Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja se tim jenom bavim, APEX jsem zkusil, jeste tomu diky hodnoceni z ruznych stran dam sanci.. a pokud ne tak nemusim hejtovat jako tupe nerdoidni decko :D,,, omg tady je fakt vykvet demence to se musi nechat. Bezte na vdzuch umastenci 😂

  • Lukass

    Apex je slusna zabava na hodku dve s kamosema,  super.  Bavi me to,  ma to pekny zbraneca dobrej gunplay. 

    Ale 10/10 fakt ne. 

    Staci se podivat kdo to recenzuje a je jasno :) 

  • hulec

    Vzhledem k technickýmu stavu fakt netuším jak to mohlo dostat 10/10.

    Proboha dyť to má horší desync jak PUBG.

  • Tak jsem to vecer zkusil...(jediny BR pred tim jsem hral jen pubg mobile;) ... ma to pekny audio a... to ja asi vsechno... porad je to BR... 10 minut sbirate veci, pak vas nekdo sejme... skoda, chtel jsem nejakou zajimavou scifi strilecku... az me to zase popadne, zapnu destiny2...troll😁 4/10 za audio...

  • Majkl

    tak to zřejmě na games.cz mají jinou definici

  • Skoro u každé hry. Taky jsem teď rychle projel podle data Apex PC lidi co dali 10. Relevantní byl s bídou jeden.  Další co hodnotil cca 6 her  jen 10 nebo 0,1. Zbytek byli lidi co dávali jen 10 (u 1-6her).  Ale skoro to samé platí i u 10 lidí co dali 0. Tam byli relevantní tak 3-4.

    Ve výsledku je to ale jedno jestli hodnotí nějaký pablb s černobílým viděním světa, nebo někdo za prachy. Oboje se prokazatelně děje. My jen můžeme doufat, že se to vyváží. Nebo si "vyzobat" to čemu budeme věřit. Mám jen takovou obavu, že Games to dlouho nebude.


  • Rejsek

    Takovej hate na hodnoceni u hry, kterou muze kazdy bez obav a bez penez vyzkouset na vlastni kuzi😂...o co vam jde lidi?!

  • species
    diky hosi! ja kdybych to mel vysvetlit tak mam zase na 7 dni ban :D
  • species
    10/10 ale neznamena dokonala hra, znamena to proste hru o ktere se bude jeste za nejakou dobu mluvit, je necim vyjimecna a ostatni hry ze stejneho zanru se s ni budou srovnavat.
  • Derp_1337

    Já nikdy neřekl, že veřím v objektivitu recenzentů. Já poznamenal, že se "snaží o trochu objektivity", což znamená úplně něco jiného 😉


    Jinak tvá nařčení z fake uživatelských recenzí jsou přehnaná. Jasně, některé hry/společnosti měli recenze od jejich zaměstnanců, ale to neznamená, že u každé hry jsou podobná fake hodnocení.

    Lehce jsem projel top 20 "desítkových" hodnocení Apex Legends a z toho jich 13 bylo zaručených uživatelů s hromadou recenzí. Další 4 hodnocení byly od relativně nových uživatelů s malým množstvím hodnocení (4 až 10), ale ty hodnocení byly na celé stupnici (nějaké ty červené a žluté hodnocení), takže to pravděpodobně byli jenom normální uživatelé. A jenom 3 uživatelé měli méně než 4 hodnocení a tudíž by se dali podezřívat z fake, ale není to na 100% , protože v hodnoceních neměli nějaké moc velké odchylky od průměru (když je průměr 8/10 , tak dát tomu 10/10 je pořád akceptovatelné).

  • Majkl

    žádná desítka není zasloužená, jelikož žádná hra není dokonalá, takže si 10/10 nezaslouží 😬

  • No jeden z nás určitě naivní bude. Asi ten co věří objektivitě recenzentů :-) Já se samozřejmě snažím hledat různé zdroje hodnocení. Ideálně od člověka, kterému věřím, a který má podobný vkus.

    Možná se budeš divit, ale kolikrát má uživatelský průměr daleko větší vypovídající hodnotu. Historicky, zpětně a u spousty titulů. A to i s těmi "trotly", které si uváděl. Protože ti se většinou vyrovnají placeným "uživatelům". Ti co jsou hned nahoře a píšou generické obdivné bláboly. Přitom mají v profilu jediné hodnocení a účet starý den. Ti "lepší" využijí jeden účet i vícekrát.

    Ono je to také krásně vidět na srovnání filmů a her. U filmů je to přesně opačně. Uživatelské hodnocení bývá značně nad recenzentským. Proč? Protože filmoví kritici jsou pořád ještě kritici. Většinou rozumní a neplacení filmovým průmyslem.

    Kolik znáš kompetentních objektivních herních recenzentů, kteří se nebojí dát hře 20% okolnímu světu navzdory? Já moc ne. Ono taky kdo si to může dovolit, že? Když nedáš "doporučené" hodnocení, nebo jinak zkrouhneš hru, příště zapomeň na recenzentské verze všech her daného vydavatele. Navrch ještě můžeš přijít i o peníze z reklamy.

  • ZOLLINO

    nedelas, to je jen tedka moda, velebit jeden tupy mod a davat 10/10 hram s minimem obsahu a moznostemi.

  • ZOLLINO

    vlastnim Titanfall1, Titanfall2, a koukam na hodnoceni a vy tam musite mit asi neco v nosu nebo u nosu. Hra je to zajimava, ale ma tolik chyb, technickych chyb, a je obrata o obsah ktery tam vyslovene chybi ze dat tomuhle 10 z 10 muze asi je 14 rocne dite. Jako opravdu... kazdou blbost co ma az jeden mod, prehistorickou grafiku a uplne obmezene moznosti nazyvat skvostem za 10/10 je vlastne zesmesnovani games.cz

  • Derp_1337

    Je to takzvané pořekadlo: "myslet znamená houby vedět".


    Vysvětlení?

    Jinými slovy je to narážka na to, že lidi si na základě předsudků a jejich očekávání udělají o nečem "názor" a následně na základě toho názoru jednají a očekávají že to bude správně... jenže často původní předpoklad byl mylný a kvůli tomu se dopustí chyby. Kdyby si hned zpočátku ověřili svůj předpoklad, tak by pak k té chybě nedošlo.
    ---------
    TL,DR : ne, "nezapomenutelná hra" nikdy nebyla předpokladem pro hodnocení 10/10.

  • Derp_1337

    Jo, vskutku jsi naivní, když přikládáš takovou věrohodnost hodnocení uživatelů. Recenzenti se aspoň snaží o trochu objektivity, zatímco do uživatelského hlasování můžou přispívat i trollové a hateři, co hru vůbec nehráli a nikdy ani hrát nebudou, jenom protože to je "jenom další Battle Royale".

  • Skeleth

    Někdo myslí, jiný papouškuje.

  • Průměr metacritic je 8.8 z 11 obdobně deformovanych médií. A 6.7 hodnocení stovek uživatelů. Věřil bych spíš těm uživatelům.

    Asi jsem naivní, ale recenze by se alespoň měly tvářit objektivně a být kritické. Další problém zde na Games je ten, že občas výsledný text nelze nazvat recenzí ani omylem.

    Když to srovnám s Witcherem. Ten taky není zdaleka dokonalý, ale byl a asi stále je to nejlepší co lze obecně hrát. V rámci žánru to platí dvojnásob. A pokud bych nedal 10 jemu, tak už ničemu. 

    RDR ma tisíc a jeden detail a komplexní svět. Co má APEX? Je to jen jednoduchý playground. Dobře zpracovaný, možná zábavný ale pořád jen playground. 

    V zásadě máš ale pravdu. Tady bych si číselné hodnocení  odpustil.




  • Derp_1337

    Statistika s tebou nesouhlasí. Zlatá éra PUBG skončila a množství hráčů postupně klesá. Obzvlášť v západních zemích je to strmý spád, PUBG drží v "rozumných číslech" hlavně Asie.

  • Ok, z tohoto pohledu možná máš pravdu.

    Ale co když přijde další Battle Royale hra a dokonce překoná tento Apex? To bude další desítkové hodnocení?

    Neříkej že tam není co zlepšovat, kromě toho na BR by se dalo najít mnoho dalších variací, a ne jen stále dokola to samé akorát s třešničkou na vrchu.

    Bohužel tahle základní šablona žánru už je tak vycucaná, že prorazit lze už jen díky masivnímu marketingu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit