranx.com/updates/id/10682/article/hitman-absolution-is-a-%20mess-gets-torn-apart-in-pc-gamer-review/

62 od PC Gameru je asi jak 15 od někoho normálního.

Jo, ještě bude sranda. A to tak jeden, dva trailery vypadaly dost nadějně.
  • Myslíte, že musím znát příběh předchozích dílů,abych si Absolution užil?
  • Chlapci vyvojari maju štýl. Trailer je super aj s hudbou v ňom :)
  • Ve dvojce toho nakecal celkem dost.
  • Mluvil ve vsech dilech
  • Pamatuju si že mluvil v blood money
  • Ding dong, čekujte ten tvrdej stealth gameplay. Dokonce je za to Silent Assassin ranking.
    http://www.youtube.com/watch?v=wh3a4stNaf4
  • Promluvil vlastně někdy v některém dílu 47??
  • Veskoslav
    Bohužel nepodívám, z neznámeého důvodu mi přestala všechna Videa tady na tiscali jet (výjma videí z youtube, ty pro změnu mají lock na zvětšení obrazu)
  • Pro me je Hitman: Absolution splnenym snem necekal jsem ze po Blood Money jeste nejaky Hitman objevi - vsechny dily jsem nekolikrat projel dokonce me to premluvilo abych si zahral ceskou hru Chameleon (doporucuji) mozna me to premluvi i ke SC ale Sam Fisher je dobrak a ja mam rad najemne vrahy :) jinak opet se potvrdilo ze jedna vlastovka z PC Gameru jaro nedela

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit