Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Armu II jsem si koupil a snažil se dlouho marně proniknout do jejích tajů. Grafika sice krásná, ale spatřit vzdáleného nepřítele o velikosti 1x1 pixel, který je stejně hnědozelený jako všechno kolem se mi vůbec nedařilo. Takže ve finále jsem se dlouhé desítky minut někam přesouval a pak jsem jí obvykle koupil, aniž bych vůbec měl šanci viděl nepřítele dříve než on mě. Moc hardcore hra. *1*
    • Vítej v realitě ;). Kdo zažil cvičení se systémem MILES kdy se prováděla střelba na protivníka vzdáleného 250 a více metrů, ví o čem mluvím . . .
    • za to že si jelito nikdo nemuže ;)
  • Kr.Pa
    Já myslím, že by měli kluci jít svojí cestou a nenechat se ovlivnovat/konkurovat Cod, MoH a BF. Raději by se měli ohlédnou a přiklonit se k původní OF a HaD.
  • Nevím no co si o tom mám myslet :-(
  • zatim dobrý
  • taky vam to pripada malo plynuli ?
    • To je snad normální ne ? *2*
      • u tyhle hry jo
  • Jediné v čem vidím plus je grafika, jinak vše ostatní je ubohé ve vodě se pohybuje jak kdyby ani ve vodě nebyl, zvuky strašné, animace příšerné a trhané, nasvětlení nedostačující - vše vypadá strašně uměle a nepřirozeně a navíc se jim to při hraní ještě seká (hlavně při průletu stíhačky nad městem). No co říct prostě je to ARMA a historie se zase opakuje, aspoň doufejte fanoušci, že vám to přes to množství bugu hrát.
    • Nasvětlení je v pohodě, jediné co mě trochu vadí jsou barvy, například moře je hodně tmavé už od okraje ostrova, chyběly odrazy ve vodě od lodí (to pak nepůsobí moc dobře) stejně jako chyběla reakce vody na chůzi v ní..A jako ve všech armách mě vadí že celá mapa mvypadá strašně studeně (prostě jako v zimě, žádný pořádný sluneční svit, takové mdlé) to by něli tvůrci ještě vypilovat..
      Jinak je arma bezkonkurenčně nejrealističtěji vypadajcí hra současnosti..
    • Upřímně, to nasvětlení, i když tomu něco chybí, řikám si "huráá, konečně hra, kde to neni přesvícený, bloomovaný a rozostřený". Působí to na mě víc realisticky, což mi více méně potvrzuje video, kde srovnávaj realitu/hru
  • Sláva, tak konečně se ruce hejbou s volantem XD
    • ale otevreni dveri je asi orisek... pri sledovani potapece jsem dostal chut misto Arma jako takove zahrat si simulator sportovniho potapeni *4*
  • MishKonn
    Hmm, pěkné. Série ARMA nakonec vždy působila krásně jako technické demo, nicméně kluci se potřebují zaměřit hlavně na AI.
    • Kdyby jenom na AI. Taky by neuskodilo udelat ovladani vice user-friendly a ne ze na vsecko je zvlastni klavesa. Jenom sebrani zbrane z bedny bylo peklo oproti klasickemu: podivam se na bednu,zmacku "use" a vyberu si,co vezmu.
  • miker17
    ~3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit