Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to je jasny, pac cely playstation je schovany v Dualshocku vic uz ukazovat nebudou. *1*
    • To je pouze otázka budoucnosti. Určitě se za 10 let vymyslí něco takového jako je právě toto. konzole bude zabudovaná do ovladače a CD budeš strkat do Dualshocku jako SONY PS portable. Akorát to bude se super grafikou na tvé velké televizi. Kdo si počká ten se dočká...
      • walltar
        Tak to by podle mě mohlo přijít, kdyby prorazilo streamované hraní.
        • Veď to je PS Vita, alebo WiiU, či ako sa tie "zázraky" volajú...
  • :) http://youtu.be/0rJDn0jRnUQ
    • Ač Sony věřím, video velmi povedené, ,,omfg its Blizard. Its diablo...."
  • Grifus
    Krabici neukazali protoze ji beztak nemaji nejen navrhnutou, ale nemaji ani vyresenou samotnou konstrukci konzole - chlazeni, nic. Chteli jen predstihnout MS s oznamenim, tak tu konferenci splacali narychlo s tim co maji. Tot muj nazor, zastanci Sony uricte souhlasit nebudou...
    • Tak jasně, že chtěli, jinak by to neohlašovali první :) Myslím, že to hlavní bude zase klasicky až na E3. Tady to naťukli, aby se o tom vědělo a mohli okolo toho dělat až do E3 vlny. Na vzhledu konzole stejně nesejde, kvůli tý si to nikdo nekupuje...
    • dizajn konzoly budu mat, ked to budu potrebovat. kedze maju hotovy navrh architektury, tak nemali dovod ho neukazat, aby mohli vyvojari a investori konat. sony bude mat este kopec prace na zaisteni dodavatelov hardveru a vybudovani kompletnej supply chain. len samotna gddr5 je viac menej nedostatkovy tovar, kde su kapacity objednane radovo rok dopredu. osobne netusim, co maju v rukave, ale asi nebudu do konzoly davat 16 512MB modulov.
    • S tímhle nelze souhlasit. Si jako myslíš že se celý ty roky jen škrábou na zadku a potom všechno udělají za týden a je hotovo?
      • Grifus
        Vubec ne. Jen rikam ze ten kus plastu co obali komponenty maji hotovej ze dne na den a vylisuji si ho klidne po milionech za tyden. Nemaji proste nic dotazeny zdaleka do konce a tiskovka byla spichnuta horkou jehlou...
        • Predstavujes si to moc jednoduse. Postavit vyrobni linku nejde ze dne na den. Ale ze na tom jeste pracuji je samozrejme. Nicmene uz maji pevne vize ceho a kdy chteji dosahnout a s tim seznamili verejnost. A take maji ovladac, protoze ten vyvojari her na rozdil od finalni krabice potrebuji co nejdriv.
          • Grifus
            Ale kdeze. Ty mi asi nerozumis, oni maji hotovou koncepci co za komponenty bude konzole obsahovat, oni maji X navrhu jak bude samotny vnitrek a vubec i vnejsek vypadat, ale nemaji tu finalni podobu ani zdaleka hotovou. A uz vubec nezacali s vyrobou, protoze se evidentne snazi uspechat vydani. To je to, co se basnik snazi rici...

            btw Sony beztak ma hotovou vyrobni halu, jestli si konzoly kompletujou sami. Ale i tak jim je momentalne prd platna, kdyz vsechny komponenty jim budou dodavat externi vyrobci.
            • Nesouhlasim s tim, ze konference je unahlena. Verejnost byla a je velmi zvedava, zajáma ji kdy bude a co prinese dalsi generace PlayStationu. Takze oznamili ze ji pripravuji, jaka bude, jake bude mit zajimave funkce, jake se pro ni pripravuji hry, dementívali nepriznive spekulace tyu nutnost byt online a mimo jáne tim ulevili stovkam lidi, kteri vedeli, ale nesmeli mluvit a byli pod tlakem aby neco prozradili. Ja myslim, ze by vsichni meli byt spokojeni, ale presto se najde par neprejicich lidi, kteri na tom za kazdou cenu hledaji neco spatneho.
            • Grifus
              A jelikoz chteji vydat konzoly letos, misto pristi rok, musi spechat a delaji unahlene konference s polotovary. Takze vlastne souhlasime jeden z druhym. *5*
            • Jak nerozumim? Vzdyt nerikam nic jineho. Maji hotovou hrubou koncepci, co ma konzole umet a ted pracuji na jejim naplneni. Jen rikam ze od finalni koncepce k finalnimu vyrobku je jeste dlouha cesta a neni to ze dne na den.
    • smejki
      A ani technici. Nějaké návrhy jistě mají, ale stále optimalizují. Konzole má vyjít v létě. Pokud chtějí mít dostatek konzolí na launch, budou muset tak měsíc dva předem plně věnovat produkci, nějakou chvíli předtím i optimalizaci produkce. Sakum prdum by tak podle tebe měli na návrh designu asi tak tři měsíce. Za tři měsíce se IMHO fakt nic pořádného dost dobře od nuly navrhnout nedá.
      • Proces optimalizace je vzdy nekonecny, takze nakonec stejne narychlo vyberou tu nejmin zmrsenou variantu a tu pouzuji
      • regant
        Nechci tě zklamat, ale jejich holydays 2013 znamená Vánoční svátky 2013 tudíž konec prosince
        ne dřív než vyšlo WiiU minulej rok
        • smejki
          ježiš aha *15*
      • Grifus
        Navrhy maji, to urcite ale nic neni ani zdaleka dotazeno do konce. Spechaji na vsech frontach. Konzole nevyjde v lete ale nejdriv v listopadu, navic jen pro Asii a mozna Ameriku, takze na vyrobu cas relativne maji, kdyztak proste nebudou zasoby a budou se prijimat predobednavky jako tomu bylo u PS3. Evidentne pozde si nekdo v SOny uvedomil ze kdo vyda prvni novou konzoly, budel eaderem na trhu. A ted proste delaji vse proto aby predstihli MS, ktery mel naskok ve vsem, jen nicn eoznamoval. Takhle to na me pusobi jakozto obycejneho ctenare hernich webu a PC hrace...
  • Ten ovladač na obrázku je verze pro leváky? *8*
  • Black_Hand
    ten zrcadlovy obrazek ma nejaky metaforicky vyznam :)) ?
  • No také jsem se divil tomu obrázku, že jsou přehozené strany čtveřicí tlačítek...
  • V Sony maji hrube specifikace, pripravuji pro ne sluzby, system a hry. Maji spiony u konkurence. Podle toho vseho jeste budou ladit detaily. Maji take konstrukcni tym, ktery tohle vsechno ma za ukol poskladat dohromady tak, aby to spolu dobre chodilo a zaroven aby vyrobni linka byla co nejjednodussi a vyrobni naklady byly co nejmensi. Je naprosto jasne, ze tohle jeste nemaji, jinak by mohli zacit s vyrobou a prodejem. Jestlize maji prodavat az na podzim, mohou zatim v klidu ladit, predstavovat finalni vyrobek dnes by bylo zbytecne predcasne. Nepredstavovali hotovou konzoli, ale sve zamery a vize a myslim ze toho prozrtadili hodne. Doufejme, ze se jim podari bezezbytku naplnit.

    Osobne jsem z jejich prednasky nadsen, protoze tem zamerum se toho moc vythknout neda, krome ztraty kompatibility, kterou jsem ale ocekaval a ktera je nevyhnutelna. Zda se, ze se poucili ze vsech chyb, ktere s PS3 udelali a ze se zaroven nedopusti zadnych novych, jako byla spekulace o nutnosti trvaleho online pripojeni nebo zablokovani bazarovych her. V podstate je to jako sen, az tomu ani nemohu uverit a cekam, co se kde podela, co jim nevyjde, co se zmeni, protoze je to vse az moc krasne na to, aby to byla pravda.
  • A Brent Spiner nevidel ani jeden dil Star Treku.
  • MrSanta
    Kdyby ukázali krabičku, tak čím by pak konkurovali Microsoftu na E3 (za předpokladu, že MS představí nový Xbox právě tam).
    • Udělali/jí jenom lépe, když vzhled PS4 neukázali a ani neukáží do E3. Ti opičáci z Microsoftu všechno kopírují jako na běžícím páse a mají z toho velké prachy. Microsoft v tomhle směru nemám rád. Když má PS3 Blue-Ray tak Xbox přece nesmí být pozadu ne ?! Dáme ho do Xboxu 720 at si to lidé koupí, protože potřebujem prachy. A teď důležitá poznámka: K čemu chce Microsoft do Xboxu 720 namontovat Blue-Ray, když si na to nespustím jediný film. Aspoň to tak bylo psáno ! Jenom budou platit více za výrobu a hráči si připlatí za CD. Ale i tak se divím, že hry na Xbox jsou takové drahé, když je to deb*lní DVD, které mi příjde zastaralé. Jednoduše jsem buď Idiot, že to nechápu nebo tomu nerozumím. Asi to druhé... Xbox je čistě herní konzole a tak to zůstane. Playstation je multimediální centrum a právě proto mi vyhovuje.
      • Ty ses taky srandista. Kdyz na trh prisel PS3 a xbox360, tak to bylo v dobe, kdy mezi sebou "souperili" 2 formaty disku a to blue-ray a hd-dvd. A jelikoz se blue-ray na rozdil od hd-dvd prosadilo, tak je nanejvis logicke, ze do noveho xboxu daji prave blue-ray. Nemluve o zvetsujicich se velikostech jenotlivych her, takze budou moci hry vychazet pouze na jednom disku, na rozdil od 2 a vice u hd-dvd.
        Nevidim v tom zadne kopirovani. A ten kec o tom, ze by MS mohl jeste zkopirovat vzhled uz nechapu vubec. Copak xbox360 vypdal jako PS3?
        • Ale já vůbec neříkal nic o tom, že konzole od sebe kopírují vzhled... Co to je za blbost toto ? Já jsem srandista jo, když jsem nic takového nenapsal ohledně vzhledu...
          • "Udělali/jí jenom lépe, když vzhled PS4 neukázali a ani neukáží do E3. Ti opičáci z Microsoftu všechno kopírují .." A co si mam potom myslet o tomto?
            • Ale to se pak nemuzes divit me reakci, kdyz ty pod pojmem "vzhled" mas na mysli vlastne uplne neco jineho *1* .
            • Já tím nemyslel vzhled jako vzhled té bedny.... Myslel jsem tím úplně něco jiného, ale neřeš to...
      • Grifus
        Co presne zkopirovali od Sony? Pouziti BR mechaniky? Tak to je kopirka jako prase. Naopak co sleduju jakozoto PC hrac, jdou spise vlastni cestou. Misto aby kopirovali jako Sony od Nintenda pohybovej ovladac, udelali rovnou Kinect. A silne pochybuju ze budou mit na gamepadu dotykovou obrazovku, tak jak se ji opet snazi kopirovat Sony od Nintenda... Tak nejak sis popletl strany kdo koho kopiruje. *1*
        • Mno, uz Dualshock 3, resp. Sixaxis je pohybovy ovladac, ktery Sony melo. Novy gamepad nema dotykovou obrazovku, ale touchpad, coz na gamepadu nikdo nema a poprve se objevil na PS Vite jeste pred Wii U. Kinect je velepsene PS Eye s rozpoznavanim pohybu, ktere Sony predstavila uz u PS2. Neni to s tim kopirovanim tak jednoduche, jak to podavas.
        • smejki
          Striktně vzato, Kinect je okopčený a vylepšený EyeToy.
        • Ano to je fakt... Přiznám se, že jsem Id*ot. Na tohle jsem si nevzpomněl. Jenomže dneska je taková doba, že skoro už není co vymýšlet. Dneska jsou dotykové obrazovky naprostý standart a má je téměř skoro každé malé dítě. Tak to neberu jako kopírování, protože to je opravdu všude kam se podíváš... Ale jenom mi prostě příjde divné proč sakra chce Xbox 720 Blue-Ray, když je to pouze na hry. PS3 se dá využít jako přehrávač filmů a mnoho dalšího... To mohli zůstat u těch DVD. Jako já nevím, ale příjde mi to s prominutím jako blbost...
          • smejki
            BR je de facto průmyslový standard. Používání nestandardních formátů, součástek atd atd je vždy drahé a ve výsledku problematické. XBox musí být v rámci jedné generace 100% kompatibilní. Proto musí všechny hry podporovat streaming z DVD, i když je to hloupé a nepraktické a i když už se XBoxy bez hadru léta nevyrábějí. Proto musí mít i poslední Xboxy HD-DVD, i když je to formálně mrtvý formát. Je ale krajní blbost obě tyto (a podobné) věci aplikovat i v další generaci.
  • Pre toto nie je skok generacii taky velky ako minule.
    http://i.imgur.com/ChsSwUE.png
    • Dost ubohe chapanie sveta len skrz pocet poly. Hry obsahuju toho dost viacej nez len modely ktore tam necinne stoja.
      • V prvni rade je nesmysl porovnavat hry podle grafiky. Ale mnozi tak cini a navic maji velka ocekavani. A temto lidem je potreba vysvetlit, ze grafika dosahla uz takove urovne, ze i male vylepseni se deje za vysokou cenu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit