Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze som to presiel, je to na 7/10 u mna. Ku koncu je to ovela lepsie, hlavne voice acting a dialogy. Koniec(mam na mysliu konecnu animaciu nie hru) bol zatrhnuty, zrejme im dosly $ tak to musely seknut. Inak to bola dobra ale nie super hra. Fantasy svet hodne tomu pomohol a po grafickej stranke hra rozhodne nerobi serii ostudu. Najhorsi bol zaciatok a prvych par sekcii. Za fire maga bolo skvele vyhladzovat naraz skupiny nepriatelov firebalmi. Ten druhy - velky ostrov po tom kde sa odohrava tutorial je konecny, dalsie uz neboly. Myslim ze bych hru doporucil, neskor je citit stary dobry gothic. V podstate jediny rozdiel je ze tento je linearnejsi(mozete sa vracat takze sa len postupne expanduje), slabsie vybalancovany(boje su vdaka plynulejsiemu systemu moc lahke) a ze prevazne prva polka hry ma opravdu stupidne dialogy(Risen mal vlastne tiez ale na toto sa nechyta) a voice acting. Dej ako taky sa ku koncu postupne hodne zlepsi.
  • Část lidí je zklamaná, část lidí ovlivněná těmi zklamanými aniž by to hráli... Hrál jsem to zatím 10 hodin, českou verzi. A je to super. Hlavně to stmívání a rozednívání, a tím posouvání se stínů, nebo v jeskyni při boji "zvětšený stínový obraz". Zlepšování se a s tím získávání lepšího vybavení. Kouzla udělaná dobře. Střelba lukem také. Volný pohyb je později o dost větší než na začátku, a tak se stalo že jsem si prošel půlku lesa a při zavítání do města a přijímání úkolů už jsem třeba nějaké měl splněn (úkolů je opravdu dost). Jak tu někdo psal, možná je to dělané pro sváteční hráče, nebo začátečníky co nemají za sebou 3 Gothicy. Ale i v této Arcanii je třeba trochu přemýšlet a porovnávat obranné předměty zvyšující odolnost na sebe, následné prodávání slabších atd. Mapa udělána skvěle. Já bych dal 9/10. Krásný hraní...
    • Je pravda, že (hraji na xku) dohled je fajn a grafika je na konzoli (až na stíny) velice líbivá. Ale každopádně je tohle RPG pro děti, od dialogů (opravdu příšerných) po špatný dabing, myslím mimiku, ale s tím se v poslední době setkáváme docela často. Opravdu ty dialogy to dosti kazí a v další řadě linearita. To už jsem teda víc bral změny u Falloutu než u G4. Možná jako oddechovka, ale že bych ve hře strávil opět X desítek hodin. Tak to ne...
  • Jako "Milovník" této serie jsem se Gothikem IV prokousal a po zkušenosti v Demu jsem si hodil rovnou Gothik obtížnost...Hrát se to dá ale s Gothikem to má pramálo společného.Včera jsem si nainstaloval Gothika 3 s nejnovějším CP a zažitek z něho mám mnohem lepší;)
  • Lidi kdo už to hrajete ten Gothic 4. Musí se tam chodit spát (v Risenu se snad chodí) nebo se může lítat nonstop venku vlastně bez ztráty čehokoliv?
  • Bohužel ... zjednodušený, zpaskvilovatělý, ochuzený snad o všechno co dělalo gothic gothicem :( .. polotupá rubanice ... lepší si znova zfouknout libovolnej gothic od jedničky až po bůhvíco ...... :( ..... extrémní zklamání... 7/10 má dostat kvalitní hra, né tenhle paskvil, člověk by čekal alespoň stejně kvalitní záležitost jako byly předchozí počiny, né horší a ochuzenější zážitek ...

*9*
    • A ještě k tomu to zasekávání obrazu,jeden by s toho dostal epileptický záchvat........
    • Sice hodne razne a bez skrupuli receno, nicmene pocity jsem mel alespon z dema naprosto totozny. Pokud demo melo hrace presvedcit, tak na me melo zcela opacny vliv. Tim samozrejme neberu, ze se to nekomu libit muze, ale jak jiz bylo receno, s Gothic serii to ma spolecne opravdu jen to jmeno. Nastesti jsou tu jeste RPG jez jsem stale nehral (Risen!, Divinity II, brzy bude novy TW 2 - mimochodem z prvni recenze velice dobre hodnoceny), tak neni co kolem toho resit.
  • osobně jsme začal na gotihcu 2 kterým jsme byl fascinován (dohral jsme ho pak jeste ejdnou s datadiskem) a strašně mě bavil.pak jsme si dal jedničku taky vpohodě i když dvojka mě přišla lepší, pak trojka se ještě dala a datač sem nainstaloval zapl odinstaloval. Risen se mě libilo i když neco tomu chybělo. a gothic 4 ? ani do piratske verze se me po demu nechce jit :/ . všichni se snaži udělat nej grafiku a vše všemožně zjednodušovat. Osobně bych bral gothic 4 v podobě dalšího ostrovu ve stylu gothic 2 než to co nabízejí teďka. I might and magic 7 se mě libí víc a baví mě vic i když jsem ji hrál už parkrát něž kdejaká "nová" hra.
    • Jako kdybych to psal já.. *1*
  • origosku mam sice objednanou ale jak to tak ctu asi si radsi dam red dead redemption a pockam az na g4 vyjde nekolik patchu...
  • Tak to je vážně škoda že se to nepovedlo, docela jsem se na to těšil. Ale po tom co všude čtu, tak do toho asi nepůjdu. Už demo mě docela solidně odradilo, hlavně ten soubojoví systém s tím oddálením kamery a ty cirkusoví kotouly. Asi si radši znovu zahraju Gothic II z datadiskem a budu spokojenější. No škoda.
    • Pravdu díš.
  • Cs lidi hraji hru gothic už nekolik let sem tam nekdy repete a myslim si že byla blbodt uzavřit trojku a pokracovat v necem jinacim ani risen me tak nenatchnu nemelo to vubec nic spolecneho ty dve hry, pribech byl nudny a ted nevim jake rpg si mam zahrat kdyřž dnesni hry jsou totalne na nic
  • Máte někdo už ten Gothic 4 originál a vyzkoušený? Jen jestli je to verze CZE/POL/HUN a podotázka zda je tam i český dabing. Nebo jen české titulky. Děkuji.
    • Jen české titulky.
      • Tak to Poláci jsou na tom líp. Ty mají profesionální polský dubbing (jak to sami popisují). I jako důkaz mám vytáhnuté videjka které jsou všechny polsky nymluvené.
        • co je na tom tak zázračného? dyť je jich taky 4x víc než nás
          • Píšu zázračného? Píšu, že jsou na tom líp jenom. Nic o zázraku nevidim. Nauč se číst a chápat :-)
            • jen že mluvíš o důkazech. zní to, jako by to mělo být něco neobvyklého.
              vůbec není těžké tomu věřit ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit