-
Klasika. Golden Axe bylo dost těžký, ale ve skutečnosti ta hra byla neuvěřitelně kratičká. Kdo to uměl, dala se dohrát snad do dvaceti minut.
-
-
Ona drtivá většina starých her je hodně krátká, ale aby je člověk dohrál, musel dostat do hlavy, co se v danou chvíli stane (odkud přijde nepřítel, slabiny bossů.) Neznalost neomlouvala a continue také nebylo nekonečno. Dneska by se neustálé opakování hry od začátku neprosadilo, ale zkusil bych to rád i u jiných her. V současnosti podobnou variantu mají snad jen "diablovky" - Hardcore mod.
-
-
Co treba Demon's Souls ( ps3 ) nebo Dark Souls ( ps3, pc ) ? To jsou hry, kde prave umiras na kazdym kroku a musis se naucit odkud na tebe kdo vyskoci aby ses dostal dal. Sazi na oldschoolovou hratelnost ( vysokou obtiznost )
-
-
Presne, takovehle hry porad existuji, ale neni jich moc, protoze dnesni konzum je nesnese.
-
Na Dark Souls (PC) jsem se těšil, ale neslýchám pěkné věci o konverzi. Ještě asi chvíli počkám na definitivní opravy, dsfix a tak. Gamepad už mám.
-
-
Ta hra na PC neni o nic horsi nez na konzoli. Stiznosti jsou proto, ze pc hraci chteli neco vic nez je na konzoli a navic spousta z nich neumi s gamepadem, na kterem je ta hra postavena.
-
-
-
mňa podobný štýl hry baví asi najviac... dnes je žial všetko stavané na plynulé konzumné hranie bez zásekov. Naposledy taký Ghost Recon:FS ktorý som mal pocit, že sa hrá miestami sám, prenikal som touto hrou neuveritelne ľahko a nemám žiadnu motiváciu ju hrať znovu. Oproti tomu taký Mirrors Edge je na prvé hranie slušná výzva na 5-7 hodín ale akonáhle človek vie ako na to, dá sa prebehnúť za hodinku a je to výborný zážitok.
-
-
-
Mňa by veľmi zaujímal aj pohľad na súćasné automaty alebo automaty z posledných rokov. Pretože u nás to úplne umrelo a veľmi by ma zaujímalo čo napríklad hrajú v japonsku a tak....
-
super hra co mne stála vztah
-
Velká klasika. Jak píše Robotron, bylo to celkem krátký, ale zase docela obtížný. Na automatu jsme se jako děti na konec nedostali často...jestli vůbec...na 286 to už bylo jinší kafe. U nás chtěl každej skřeta. :) Jinak 2. a 3. díl jsem zkoušel na emulátoru až teprve nedávno.
-
Oho, mé prosby ohledně větší obrazové dokumentace hry, byly vyslyšeny!
-
-
taky sem rad za tuhle hru,hned po spuštění videa sem dostal nostalgický vzpomínky :) jak jsme to jako děcka drtili u kamarádovýho otce v kaclu na klavesnici - dobrej coop :D
-
-
Jeden čas to byla povinná součást každé diskety :D
-
Mají tam Die Hard Arcade?!
http://www.arcade-museum.com/game_detail.php?game_id=7579
Pokud ne, tak sehnat! -
-
Já bych se přimlouval i za Captain Commando.
-
-
omg takove píčovini *6* jdu hrát bf3 *5*
-
Všechny tyto staré hry si můžete zahrát na svém PC,na adrese www.Emux.esero.net
-
Seriál byl super a jsem pro jeho pokračování. Je zajímavé dozvědět se něco víc i o samotných kabinetech, včetně Pavlových fotek. Nikdy jsem ty bedny, tak nepozoroval. Jinak díky i za doplnění videí a obrázků ze hry.