Přejít na výpis diskuzí
Archivování videoher: zbytečný luxus, nebo nutnost?
14.3.2011 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
Umělecká díla to nejsou, ale i tak je sbírka starých i nových krabiček nádherná. Třeba budou mít některé za 20-30 let obrovskou hodnotu. :D
-
-
A na to že to umělecká díla nejsou jsi přišel jak? filmy, knihy, obrazy ano a hry ne? Hry vždy byly jsou a budou součástí kultury ne všechny jsou umělecká díla ale mnoho jich je *6*
-
já jsem tu Trilogii kupoval za 599,- ve své době.....a měl jsem už 5x možnost ji prodat za 2000,-ale neudělam to,protože vždycky si tu krabici vemu do ruky otevřu a jen tak listuju manualem.Jsou to krásný vzpomínky.
-
-
proč? :D já ti ji neprodam....je to edice z roku 95-96 si nejsem jistej kdy sem ji kupoval...a na krabici je krásně ručně malovaný výjev malebného zátiší uprostřed lesa s malym druidskym chrámem nebo něčim takovym :)...jo a ještě něco,zjistil jsem si,že těhle edicí vyšlo doslova "pár"...nj to na steamu neseženete :P
-
-
Třeba aby ses o to jak vypadá, podělil s ostatními.
-
-
http://www.oldgames.sk/casopisobr.php?image=19006
-
-
-
Nechceš někde hodit fotku?
-
-
-
Tak já mam doma vystavenou Ishar Trilogy.....je to krásná velká krabice a podle mě i umělecké dílo co je na ni namalováno.
-
rozhodně zbytečnost.... *3*
-
-
Tak někdo sbírá Mince,Známky.Staré ankovky,Knihy,Motýli,kamny ATD
A někdo hry no. Jeho věc kolik tam hodí peněz za to XD. ALe určitě méně než zběrael starožitností co dá za smuchlanou starou bankovku i milion XD -
-
Tež jsem sbíral hry ,ale protože od roku 1985 by to bylo ještě na jeden byt tak jsem to vše vzal a rozdal. *3* takže opakuji z valstní skušenosti je to zbytečnost.Navíc s příchodem rodiny i nutnost.
-
-
Jo jednou ti tvůj kluk určitě poděkuje.
-
-
žel bohu mám dceru a věřím že jí chytne muj druhej koníček víc než PC *3*
-
-
-
-