Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Klasika. Golden Axe bylo dost těžký, ale ve skutečnosti ta hra byla neuvěřitelně kratičká. Kdo to uměl, dala se dohrát snad do dvaceti minut.
    • Ona drtivá většina starých her je hodně krátká, ale aby je člověk dohrál, musel dostat do hlavy, co se v danou chvíli stane (odkud přijde nepřítel, slabiny bossů.) Neznalost neomlouvala a continue také nebylo nekonečno. Dneska by se neustálé opakování hry od začátku neprosadilo, ale zkusil bych to rád i u jiných her. V současnosti podobnou variantu mají snad jen "diablovky" - Hardcore mod.
      • zdeeneek
        Co treba Demon's Souls ( ps3 ) nebo Dark Souls ( ps3, pc ) ? To jsou hry, kde prave umiras na kazdym kroku a musis se naucit odkud na tebe kdo vyskoci aby ses dostal dal. Sazi na oldschoolovou hratelnost ( vysokou obtiznost )
        • Presne, takovehle hry porad existuji, ale neni jich moc, protoze dnesni konzum je nesnese.
        • Na Dark Souls (PC) jsem se těšil, ale neslýchám pěkné věci o konverzi. Ještě asi chvíli počkám na definitivní opravy, dsfix a tak. Gamepad už mám.
          • Ta hra na PC neni o nic horsi nez na konzoli. Stiznosti jsou proto, ze pc hraci chteli neco vic nez je na konzoli a navic spousta z nich neumi s gamepadem, na kterem je ta hra postavena.
      • DangerousDave
        mňa podobný štýl hry baví asi najviac... dnes je žial všetko stavané na plynulé konzumné hranie bez zásekov. Naposledy taký Ghost Recon:FS ktorý som mal pocit, že sa hrá miestami sám, prenikal som touto hrou neuveritelne ľahko a nemám žiadnu motiváciu ju hrať znovu. Oproti tomu taký Mirrors Edge je na prvé hranie slušná výzva na 5-7 hodín ale akonáhle človek vie ako na to, dá sa prebehnúť za hodinku a je to výborný zážitok.
  • Mňa by veľmi zaujímal aj pohľad na súćasné automaty alebo automaty z posledných rokov. Pretože u nás to úplne umrelo a veľmi by ma zaujímalo čo napríklad hrajú v japonsku a tak....
  • super hra co mne stála vztah
  • Odulin
    Velká klasika. Jak píše Robotron, bylo to celkem krátký, ale zase docela obtížný. Na automatu jsme se jako děti na konec nedostali často...jestli vůbec...na 286 to už bylo jinší kafe. U nás chtěl každej skřeta. :) Jinak 2. a 3. díl jsem zkoušel na emulátoru až teprve nedávno.
  • mirekdusinojc
    Oho, mé prosby ohledně větší obrazové dokumentace hry, byly vyslyšeny!
    • taky sem rad za tuhle hru,hned po spuštění videa sem dostal nostalgický vzpomínky :) jak jsme to jako děcka drtili u kamarádovýho otce v kaclu na klavesnici - dobrej coop :D
  • Jeden čas to byla povinná součást každé diskety :D
  • Mají tam Die Hard Arcade?!
    http://www.arcade-museum.com/game_detail.php?game_id=7579

Pokud ne, tak sehnat!
    • Já bych se přimlouval i za Captain Commando.
  • omg takove píčovini *6* jdu hrát bf3 *5*
  • Všechny tyto staré hry si můžete zahrát na svém PC,na adrese www.Emux.esero.net
  • oleav
    Seriál byl super a jsem pro jeho pokračování. Je zajímavé dozvědět se něco víc i o samotných kabinetech, včetně Pavlových fotek. Nikdy jsem ty bedny, tak nepozoroval. Jinak díky i za doplnění videí a obrázků ze hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit