Přejít na výpis diskuzí
ARK8: "Chceme z Coraabie udělat evropské Hvězdné Války"
26.6.2013 | Jan Horčík
44 příspěvků
-
Ačkoliv nestuduju art školu, musím smeknout před různorodostí kreseb na kartičkách. Majstrštik! Bylo by zajímavé dopravit hru zejména na asijský trh :)
U toho fanoušci vydrží roky. Opět důkaz, že nemusíte mít vše originální, ale originálně to dát dohromady je k nezaplacení. -
Musím souhlasit v tom, že Coraabia pay 2 win je a to nikdo nemůže popřít. Způsob kupování a získávání xot by možná chtěl trochu vyladit. Na druhou stranu je to fajn oddechovka s excelentním grafickým zpracováním. :)
-
Aby sme to jen nechvalili. Ja u toho vydrzel asi nejaky mesic?...planuju se vratit ale kdy,to nevim. Ze zacatku,kdyz sem vlastne ani nevedel vo co gou,sem to bral jako totalni P2W...ve chvili kdy sem se do toho dostal sem prisel na to,ze P2W to neni ale stejne tak bych to nenazyval F2P. Tahle hra nezapada idealne ani do jednoho z techto modelu. F2P je pro me lolko (klise,ale je to proste tak). Nebudu uvadet argumenty,proc si to myslim,to by bylo na dlouho. Ale mam pocit,ze vetsina lidi to tak objektivne citi. Nicmene da se na to zvyknout a prizpusobit se. Ten model podle me rozhodne neni idealni,ale mam pro nej pochopeni z jednoho jedineho duvodu a to,ze za tema klukama nestoji EA nebo Bakala,kterej by jim sypal miliony. Ale docela bych si pral,aby jednou,az ta hra bude rozjeta celosvete a vyvojari zacnou pokurovat doutniky a popijet to prave sampanske,aby ten model trochu upravili a stal se privetivejsim pro hrace.
Ke gameplayi bych mel taky par vitek,ohledne randomovosti karet a triku a pak taky konexi...ale podminky sou stejny pro vsechny,takze tohle konkretne nemam potrebu resit a navic je to taky asi tim, ze sem zvyklej spis na TCG typu pokemonu a benchi s kartama,takze... -
-
Je to ale dost nelogicke, ze? Nekomu, kdo hodne riskuje a investuje do vyvoje hry miliony takovy obchodni model neuznas a nekomu jinemu, kdo jede nizkonakladovym zpusobem ano. Pritom ho oba potrebuji stejne. Ale to je holt ta ceska zavistiva a neprejicna povaha.
-
-
Kdyby v tom byla ceska zavist a neprejicnost,nepral bych to ani temhle typkum. Tak premyslej znovu.
-
-
-
Škoda že tahle hra je v podstatě celá otázka haluze. Buď ji máte nebo ne.
-
-
Náhoda hraje velkou roli pouze na nižších lvl, když už máš dost karet a konexí, tak dobrý balík náhodu minimalizuje.
-
-
Faktor štěstí a náhody je přítomen po celou dobu hry. Ale to rozhodně nechápu jako mínus, naopak. To je prostě princip přebíjené. Je nesmysl, když někdo nadává, že v Coraabii je to o náhodě. To je jako nadávat, že hokej se hraje na ledě a ten moc klouže. Ale nepochopte mě špatně. Jasně že to není jen o náhodě. Samozřejmě je na vás, jaký balík uděláte, abyste se svým osudem mohli něco udělat. A že se při duelech dějí zajímavé věci, jen co je pravda.
-
-
-
No,Corrabii hraji už dlouho a mohu říci že jsem hrdý na českou karetní hru světové úrovně.Corrabia má styl a svižnou hratelnost.Velmi originální počin,který mohu kartářům jen doporučit.Není to o penězích,hraji s tím co jsem si "hraním" vydělal a nevěřili byste jaké drahé balíky jsem dokázal porazit(hráče co si balíky pořídili za nekřesťanské peníze).Vždy se budu rád na Corrabii vracet,je to návykovka a má to koule :)
-
Nejlepsi karetni hra stejne byly Doomtrooper :)
-
-
jo ale jen do doby kdy se prislo na kombo s vyvestenim knihovny.Pamatuji jak jsem byl na turnaji jedinej kdo mel v decku neco jineho. A pak kdyz prisli dalsi edice kde i prasivej common mel lepsi staty jak nejvetsi rare v zakladni sade ,tak to umrelo uplne
-
-
Plus: dá se to hrát v práci
Mínus: dá se to hrát v práci
*1* -
-
No, jen je problém, aby z toho nakonec nebyla hra bez práce *1*
-
-
F2P to když tak jistí:D
-
-
-
Za týden dělám mezinárodní testy z angličtiny a přitom se učím Coraabštinu.. Nejlepší karetní hra co znám.
-
Navykove to je, bohuzel je to i P2W
prvnich deset bo dvacet levelu je to ciste o nahode. Pozdeji je to trochu o taktice, trochu o nahode a hlavne o kartach. Ze zacatku se da hrat zadarmo, ale po chvili se dostanete do situace, kdy se musite rozhodnout jestli chcete hrat a vyhravat a platit a nebo hrat a neplatit a prohravat. Protoze za herni menu nekoupite nejlepsi karty a ty samozrejme rozhoduji hru. -
-
Tak pokud narazíš na blázna, který do toho cpe tisíce každý měsíc, tak šance, že ho porazíš, bude asi velmi malá. To je realita. Ale takových tam podle mě rozhodně neni tolik, aby člověku otrávili hru a aby měl pocit, že neustále dostává na zadek od platičů. Já do toho vrazil dvě kila, abych podpořil autory a koupil si pár lepších karet, ale drtivá většina mého balíku je stejně založena na free věcech a moje výhrovost je tak půl na půl. Musím ale autory pochválit, je to fakt moc pěkná hra. Jediná věc, která by se dala vytknout, je stále stejná muzika. Aspoň pár melodií navíc by fakt bodlo:-) ALe vím, že na tom to nestojí a že mají autoři spoustu práce určitě v jiných odvětvích.
-
Což je v něčem překvapující? Například mnohokráte zmiňované MtG se bez zaplacení nedá hrát vůbec, protože člověk nikde nedostane žádné karty.
-
-
Je to samozřejmě otázka názoru, ale pro mě jsou a budou evropské hvězdné války Warhammer 40k. *5*
Na kartičky moc nejsem, ale pokud časem vypěstují nějaké solidní rpg nebo tak něco tak se v tom jejich světě rád projdu.
No každopádně jim přeji úspěch, proč ne *4*