Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coraabii jsem zkoušel asi měsíc (hrával jsem MtG, ale srdcem jsem byl Doomtrooper). Autoři mají velké plus za obrázky, grafiku a zpracování. Herní systém je bohužel moc primitivní, obsahuje jen minimum strategie a prakticky chybí možnost boj ovlivnit nebo zvrátit. Samozřejmě nemusíte zaplatit ani korunu, nicméně aby jste se dostali k průměrné kartě strávíte v pozdější fázi kolem 20tého levelu stovky nezáživných duelů, kde vás budou platiči a horda testerů akorát tak drtit (tím pádem i vydělání si herní hotovosti jde strašně pomalu). Taktéž nějak haproval matchmaking, protože si nedovedu představit proč mi hra podsouvala soupeře s dvojnásobnou výhrovostí a několikanásobně větší sbírkou (tuhle hru si bohužel musíte odtrpět). Xooty taky zrovna nejsou za lidovku, 25kč za změnu xichtu? Při spočítání kolik by člověk dal za průměrný balíček se protáčí jen panenky. Bohužel jsem našel na androidu jinou karetní hru, kde se karty slučují, vylepšují a hlavně je tam taktika a baví mě to bohužel o dost víc než Coraabia. Škoda toho nedocmrdlého mechanismu o náhodě :( Bohužel karetní hra na tom stojí a Coraabia padá.. :(
    • Na ten Android máš na mysli hellfire ?
  • Je to samozřejmě otázka názoru, ale pro mě jsou a budou evropské hvězdné války Warhammer 40k. *5*

    Na kartičky moc nejsem, ale pokud časem vypěstují nějaké solidní rpg nebo tak něco tak se v tom jejich světě rád projdu.
    No každopádně jim přeji úspěch, proč ne *4*
  • Děsná hra... hrál jsem to před měsícem a teď to zkusil znovu. Stále nevyřešené postihy pro vzdávání hráčů a cílené prodlužování hry (stačí u každé akce čekat až do chvíle, kdy dojde časomíra). Hra je nevyvážená, záleží opravdu jen na náhodě... náhodně si berete karty z balíku, náhodně je zahazujete - minimum strategie. J8 vím, většina karetních her staví na náhodě, ale tedy je to už extrém. Nový hráč (založil jsem si schválně nový účet) se nechytá proti P2W hráčskému jádru, co tam je. Navíc... večer a maximum hráčů 90??? Dostal jsem 10x za sebou stejného hráče, to je nuda! Naprosto k smíchu.
    • Co bys navrhoval jako postih za vzdávání hry? Nezapomeň, že hra nebo prohlížeč může spadnout a pokud se ti to stane, je to bráno jako že jsi se vzdal. Což je velmi nepříjemné. Navíc se může stát, že potřebuješ nutně odejít. Pokud se někdo vzdá, protože ho nebaví prohrávat, je to jeho mínus. On přijde o karmu, tobě to neškodí až na to, že dostaneš míň trinů a možná ti to zpomalí plnění aktivity. Ale pořád si brán jako vítěz. Je to počítačotá hra, ne armáda. Představ si, že bys se ti v Battlefieldu odečítala zkušenost, nebo se znovu zamykaly zbraně, pokud nedokončíš bitvu. Možná tak max zavést, že ten kdo velmi často vzdává, tak aby se mu odečetla nějaká symbolická částka trinů. Jinak nevim.
    • Tak co se dá čekat od Čehuňů...
  • Plus: dá se to hrát v práci
    Mínus: dá se to hrát v práci
    *1*
    • No, jen je problém, aby z toho nakonec nebyla hra bez práce *1*
      • F2P to když tak jistí:D
  • Navykove to je, bohuzel je to i P2W
    prvnich deset bo dvacet levelu je to ciste o nahode. Pozdeji je to trochu o taktice, trochu o nahode a hlavne o kartach. Ze zacatku se da hrat zadarmo, ale po chvili se dostanete do situace, kdy se musite rozhodnout jestli chcete hrat a vyhravat a platit a nebo hrat a neplatit a prohravat. Protoze za herni menu nekoupite nejlepsi karty a ty samozrejme rozhoduji hru.
    • Tak pokud narazíš na blázna, který do toho cpe tisíce každý měsíc, tak šance, že ho porazíš, bude asi velmi malá. To je realita. Ale takových tam podle mě rozhodně neni tolik, aby člověku otrávili hru a aby měl pocit, že neustále dostává na zadek od platičů. Já do toho vrazil dvě kila, abych podpořil autory a koupil si pár lepších karet, ale drtivá většina mého balíku je stejně založena na free věcech a moje výhrovost je tak půl na půl. Musím ale autory pochválit, je to fakt moc pěkná hra. Jediná věc, která by se dala vytknout, je stále stejná muzika. Aspoň pár melodií navíc by fakt bodlo:-) ALe vím, že na tom to nestojí a že mají autoři spoustu práce určitě v jiných odvětvích.
    • Což je v něčem překvapující? Například mnohokráte zmiňované MtG se bez zaplacení nedá hrát vůbec, protože člověk nikde nedostane žádné karty.
  • Za týden dělám mezinárodní testy z angličtiny a přitom se učím Coraabštinu.. Nejlepší karetní hra co znám.
  • dal som tutorial aj to ma stal odost sil takze ne
  • Jo, doma mám ještě pořádný komín karet. Snad se někdo najde, kdo by to hrál. Mě to přestalo bavit po Warzonách.
  • Moc příjemný článek a klobouk dolů před autory Coraabie.
  • Pro mě je to blbost, nezáživné, nudné a divné. Oželím hnusnej Trabant a raději si zajezdím v luxusním Ferrari ala Hearthstone od Blizzardu.

    1. Blizzard - záruka kvalitní hry
    2. World of Warcraft - záruka kvalitního lore
    3. Nekonečně dobrá podpora přídavky
    4. Luxusně obří armáda hráčů
    • Porovnáváš neporovnatelný kámo
    • "2. World of Warcraft - záruka kvalitního lore"

      fakt? zbavili se skoro všech postav z Warcraftu 3 a už jenom vaří z vody.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit