Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Arx Fatalis je jedno z nej RPG, ktere kdy spatrilo svetlo sveta. Autori touto hrou vzdali hold Ultime Underworld 1/2. Nezapomenutelna hra, pravy podzemni dungeon. Jeden z dokonalych prikladu hry, ktera se vysmiva dnesnim tzv. pocitacovym hram (=srackam :))...
  • Souhlasím s názory pode mnou, tahle hra mě tehdy úplně pohltila (ani se nechce věřit, že od vydání uběhlo už přes osm let) a lepší dungeon od té doby ještě nevyšel.
  • Tak jsem neodolal a hru i s timhle novym patchem po letech znova rozehral. Porad to tam je - neskutecna atmosfera, ktera vas pripouta a nepusti. Po otevreni knihy a v zakladnim menu se to z nejakeho duvodu pekne skube, ale samotna hra jede v pohode. No nic, mam podepsanou propustku Gemstone dealera a jdu ke goblinum :))
  • co by som len dal za dvojku odporucam vsetkým
  • Jojo, skutečně pořádnej oldschool dungeon..
    Arkane teď vlastní Bethesda a dělají na několika hrách, jednu z nich má pod palcem hlavní designér Deus Ex, no nemůžu se dočkat až je odhalí.
    Jinak skvělý krok, komunita si s tím určitě dost vyhraje.
  • Shodou okolností to mám zrovna od prosince rozehrané... teď by šlo spoustu věcí udělat určitě lépe, ale i tak je to jedna z nejatmosferičtějších her co jsem hrál. Kreslení run je super... každý boj je výzvou protože, když se to nepodaří nakreslit pořádně napoprvé, je člověk většinou v pytli :)
    • Co si pamatuju, tak se daly predkouzlit 3 kouzla "do fronty". Na tuhe boje s lichy ve spodnich patrech krypty neni mozne snad nikdy zapomenout a bez teto moznosti by to bylo jedno velke trapeni ;))
  • Jo Ultima Undeworld ... neuvěřitelné , že s takovou grafikou (a volným pohledem !!) přišla ještě před prvním Doomem .
    Právě se dívám , že společně s původné redakcí z tiscali odešly i dobové reakce v diskuzích :( .
    Tak jsem si chtěl zavzpomínat , jak jsme Arx už tehdy vyčítali zjednodušování RPG pravidel ...
    • Podobnych diskusi jsem se kdysi s chuti taky ucastnil, ale az v poslednich letech se ukazuje, jake to bylo rouhani, protoze dnesni az stupidne jednoduche hry jsou pravym polickem pro oldschool hrace. Arx Fatalis je z dnesniho pohledu co do obtiznosti pekny hardcore :))
      • Já se jenom bojím, že za pár let budeme mluvit stejně. Mainstreamem budou klik facebook hry a my budeme vzpomínat na CoD. :)
        Jo, jo, nadávalo se tenkrát hezky. No, mezi námi, ono se i Baldurům tak jako někteří posmívali, že nejsou dost hardcore, že? A dneska? I Dragon Age se mluví jako o oldschool RPG, což by některé hry mohly skutečně vzít jako urážku.
    • Už se to někde řešilo, diskuse pod články padly za obět novému webu. Taky mi občas chybí.
  • ucho
    tak na GOGu ho mám, ale bohužel jsem to ještě nehrál :(
  • arx - sracka, runy kreslenim po ploche - nefunkcne.
  • Patch mě velice potěšil, hned jsem hru znovu nainstaloval... Bohužel jsem se setkal s problémem - hra se spouští jen v okně. Nevíte někdo, co s tím? *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit