Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kraviny ! Naprostý kraviny ! Tak krásný lore to mělo, vyšly mraky knížek, fanoušci psali fanfikce, lvl80ETC skládali metalový balady a dnes tu máme stupidní bambusožrouty z W3 easter eggu cílící na už tak rozebraný čínský publikum.
    Dejte mi mínusů, kolik chcete, ale většina z vás mi musí aspoň z části dát za pravdu.
  • wow je nejlepší mmo (tohle neni trolling), jen škoda že ted uz to nikdo nehraje jinak bych se do toho sveta zas podival *4*
  • Ty vůbec nevíš, která bije, tak co tu žvaníš...
  • ve wow toho dost delaji pro hrace,oproti vanille a tbc,tam temer nic nepridavali,rotace byly uplne stupidni,bossove velice primitivni,tam zalezelo dost na gearu ne jako ted,
    pvp desne zabugovana, v 40man raidy hrozne propady v fps,kazdy den jsou novinky na mmochampions tohle za dob vanilly a tbc nebyvalo.

V diablu 3 ziskali neskutecnou hromadu penez za zakoupene hry,nemluve o penezich
    co maji z RMAH,ta hra je v podstate P2WIN,takze kdyby jim zalezelo na hracich,a ne
    na money tak pro to muzou neco delat:ve wow jsou mesicni popolatky,v diablu 3 RMAH
    a lidi to stale dost vyuzivaji,tekze rozdil v zisich za mesic az tak propastny neni,
    uCro sem videl jak v klidu za 5minut utratil 1k na RMAH,ktere pak dal bud z5na RMAH za draz(flipping)nebo na loothunter.
  • Docela smutne videt, jak si jeden clovek pise sam se sebou. Vlastne ono je to mozna spis k smichu. *1*
  • Na hráče kašlou.Ano do wow musí "něco dělat",protože má měsíční předplatné,takže kdyby nic nedělaly razantně jim ubude populace.Na diablo 3 můžou prdět,protože žádné předplatné nemá a stačí koupit krabice.
  • to je pravda,cekla bych ze uz daji siege of ogrimmar,
    hc Tot s takovym gearem uz neni tak tezky.
  • To je jasny kdyz nejvic hracu wowka jsou cinane s 64% tam to snad pari kazdej 2 cinan :D
  • pekne,je videt,ze jim jde o hrace,stale neco delaji do wow,narozdil od diabla 3,
    kde na hrace uplne kaslou a snazi se z toho jeste vytriskat vic money.
  • Kdyby to nebyly pandy,tak bych jim možná odpustil i ten čistý kalkul (snaha prosadit se na čínském herním trhu).
  • A co do Warcraftu patří? Myslel jsem, že je to jen nějaká fantasy hra kam patří to, co si tvůrci vymyslí..ale ono je to asi nějakej ostrov u Austrálie, že tam je přesný bestiář tvorů, co tam žijí *8*
  • taky nejak nechapu, proc zrovna pandy jsou takovy problem, kdyz v podstate ta divna rasa na cele te planete jsou lidi.
  • promitac
    Krávy ok, ryby ok, vlci ok, ... (dalsich mlion druhov) ... ALE PANDY KUR*A NE !
  • Blizzard se snaží asi lidem dokázat, že pandy do Warcraftu patří :)
  • Pekny uz jsem videl na netu, ale uz by mohli taky nahodit novej datadisk -_- uz je tam velka nuda raidy bych uz dal i po slepu.
  • Trisska
    jjj Vencoslav z toho bude úplně dojatej *15*
  • To je ale loztomily!
  • sipecka
    Veskoslav bude mít radost *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit