Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uncle Draken wants you :D
  • Přiložený hry stojej za h*vno a články si můžu přečíst i na netu... A tu stovku můžu ostatně i spláchnout do záchodu, vyšlo by to v tomto případě nastejno.
  • mám doma 3 bezdráty .. 2 k xboxu a 1 k PC . . fungujou bez problémů
  • Mart9
    Ajaj a teď to zase začne :D
  • za mne dosud dané hry slabota.to snad raději nic.
  • Level se mi velice libi, ocenuji ho obzvlast u obeda :) Co se mi ovsem nelibi, jsou plne hry. Za me teda velka slabota (moje subjektivni hodnoceni). Korunu tomu nasadil nefunkcni kod na steam.
  • Pokud by vám stručný formát ankety nevyhovoval, neváhejte se rozsáhlejší připomínky nebo dotazy posílat emailem na adresu redakce@level.cz
  • Mart9
    Díky za tip. Máš zkušenost, jestli se dá takto snadno sehnat i ovladač? To je nevýhoda bezdrátů.
  • už mám na reklamaci v práci tři fungl nové stejná chyba -kinect.musím ale říct že má super ovladač.
  • Zkus pohledat na nejbližší skládce... Třeba tam někde bude nějaký pohozen vedle porouchané sekačky.
  • Mart9
    To je ta samá anketa, co tu byla před 14 dny? Rád bych ten Xbox (předem díky *3* ) tak aby mi nic neuniklo *4*
  • Odesláno. Odpověděl by jsem i bez nároku na výhru... Myslím si, že je na Levelu pořád co zlepšovat.

U ankety mi jen chybí prostor, pro popsání vlastního názoru.
  • Mne se ta anketa normalne zobrazi...
  • KronosDeret
    Nope, mrtvy link (zatim)

edit: uz to jede :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit