Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    U tohohle to opravdu není zapotřebí ani nevím jestli to mělo nějaký příběh.
  • Na Golden Axe bylo zajímavý, že se postava dala na PC ovládat myší. Já jsem to vždycky tak hrál.
  • Jsou tam invadeři?
  • Odulin
    Velká klasika. Jak píše Robotron, bylo to celkem krátký, ale zase docela obtížný. Na automatu jsme se jako děti na konec nedostali často...jestli vůbec...na 286 to už bylo jinší kafe. U nás chtěl každej skřeta. :) Jinak 2. a 3. díl jsem zkoušel na emulátoru až teprve nedávno.
  • Já měl za to, že se od roku 1993 žádná revize dvoukorun nekonala *8*.
  • A byl tam nějaký automat v češtině?
  • Ona drtivá většina starých her je hodně krátká, ale aby je člověk dohrál, musel dostat do hlavy, co se v danou chvíli stane (odkud přijde nepřítel, slabiny bossů.) Neznalost neomlouvala a continue také nebylo nekonečno. Dneska by se neustálé opakování hry od začátku neprosadilo, ale zkusil bych to rád i u jiných her. V současnosti podobnou variantu mají snad jen "diablovky" - Hardcore mod.
  • Sweetchuck
    Já měl samozřejmě na mysli toho, co sedí u toho automatu *5*
  • BoB.2
    Ten v té červené kšiltovce to jsem já. *15*
  • BoB.2
    Automat ,pamatuju jak jezdily pojízdný automaty a jako žetony se používaly starý dvoukoruny.
  • coop je na PC vzácný? :D
  • Robotron3
    Klasika. Golden Axe bylo dost těžký, ale ve skutečnosti ta hra byla neuvěřitelně kratičká. Kdo to uměl, dala se dohrát snad do dvaceti minut.
  • Sweetchuck
    Ten týpek nalevo je můj bývalý spolužák ze střední, sv*ně podrazácká...
  • Myslis na automatu nebo na pocitaci/konzoli? Kdyz nemusis za kazdou chybu platit realnymi penezi, tak to zas tak tezke neni.
  • Ja to znam z PC. Jedina hra kterou jsem na jednom pc hral kooperativne soucasne s vice spoluhraci. To co je na konzolich dodnes bezne je na pc velmi vzacne, skoda, dela to vybornou atmosferu.
  • Jeden čas to byla povinná součást každé diskety :D
  • Fantasticka mlaticka mnoho noci bez spanku diky Win 98:)
  • Jj, lehký to nebylo. Proto trénink a pak ženy a show :-)
  • Amylee.Anderson
    Bylo by fajn pokračovat v těchto článcích :)
  • BoB.2
    Jak tohle bylo těžký mam pocit že jsem to nikdy nedohrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit