Přejít na výpis diskuzí
Anonymous se distancují od útoku na Sony - bojí se fandů
5.5.2011 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Klasika. Na začátku stojí vášeň, odhodlání, anarchie, povstání atd... Jakmile si však přičichnou k penězům(netýká se jenom Anonymous), tak se musí začít myslet hlavou. Není na tom nic špatného.
-
Teda autore, styď se. To že máte potřebu opisovat každý žvást co Kotaku aj. napíšou, vám dvakrát nepřidává. Co takhle nějakou úvahu o stavu herní branže? Ne? Moc práce? Chápu...
-
-
A nebudu se stydět:) Tohle je velmi symbolické a poukazuje to na problém s vytvořením fenoménu...a poté jeho udržování. A když si osvojím nějaký specifický symbol... je to problém, když se jej moc nedržím. To, jak Anonymous, či ta část, která se cítí být organizovaná, bojuje proti obvinění je jak celkem zajímavé pro celou kauzu, tak pro vývoj tohoto specifického fenoménu.
-
-
No jo, já to myslel napůl v žertu, zajímá mě kolik mých fanoušků je teď online.
Problém je v tom že článek na Kotaku je kapku delší... a schopnost trochu se o tom do detailu rozepsat taky máte ;p.
Možná moje chyba, rád čtu delší věci. -
-
Já zas nerad opisuji větu od věty/ ostavec od odstavce. Zatmco Kotaku řeší spíš to, že se Anonymous snaží být tak trochu líbiví pro všechny (zmiňovaná kauza s Amazonem a Wikileaks), já radši rýpnu do faktu, že ještě nedávno brali Anonymous svou živelnost a nepostižitelnost díky tomu, že "byli kdokoliv" jako výhodu a teď...:)
-
-
-
-
Za tohle muzou ty filmy o superhrdinech. Delaji kladase z vysinutych lidi, co berou zakon do vlastnich rukou a pak se toho chytnou tyhle mameluci. Doufam, ze po tehle estrade se Sony uz daji pokoj
Kazdopadne neverim, ze za timto utokem stali. Nedava to zadny smysl. Anonymous ma pozadavky a kradez je proti jejich "zasadam". V tomto pripade, ale zadne pozadavky nikdo nema a kradez je to jasna. Je mnohem pravdepodobnejsi, ze jen nekdo vyuzil jejich popularity a svou kriminalni cinnost hodil na tyhle tupa telatka. -
-
Anonymous pídporuji kradeze, nerespektuji zakony a neverim jim ani dobry den. Podle me to udelali protíze nedokazali domžslet dusledky. Ted jde po nich oficialne FBI a kdo vi kdo neoficialne a oni jsou z toho vydeseni. Doufam ze se jim to prokaze a ponesou zodpívednost za sve jednani. Skody zpusobili obrovske, v americe to vidim na dozivoti.
-
-
čím víc tě tu čtu, tím víc mám dojem, že ty už to máš bohužel taky na doživotí.
-
-
Já si taky myslím že by měli dát pokoj. Máš naprostou pravdu. Nejlépe uděláme když se svěříme do rukou zákona a našich volených představitelů. Ti lobisté maji vždycky na srdci jen naše dobro. A velké korporaci jako Sony záleží pouze na jednom. Na spokojenosti zákazníka!
Už aby byl v tom metru nainstalovaný ten systém totálního e-sledování, budu se při cestování cítit o něco bezpečněji. :)) -
Ano!!! A ještě víc než komiksy ovlivňují lidi počítačové hry. Já bych to všechno zakázal.
(p.s.:ironie pro ty, co nepochopili) -
-
kdo mluvi o zakazu? ale tyhle lidi se tim ocividne inspirovali
-
-
-
banda teploušů, ted navíc pos*aných strachy...
-
Všechno to jsou čisté spekulace, jak si autor může dovolit tvrdit, co si Anonymous myslí?
-
-
Ono to není tak těžké, když vydávají vlastní prohlášení a někteří jejich členové jako Gregg Housh otevřeně komentují co se děje a co vadí...:)
-
-
Ono je to celé ještě o něco komplikovanější. Anonymous nejsou oraganizovaná skupina, nebo obecně nějaké seskupení lidí. Takže nějaký Anon klidně může vydat prohlášení a jiný ho s klidem popřít. They are legion .. with no leader.
-
-
Vždyť to i píši, v tom je ten problém. Ačkoliv za tím třeba Anonymous nebyl... tak za tím možná Anonymous byl, protože holt Anonymous jsou všichni, kdo se k tomu cítí.
-
-
-