-
U tohohle to opravdu není zapotřebí ani nevím jestli to mělo nějaký příběh.
-
Na Golden Axe bylo zajímavý, že se postava dala na PC ovládat myší. Já jsem to vždycky tak hrál.
-
Jsou tam invadeři?
-
Velká klasika. Jak píše Robotron, bylo to celkem krátký, ale zase docela obtížný. Na automatu jsme se jako děti na konec nedostali často...jestli vůbec...na 286 to už bylo jinší kafe. U nás chtěl každej skřeta. :) Jinak 2. a 3. díl jsem zkoušel na emulátoru až teprve nedávno.
-
Já měl za to, že se od roku 1993 žádná revize dvoukorun nekonala *8*.
-
A byl tam nějaký automat v češtině?
-
Ona drtivá většina starých her je hodně krátká, ale aby je člověk dohrál, musel dostat do hlavy, co se v danou chvíli stane (odkud přijde nepřítel, slabiny bossů.) Neznalost neomlouvala a continue také nebylo nekonečno. Dneska by se neustálé opakování hry od začátku neprosadilo, ale zkusil bych to rád i u jiných her. V současnosti podobnou variantu mají snad jen "diablovky" - Hardcore mod.
-
Já měl samozřejmě na mysli toho, co sedí u toho automatu *5*
-
Ten v té červené kšiltovce to jsem já. *15*
-
Automat ,pamatuju jak jezdily pojízdný automaty a jako žetony se používaly starý dvoukoruny.
-
coop je na PC vzácný? :D
-
Klasika. Golden Axe bylo dost těžký, ale ve skutečnosti ta hra byla neuvěřitelně kratičká. Kdo to uměl, dala se dohrát snad do dvaceti minut.
-
Ten týpek nalevo je můj bývalý spolužák ze střední, sv*ně podrazácká...
-
Myslis na automatu nebo na pocitaci/konzoli? Kdyz nemusis za kazdou chybu platit realnymi penezi, tak to zas tak tezke neni.
-
Ja to znam z PC. Jedina hra kterou jsem na jednom pc hral kooperativne soucasne s vice spoluhraci. To co je na konzolich dodnes bezne je na pc velmi vzacne, skoda, dela to vybornou atmosferu.
-
Jeden čas to byla povinná součást každé diskety :D
-
Fantasticka mlaticka mnoho noci bez spanku diky Win 98:)
-
Jj, lehký to nebylo. Proto trénink a pak ženy a show :-)
-
Bylo by fajn pokračovat v těchto článcích :)
-
Jak tohle bylo těžký mam pocit že jsem to nikdy nedohrál.