Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja to znam z PC. Jedina hra kterou jsem na jednom pc hral kooperativne soucasne s vice spoluhraci. To co je na konzolich dodnes bezne je na pc velmi vzacne, skoda, dela to vybornou atmosferu.
    • Tak starší hry to tak měly, různé bojovky, mnoho závodních her, shoot 'em up hry taky většinou... dneska je jiná doba, ale dřív byla hromada coop her na PC a to nejen přes split screen. Pamatovat a uvažovat...
      • Co je nepochopitelne na mem postesku, ze na konzolich na rozdil od PC je to bezne dodnes? Uvažovat...
    • coop je na PC vzácný? :D
      • Ano, na jednom PC (to jest ze nekolik lidi soucasne hraje na jednom PC), coz jsi zrejme prehledl a dalsi minuskari s tebou. Golden Axe toto umoznoval. Je to tak vzacny, ze vetsine lidi ani nedoslo, co tim myslim.
  • Sweetchuck
    Ten týpek nalevo je můj bývalý spolužák ze střední, sv*ně podrazácká...
    • BoB.2
      Ten v té červené kšiltovce to jsem já. *15*
      • A byl tam nějaký automat v češtině?
        • BoB.2
          U tohohle to opravdu není zapotřebí ani nevím jestli to mělo nějaký příběh.
          • Já myslel, že ti je tak 50, když tu pořád žehráš nad lokalizacemi

Podlé té fotky bys neměl mít s učením cizího jazyka tak hrozný problém *1* .
            • Bob je přece Disgrafik, takže ho všechno omlouvá :)
          • Jazz
            Vážně ? Jen aby.
            Podle mě si byl z toho ovládání až moc zmatený, ta češtinka by se ti přece jen hodila.
      • Sweetchuck
        Já měl samozřejmě na mysli toho, co sedí u toho automatu *5*
  • Jsou tam invadeři?
    • janchor
      Jo: http://games.tiscali.cz/retro/arcade-ole-1-space-invaders-59949
  • Na Golden Axe bylo zajímavý, že se postava dala na PC ovládat myší. Já jsem to vždycky tak hrál.
    • "sekerníka" jsem teda v životě neslyšel, my jsme tomu říkali "goldn axl" *1*
  • super seriál, chci další :-)
  • tu muziku u toho nikdy nezapomenu: http://www.youtube.com/watch?v=B1qBnoo4-ds
  • Jo, Golden Axe já to hrál na tátově Amize a on mi vyprávěl, že to chodil hrát do maringotek co jezdily po poutích .... *4*

Nedávno jsem našel tunu těhle her předělaných na PC pro Win7 na torrentech a na ulož - to bylo radosti na Starym Bělidle .... *1*
  • Na automatech to byla skvělá hra, hlavně v coopu, škoda slov a hlavně dvojkorun. Později jsem ji hrál na PS2 v edici Sega Mega Drive Collection, kde byla verze z Mega D., která byla graficky kapánek horší, ale herně delší.

Retro seriál byl určitě fajn a chci pokračovaní! Tady jsou nějaké tipy (v herně jsem nebyl a z fotek se to špatně identifikuje, tak snad se trefím alespoň do tří her): Centipede, Phoenix, Shinobi, Double Dragon, Robocop, Shadow Dancer, Rygar, Final Fight, Metal Slug, Vendetta, Gang Wars, Air Buster, Wonder Boy, Demon´s World, Michael Jackson's Moonwalker...
    • Nejlepší verze (grafika, hudba) je jednoznačně ta automatová. A nejlepší hratelnost má první díl. Další už jsou jenom takové nepovedené nastavování, zvlášť na Megadrive, kde to je prostě klon Streets Of Rage ap. mlátiček ve světě Golden Axe.
      A kdo to hrál na automatech... také se vám stávalo, že ze spolupráce s kámošem se stávala bojovka jeden na jednoho?
    • A co takhle nějaké Street Fightery a jejich kopie, toho jsem se v mládí hodně nahrál *1*
      • Jo proč ne, těch je taky spousta, ale z těch co jsem hrál mě teď napadají jenom tihle: Mortal Kombat, Killer Instinct, Fatal Fury...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit