Přejít na výpis diskuzí
Arma 2 Free spuštěna, válka nebyla nikdy levnější
23.6.2011 | Karel Klein
41 příspěvků
-
Ne, nemáš pravdu, HD neznamená jedině označení pro video, High Definition je obecný výraz pro označení vysoké jakosti a už od počátků tohoto termínu se používá například i pro zvuk. Navíc tvoje výtka vůči tiscali je zcela neopodstatněná, protože informace o absenci HD grafiky pochází přímo od BI, koukni na oficiální stránky ArmA2Free ;-)
-
To je mi jasný, já myslel to že v menu je napsáno že grafika je nastavená na "velmi vysoké" detaily. To je bug, protože gafika je samozdřejmě na Low..
-
Stahovadlo http://www.multiupload.com/878RT4ZYVU
-
nejak nemuzu prijit na to jak to stahnout:)
-
ano to je pravda, jenže je problém, že to čtu kdekoliv.. takže to co se označuje HD by se asi mělo označovat jako HQ (Quality) nebo nevim :)
-
Pravda. *4*
-
Buď redakce nadobro přizná, že píše bulvár a nebo pokud chce zachovat nějakou informační hodnotu, tak vynechá hlášky typu "nebude obsahovat HD grafiku". Toto snad dneska nepoužije ani dítě ze základní školy. Připadáte mi jak 3D žiletky a HD šampony, co se snaží použít cool název na něco, co s tím vůbec nesouvisí.
HD znamená jedině videonormu, v PC světě známí jako rozlišení a to konkrétně 1280x720, což je prosím rozlišení, co bylo in před cca 6ti lety :) Takže už jen fakt, že se dneska něco chlubí přízviskem HD značí, jak moc je to out. Pokud by tato hra nejela ani v tom ubohém HD rozlišení, byla by to katastrofa. Tak to ale samozřejmě není. Pokud Arma 2 Free má nějaké ústupky v grafice, tak nemají nic společného se slovem HD.
Vážení redaktoři, toto opravdu nevíte, nebo z tohoto záměrně děláte bulvár? Díky za odpověď -
Kup si nove Score, tam na to maji prewko rikali. Hrali to primo u tvurcu.
-
Sice ti na dotaz neodpovím, ale vzhledem k tomu že to je čistě online multiplayer tak nebude ani potřeba, předpokládám že takový základní anglický pojmy nemůžou být takovej problém *3*
-
Tak to je paráda, jelikož mám hluboko do kapsy a v poslední době kupuju jen tituly na Xbox. Zajímali by mě minimální požadavky jestli by sem to rozchodil i na notebooku. Mimochodem konečně trochu autenticity, ze všech COD a MOH je mě blbě, koridorovky i co se týče multiplayeru, v tomhle ohledu mě hodně mile překvapil Homefront, perfektní multiplayer *3*
-
Ne.. nepodporuje Hd znamená, že např vozidla mají lehce rozmazané textury a třeba interiér není skoro udělaný.. ;)
-
Je to česky ?
-
taky se přimlouvám za link, klikám furt na avizované stránky, ale odkaz na download nenacházím a točím se furt dokola.
-
Asi jsem strasny vemeno, ale nevite nekdo, kde se to da stahnout? Vygenerovalo mi to klic, ale to je vsechno
-
Vysvětlení je velice jednoduché. Pánové a dámy v BI jsou v některých ohledech naprosto neschopní. Takže ono "velmi vysoké" nastavení je vlastně jen prachobyčejný bug (a že těch v Armě není málo :D)..
-
Taky jsem to zprvu nechápal a pořád to nechápu, jelikož jsem pustil hru, najel jsem do nastavení a všude je možnost nastavit detaily na "velmi vysoký". Čili, rohodně se toho nebojte (rozlišení tam jsou taky všechny).
EDIT: Tak už to chápu, pustil jsem si výcvik a textury jsou snad low a všechno vlastně vypadá na low -
Taky jsem to zprvu nechápal a pořád to nechápu, jelikož jsem pustil hru, najel jsem do nastavení a všude je možnost nastavit detaily na "velmi vysoký". Čili, rohodně se toho nebojte (rozlišení tam jsou taky všechny).
-
No tak dojmy z E3 si můžeš přečíst třeba na Zingu (český web btw) a tady se před nějakou dobou, a není to zase tak dlouho, objevily taky docela rozsáhlé dojmy z hraní. *3*
-
Jak mám chápat, že hra nepodporuje HD grafiku? Nepodporuje full HD rozlišení?
-
To co máte v nadpisu by si měli dát do marketingového sloganu :D