Přejít na výpis diskuzí
Arma 2: Private Military Company - recenze
7.1.2011 | Dan Vávra
37 příspěvků
-
dohrál jsem to velice rychle. A osobně ,mě se líbí.Dobrý přídavek a hlavně zadarmo.
-
-
Zadarmo kde? Z ich stranky su linky na steam a ine a tam to vsade stoji $
-
-
kampaň byla už patche pro DVD a Sprocket verze, nejen v DLC. DLC přineslo hlavně high textury, zvuky apod. Steam verze už v sobě kampaň neměla. Asi kiks BI *3* Kdo neměl Steam mohl kampaň hrát taky, ale s lite verzí addonů (určenou pro servery).
-
-
-
Armu bych normálně přešel, ale ta SG-1 mě teda silně praštila do očí :D
-
-
Na to bych se myslím zeptal Jakuba Horyny :-D
-
-
Proč je ta grafika na screenshotech taková okousaná? To je hra pro PC z roku 2011?
-
-
Zkus zobrazit ten obrazek v originalni velikosti.
-
bo to nemaj na plný detaily atp....
-
-
Skoda ze je tam tolik bugu, uplne tragicke rizeni aut a AI delajici strasne moc nesmyslu jinak by to mohla byt fakt supr hra :o/
Mno alespon ze podporuje TrackIR a FreeTrack :o) -
-
Nemusi se vam to libit, muzete s tim dokonce i nesouhlasit ale to je asi tak jediny co s tim muzete delat. Flashpoint i Army jsem hral dost dlouho na to abych si tohle vsechno vyzkousel na vlastni kuzi. Bohuzel vsechny tyto hry srazi technicke nedokonalosti. A jeste smutnejsi je ze nektere se od OFP prakticky nezmenily...
-
-
No hra se vylepšuje , ale tragické animace (chválabohu vojáci už i nastupují do vozidel a nezjevují se jako v Armě ) a místy tragické chování jednotek, kdy některá podpora ani nepřijede na scénu (helikoptéry které mne mají na konci odvést havarují a již se jich nedočkám a misi nemohu dokončit :( ) stále přetrvává už od Flashpointu .
Graficky ARMU2 dorovnali na dnešní standard , ale fyzika dnes už vážně citelně chybí a opěvované AI taky ještě nedorostlo do použitelné podoby .
Betatest BI podruhé dělat nechci , takže na koupenou ARMU2 se ještě stále těším ... -
-
Njn ja pro ni blbec letel do obchodu prvni den co byla k dostani a do verze snad 1.3 jsem nemohl dohrat ani kampan kvuli bugum...
Pak clovek ceka na ACE a kouka na videa z MANDO missiles a rika si kde kluci v BIS udelali chybu? Proc tohle vsechno uz tam davno neni?
-
-
-
-
To mijunior: IPSC? :-)
-
koukam ze zadna zbran se dnes bez hledi neobejde, fuj to je fakt fnus ty ACOGy apod. svinstva. Hledi at daj sniperovi a zbytek at se do toho nesere, fakt demence na zbrani o chlup delsi jak MP5 dalekohled jak pro myslivce. Blil bych
-
-
Většina toho, co označuješ za "dalekohled jak pro myslivce" vůbec dalekohled není. Všechny ty aimpointy, eotechy a ostatní holografický mířidla sloužej jako náhrada za mířidla otevřený, nemají vůbec žádný zvětšení. Jejich výhoda je, že ti ukazujou kam střílíš, aniž bys musel mít přesně zarovnanej předek a zadek zbraně, navíc ti spodek výhledu nezakrejvá puška, neboť jsou posazený vysoko nad hlavní. A není to samozřejmě záležitost jen her, i v reálnejch armádách či policejních složkách je tím osazená téměř keždá zbraň. Např. česká URNA má red dot mířidla i na těch tebou zmiňovanejch MP5...
-
-
Přesně tak. Říká se tomu kolimátor a v reálu je to oproti klasickým mířidlům naprosto bezkonkurenční.
-
-
A co mne dostalo je to , že přesně takhle fungují i některé světelné pistole na konzole . Jednu takovou obyčejnou jsem si koupil , říkám tu plastovou blbůstku hned oddělám , ale když si na pohyb červeného bodu na pozadí zrcátka zvyknete , je přesnost i tady hned o řád výš .
-
-
-
nechapem co sa vam na nich nelubi ja mat na vyber tak v praxi by som urcite na utocnu pusku motoval optiku kedze ich ucinny dostrel sa pohybuje aj nad 400m. Bez nich do takej vzdialenosti ani nevidite antoz aby ste nieco trafil.
-