Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Menorri
    Nejkrásnější vzpomínky na Golden Axe.....před cca 4mi lety se dokonce na konzole chystal remake....neví někdo jak to dopadlo? *7* *13*
  • Já myslel, že ti je tak 50, když tu pořád žehráš nad lokalizacemi

Podlé té fotky bys neměl mít s učením cizího jazyka tak hrozný problém *1* .
  • Jazz
    Vážně ? Jen aby.
    Podle mě si byl z toho ovládání až moc zmatený, ta češtinka by se ti přece jen hodila.
  • Co je nepochopitelne na mem postesku, ze na konzolich na rozdil od PC je to bezne dodnes? Uvažovat...
  • Jo proč ne, těch je taky spousta, ale z těch co jsem hrál mě teď napadají jenom tihle: Mortal Kombat, Killer Instinct, Fatal Fury...
  • A co takhle nějaké Street Fightery a jejich kopie, toho jsem se v mládí hodně nahrál *1*
  • Tak starší hry to tak měly, různé bojovky, mnoho závodních her, shoot 'em up hry taky většinou... dneska je jiná doba, ale dřív byla hromada coop her na PC a to nejen přes split screen. Pamatovat a uvažovat...
  • Na automatech to byla skvělá hra, hlavně v coopu, škoda slov a hlavně dvojkorun. Později jsem ji hrál na PS2 v edici Sega Mega Drive Collection, kde byla verze z Mega D., která byla graficky kapánek horší, ale herně delší.

Retro seriál byl určitě fajn a chci pokračovaní! Tady jsou nějaké tipy (v herně jsem nebyl a z fotek se to špatně identifikuje, tak snad se trefím alespoň do tří her): Centipede, Phoenix, Shinobi, Double Dragon, Robocop, Shadow Dancer, Rygar, Final Fight, Metal Slug, Vendetta, Gang Wars, Air Buster, Wonder Boy, Demon´s World, Michael Jackson's Moonwalker...
  • Ta hra na PC neni o nic horsi nez na konzoli. Stiznosti jsou proto, ze pc hraci chteli neco vic nez je na konzoli a navic spousta z nich neumi s gamepadem, na kterem je ta hra postavena.
  • Presne, takovehle hry porad existuji, ale neni jich moc, protoze dnesni konzum je nesnese.
  • Ano, na jednom PC (to jest ze nekolik lidi soucasne hraje na jednom PC), coz jsi zrejme prehledl a dalsi minuskari s tebou. Golden Axe toto umoznoval. Je to tak vzacny, ze vetsine lidi ani nedoslo, co tim myslim.
  • taky sem rad za tuhle hru,hned po spuštění videa sem dostal nostalgický vzpomínky :) jak jsme to jako děcka drtili u kamarádovýho otce v kaclu na klavesnici - dobrej coop :D
  • janchor
    Jo: http://games.tiscali.cz/retro/arcade-ole-1-space-invaders-59949
  • Na Dark Souls (PC) jsem se těšil, ale neslýchám pěkné věci o konverzi. Ještě asi chvíli počkám na definitivní opravy, dsfix a tak. Gamepad už mám.
  • Já bych se přimlouval i za Captain Commando.
  • mirekdusinojc
    Oho, mé prosby ohledně větší obrazové dokumentace hry, byly vyslyšeny!
  • zdeeneek
    Co treba Demon's Souls ( ps3 ) nebo Dark Souls ( ps3, pc ) ? To jsou hry, kde prave umiras na kazdym kroku a musis se naucit odkud na tebe kdo vyskoci aby ses dostal dal. Sazi na oldschoolovou hratelnost ( vysokou obtiznost )
  • DangerousDave
    mňa podobný štýl hry baví asi najviac... dnes je žial všetko stavané na plynulé konzumné hranie bez zásekov. Naposledy taký Ghost Recon:FS ktorý som mal pocit, že sa hrá miestami sám, prenikal som touto hrou neuveritelne ľahko a nemám žiadnu motiváciu ju hrať znovu. Oproti tomu taký Mirrors Edge je na prvé hranie slušná výzva na 5-7 hodín ale akonáhle človek vie ako na to, dá sa prebehnúť za hodinku a je to výborný zážitok.
  • Mají tam Die Hard Arcade?!
    http://www.arcade-museum.com/game_detail.php?game_id=7579

Pokud ne, tak sehnat!
  • "sekerníka" jsem teda v životě neslyšel, my jsme tomu říkali "goldn axl" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit