Apex Legends – recenze nastupujícího krále battle royale
-
Jako, z určitého pohledu, to bylo geniální taktika 0 hype a boom, tady máte, Fornite další a doposud nejodladěnějši battle royale na trhu a zdarma. Žerte.
Nejsem fanda žánru A battle royal je podle mě subžánr, ale z pohledu výše + dalších posbíraných indicii, zasloužená 10ka, ikdyž to přiznávám nerad.
-
Není to to samý lepší, než PUBG. PUBG hráči nikdy neopustí PUBG kvůli téhle komiks omalovánce, se skákavýma čísilkama, zaměřené převážně na děti. Měl by ses probrat
-
Že myslet, je exkrement vědět.
-
Co myslíš ?
-
problem je v tom "myslela"
-
odsuzovat hru mohu na základě čehokoliv chci... battle royaly považuji za naprosto hloupoučký žánr, který přesně sedne do zvrácené doby streamovacích celebritek, youtuberu a twičařů...
a když hra vypadá tak odpudivě, že mám chuť si vydloubnout kvůli omalovánkové grafice oči (apex, fortnite, hry od blizzardu atd.), pak nevidím důvod, proč tomu dávat jakoukoliv další šanci... 1/10 tyto přestylizované hry, kde běhají hejsci s růžovou pistolkou musí skončit.
-
A je to spatne ? jsou nejake zanry nadrazene jinym ? Pokud je dana hra spicka ve svem zanru, nezaslouzi si vysoke hodnoceni ?
-
Lenze praveze v danom zanri br ma novinky skor revolucne. Niesu ich desiatky ale su 2, 3.
Uz len moznost ozivenia je prakticky buranie hranic zazitych br hier a znacne sa tym aj zmeni hra samotna. Neviem co konkretne revolucnejsie by si v tom zanri chcel ako zmenu samotnych hernych pravidiel. Doteraz to bolo len o jednom zivote co mohlo niekedy hracov hrozne vytacat ze sa snazili, lootovali a niekto si ich pockal lebo ich pocul chodit po trave a vedel ze idu.
-
"Dle mne, takové hodnocení může dát jen člověk, co hraje pouze určité typy her v podobné linii (wow, lol, cs, fortnite, a sem tam pubg, cod, apod..). "
A nebo to taky může být naopak. Moc podobných her nehrál a tak mu to ještě pořád přišlo jako zajímavá změna.
Ale jedna věc je jistá, Apex Legends je mnokrát lepší než třeba PUBG. Člověk pochopí, že hra může mít při vydání nějaké mouchy... ale to, že vývojáři se ani neobtěžovali ty chyby za ty roky vývoje opravit, je doslova vrchol.
-
Ano, samozřejmě. Ta hra je zábavná a povedená, jelikož zlepšila to, co bylo u jiných Battle Royale her překážkou.
Ale 10/10 to mi prostě hlava nebere. Takové hodnocení si zaslouží jen revoluční hry, ne evoluční.
Dle mne, takové hodnocení může dát jen člověk, co hraje pouze určité typy her v podobné linii (wow, lol, cs, fortnite, a sem tam pubg, cod, apod..).
Ale hráč co za život odehrál desítky, spíše stovky různých her a několik různých žánrů, by takové hodnocení téměř jistě neudělil.
-
TheGGG to je jenom tvůj osobní názor. Neměl by jsi tolik odsuzovat hry jenom na základě grafiky.
Za prvé je jiná doba a teď prostě frčí barvičky ve stylu komixů.
Za druhé grafika nic neříká o kvalitách hry. Ty klidně můžeš třeba takový Overwatch a Apex Legends nazývat "přestilizovaný blivajz", ale spoustu lidí po celém světě to z nějakého důvodu baví a hrajou to.
PS: Dané 2 hry nějak moc nemusím a tudíž je neobhajuji, protože bych byl nějaký fanboy. Jenom je potřeba se na to podívat z objektivní perpektivy.
-
A já si celou dobu myslela, že 10 dostává nezapomenutelná hra, ne sezónní záležitost na 2 měsíce, než opadne hype.😀
-
Světový průměr Apex Legends je cca 9/10 a rozdíl ±1 bodu je prostě zanedbatelná odchylka.
Jedné osobě/recenzentovi to moc nesedne a dá tomu 8/10, jinému hráči to zase
perfektně sedne do noty a dá 10/10. Tak dlouho dokud rozdíl není třeba
2-4 body, tak se není důvod vzrušovat.
Někteří lidé dokonce jsou proti číselnému hodnocení, protože je to velmi zavádějící. Vždycky je lepší soudit dle napsaného textu.A s tím umělým omezením hodnocení 10/10 bych to nepřeháněl. Trh s hrami není nijak centrálně řízený, takže jsou roky, kdy prakticky nevyjde žádná vynikající hra, a pak jsou roky, kdy vyjde fakt hodně výborných her (třeba rok 2018 byl plný skvělých her).
-
Světový průměr Apex Legends je cca 9/10 a rozdíl ±1 bodu je prostě zanedbatelná odchylka.
Jedné osobě/recenzentovi to moc nesedne a dá tomu 8/10, jinému hráči to zase perfektně sedne do noty a dá 10/10. Tak dlouho dokud rozdíl není třeba 2-4 body, tak se není důvod vzrušovat.
Na druhou stranu je tady otázka, zda jste hru vůbec hrál?? Jedna věc je hru zahrát/dohrát a na základě toho si udělat svůj vlastní názor, a něco jiného je vidět jakési video (třeba na YT) a pak se mylně považovat za "odborníka". -
Paradna hra a nove napady. Je vidiet ze zapracovali na tom co mnohych na br sralo. Moznost ozivenia je tam dobre spracovana. Nie ako v Blackout mode Down but not out, kde ste sa museli len zakempit. Ale tu ste vystaveni urcitemu riziku kedy je treba banner zobrat (mozu ho strazit) alebo ak pristava drop ship.
Len jedina vec co ma trosicku sere je prilis velka arkadovost strelby. Zbrane by mohli viac kopat. To je jedine velke minus podla mna
-
placenyho dotatecnyho obsahu? maximalne tak skiny nebo battle pass
-
Nejsem příznivcem battle royale her, ale když jsem zahlédl hodnocení, nedalo mi to.
Abych ve finále zjistil osudovou pravdu, a to, že battle royal hry nemají rádi mě.
Byl jsem tam za tupce i přes absolvování tutoriálu. Usuzuji tak podle toho teenagera, který mi ve voice chatu dával instrukce jak v pomocné škole a nedokázal pochopit mé prosazování celosvětového míru.
10/10 nezafungovalo, někde dělám chybu.
-
Zpětně to vypadá, že Adam spíš podhodnotil Titanfall 2, než že by nadhodnotil Apex. Ve verdiktu a souhrnu Titanfallu v podstatě vyčítal jen to, že singl má slabší příběh. A naopak zmiňoval, že jde o jednu z nej stříleček současnosti s téměř bezchybným mulťákem. I z toho je spíš 8/10 málo.
-
Hodnocení cajk. Žilky BR haterů trochu popraskají a pěkně si tu popláčou, nicméně to nezmění fakt, že tahle hra si tu desítku v momentálním stavu naprosto zaslouží.
-
Takže tato hra se vyrovná svojí precizností a dokonalostí například Red Dead Redemption 2 ??
To musí být úplně revoluční počin a téměř hra roku, že? Přitom je to jen další evoluce Battle Royale.
Vždyť i ten Titanfall 2 měl stejně ne-li zábavnější mulťák. Ale chápu, ten neměl totiž tak vychytaný marketing a tímpádem nedokázal vyprodukovat tolik dopaminu jako tato "boží" hra..