Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vydim ze niesom jediny kto na tuto recenziu klikol kvôly obrazku Sg-1.. stargate rules :D
    • vidim, ze ty vydis, tak sa ani nedivim
  • Už by to chtělo Armu 3 na novým enginu :-), ale to si asi ještě počkáme...
    • Kdyby měla Arma lepší AI, tak jí můžou recyklovat pro mě za mě třeba dalších 5 let.
      • Doporucuju vyzkouset ACE, ASR_AI a Ryd_HAC addon... Pocitam, ze pet let to minimalne u me zarucene splni
    • Zajímalo by mě kdy vyjde Carrier Comand.Už dlouho žádný novinky.Prej ale běží na novym enginu
    • ono by stacilo kdyby do hry zakomponovali fyzikalni a kolizni engine aby se od sebe tanky neodrazeli jak pinpongace a bude to vpohode, nekdy me opravdu dostava jak muze AI na rovince otocit tank na strechu o malej sutricek :))
      • Tohle myslím opravoval nedávno nějaký beta patch *5*
  • Flashpoint byl jako blesk z čistého nebe. Skvěle odvedená práce vývojářů a výborná hra. Arma bohužel tento úspěch pouze stínuje. Král je mrtev a princ jeho kvalit (bohužel) nedosahuje.
    • Ackoliv o OFP vzdy mluvim s respektem i dnes, musim rict, ze ArmA je rozhodne o kus dale. Na druhou stranu, mival jsem stejny pocit, ale pak jsem zjistil, ze se vyplati hru naucit do detailu a ze jsem si vetsinu problemu zpusoboval sam. Treba vsichni ti, kteri tady nejak kritizuji AI pri rizeni vozidel jaksi zapomeli na to, ze zalezi pod jakym rezimem vas ridic ridi (BEZPECNO, POZOR, NEBEZPECNO) - dramaticky to meni cesty kudy pojede. Osobne se mi nestalo, ze by ridic musel prejit do stavu nebezpeci, ale i tak jsem misty potreboval aby se choval trosku jinak. Tak jsem mu proste rekl at zatoci, pocka, dupne na to a tak. Dalo se pak i celkem dobre mirit, kdyz AI jelo rovne, takze jizdu v konvoji jsem si nalezite uzil. Na konci doslo k nejhorsimu... Kdyz na nas vyletel vrtulnik Mi-24 Hind tak jsem vedel, ze je zle a ze se okamzite musim dostat z jeho palebneho pole, takze jsem se rychle prohodil s ridicem a strhl to vlevo o 90 stupnu, pricemz jsem mu mezitim rekl, aby palil podpurnou palbu na vrtulnik a behem par sekund ho vyridil. Rozhodne bych to sam lepe nezvlad za kulometem a on zas ne za volantem. A vo vo vo tom to j-j-j-j-je
    • Flashpoint byla moje první hra a strašně mě bavila.Flashpoint jsem hrál asi 4 roky pak jsem ale přešel na COD *2*
  • ahola
    ARMA je prostě kus života. Skvělá práce. *3*
  • Drom
    co tam dela SG-1? *1*
  • taky me to zarazilo :D
  • http://www.moddb.com/mods/arma-stargate-mod
  • Mozte mi niekto potvrdit ci je solo kampan v povodnej Arma 2 dohratelna s poslednimy patchmi(1.07-1.08)? Pamatam ako som to musel uninstall/odlozit v nejakej predposlednej misi lebo to neslo ani dohrat. Jak velka je ted sanca ze bych narazil na bug ktory by mi branil v dohrani? A jak je to s OA s poslednim patchom(cital som ze tento samostatny pridavok bol ovela lepsie odladeny a dal sa aspon dohrat)? Dik
    • Osobně nemám zkušenost s původní Armou 2, ale Operace Arrowhead je dohratelná - hrál sem verzi 1.52 a 1.54 (aktuální je myslím 1.57)
  • Mě tedy zaráží proč už si nekoupili novej engine. Měli by určitě mnohem větší prodeje. Tenhle je otřes, s tím se zkrátka ta hra vyladit nedá.
  • Otevreny kolimator bezne pouzivaji i sportovni strelci na pistolich nebo revolverech, jen si ted nevybavuji nazev te discipliny. Mel jsem moznost vyzkouset a strelba je s tim daleko intuitivnejsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit