Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 je větší, než se čekalo - odhalení druhého ostrova
19.4.2012 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
Operace Flashpoint je stejně pořád nejlepší :)
-
-
a k atmosféře ji stačili zápisky a sem tam pár dialogů/monologů
-
-
To nasvícení je strašné.
-
-
Reflektor rozprava o zlom nasvieteni :D
-
nasvícení je naopak dokonalé, vypadá to naprosto perfektně.
-
-
Hra co trumfne grafiku a náročnost Crysis 1 ? *14* *2* Už se těším na vyfoukávané teplo z case!
-
-
Náročnost Crysis s přehledem trhla už Arma II :D A bylo by hodně smutné,kdyby se to 3. dílu nepovedlo i v grafice, po 5 letech xD
-
-
Oni nejsou normální. Většina lidí, co znám, si pořádně nezahraje ani Armu2. Bavíme se o MP, protože hra s takovim potenciálem nemá v SP šanci. Nic se nedá naskriptovat a žádná AI se nadá naučit tak, aby byla zábavná jako živý hráči. Po deseti letech jsme ještě na MODech na BF2 a pořád neni takový herní železo, abysme utáhli něco lepšího
-
-
edit: Carrier Command je v bětě doopravdy sranda, vrací se nám hra na způsob Battlezone2. Maj sice ještě hodně co odbugovávat a zapracovat na AI, ale zážitek perfektní
-
-
Nepotřebuju 10 obrovskejch ostrovů, mě stačí jeden normální. Nepotřebuju miliardu různejch jednotek, mě stačí počty z OFP nebo arma1/2, nepotřebuju ultra, mega hustou grafiku, mě stačí z arma 2 (a klidne i arma1), u takovýhle hry, to chce AI, která bude nějakým způsobem jednat, bude výzva se snažit prorazit, nebo nepřítele nějak porazit. Ne aby to chaoticky pobíhalo jako doposud v těch ARMA hrách.
-
-
dalsi flamer co keca dojmy ze stazeny hry v 1.00 vid...
-
Tobě to stačí a mě je to ukradené, ale jestli chcou něco prodat masověji než omezenému počtu fandů, tak grafika a počet jednotek i map je na tohle typický magnet. Bohužel.
-
-
tot otazka jestli to chtej prodavat masovemu publiku. Pze si myslim,ze uz by tu davno bykla Call of Arma a podobne. Bohemia nepotrebuje milioneve prodeje aby se uzivila. Arma prave ze stoji jen na hardcore fandech a doufam ,ze se to nezmeni.
-
-
To si budeš muset 50 let počkat, aby se UI v otevřeném prostoru chovala reálně *4* Asi proto se těmhle hrám vývojáři hodně vyhýbaj.
-
-
Já bych radši jeden prťavej ostrov, ale pořádně udělanej.
-
No tak černorus mela taky svuj testovaci ostrov Utes. I kdyz podstatne mensi. Jsem zvedav jestli bude mozny prepravit se odsud na Limnos letadlem nebo lodi. Nejspis ne.
-
graficky je to teda pecka :)