Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli jsi vůbec schopen mít děti, tak jednou se tě možná vnouče bude ptát "dědo, dokázal jsi v životě něco, na co jsi pyšný" a ty mu můžeš odpovědět "ano, byl jsem největší deb*l v diskusích na games.cz"
  • tak OPF vyšel jako modifikace na ARMAII, ale kvůli bugu jsem se nedostal přes misy, kde upadneš do zajetí. Třeba ostatní tenhle problém neměli. Pod engine ARMYII vypadá úžasně
  • Shilka je překonaná Tunguskou, je třeba si ale uvědomit, že v roce 1960 měla SSSR přes 60 000 tanků. Dnes necelé tři tisíce a obdobný počet v rezervách. T90(tak půlka verze S a půka A) tvoří asi 25%, jinak jsou to modernizované T72, T80... Takže stejně tak je stále ve výzbroji jak shilka, tak BMP 1,2 po boku BMP3 ...

    tím chci říct, že i když je to lehká moderna, starší stroje by tam svoje místo mít měly.
  • Ne částečně, má uplně pravdu, ale to neznamená, že neřekl nic, co by nikdo nevěděl. je to jako říct, že CoD bez MP by nikdo nekoupil, že Total War se hraje jen kvůli bitvám..je to prostě tak zjevné, že je zbytečný to psát a je to jen takový zaprdnutý rýpnutí.
  • operaci flashpoint přejmenovali na arma cold war assault
  • Upřímně řečeno, ZSU se bojím od dob OPF 1 a strach z něj mě neopustil ani v ArmA I a ArmA II. Pochybuji že bych se této noční můry zbavil i v ArmA III (Tedy pokud tam Shilka nebo nějaká její adaptace/úprava bude, ale nemyslím si, že by nebyla :) )
    Neznám nic horšího, než hrát za američany a slyšet to 23mm čtyřče, nebo jako rusák 30mm GAU v A-10 :D
  • Arma se distancovala od Flashpointu nazvem protoze nazev zustal Codemasteru a taky jak to s Flashpointem nakonec dopadlo... Dalsi dva dily nevydala Bohemka a vzhledem k tomu ze pointa meho puvodniho prispevku je ze Bohemka dela uz ctvrty dil jejich armadni simulace a tim padem to s vydelkem az tak tragicke nebude tak absolutne nevidim duvod proc do toho michat OperaciFlashpoint kterou Bohemka nedelala.
    Technologicky je samozrejme Arma primym nastupcem OperaceFlashpoint se vsim vsudy. A k tomu vsemu ja se nicemu nedivil jen se ti to pokousim vysvetlit.
  • taky jde o to ,ze michas operaci flashpoint do army . No s tvoji logikou se vlastne divim proc teda arma neni napsana jako ctvrtej dil . A kdyz se to tak veme tak mezi tim vydal dalsi dva dily operace flashpoint ty tam taky zapocitas . Takze to mame Armu 6 . Bohemka jede .

    Ano souhlasim ,ze Arma je prejmenovanej flashpoint ,ale i tak to nic nemeni na veci ,ze to je samostatnej projekt co se prave od flash pointu distancuje jak nazvem tak i ciselnym oznacenim . Mozna proto se nediv ,ze jsem tak zareagoval .
  • celoush
    Mínuskujte ho, ale částečně má pravdu.... http://media-cache-ak3.pinimg.com/736x/8a/e8/b9/8ae8b929ed6fab8bbdb0d8aa3e8e1c7d.jpg
  • Keyz
    Jinak vím, že se Šilka pořád používá ale divím se, že je v Armě 3. Navíc když v Armě 3 nejsou přesná vozidla s přesnými názvy. A je tam super moderní technika na každé straně.

    Navíc ZSU-23-4 "Shilka" je již nevyrábí. Ale jestli tam bude jiný model se stejným názvem tak to potěší i poděsí :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=EV_SnNug8zI
    http://www.army.mil/article/97582/
    časopis ATM 5/2013
  • Ja osobne povazuji Cernarus za jednu z nejlepsich a nejhezcich hernich map jake kdy byly udelany. Vypada totiz prirozene a uveritelne. Podobne se vyjadruji i hraci zijici v jinych zemepisnych sirkach.
  • http://www.youtube.com/watch?v=EV_SnNug8zI
    http://www.army.mil/article/97582/
    časopis ATM 5/2013
  • Tož, osobně jsem u Cold war assault strávil léta, ale stejně se divím, hele. Při vší úctě, člověk se záběrem na historickou preciznost bazíruje na zcela fiktivním konfliktu z konce 80. let? Jde jen o pocit mít historickou etapu i alternativně pojatou, na pozadí nebo je v tom něco komplexního? :D

    A taky mi nedá se zastavit u "prostředí". Jakože kopečky, lesíky, louky a nebe bylo na everonských a nogovských ostrovech lepší, než to na Chernarusi, ja? Nebo v tom je zase patriotská nostalgie z bojůvek vedle Lhotek a Moravan?
  • Zase meleš ho*na - http://youtu.be/c__dLwrrM1M?t=26m10s

    Tahle je věc je ve výzbroji do dneška, proto má v Armě stále svý místo...
  • Prosim Tebe jaky KO?
    To ze se nejake studio financovane z dotaci snazi zaujmout armadni odberatele a oni jim poskytnou zpetnou vazbu protoze uvazuji o vzdalene budoucnosti jeste zdaleka neznamena ze je to hotova vec. NEEXISTUJE zadny simulator na Cryengine ktery jakakoliv armada oficialne pouziva pro vyuku. Nebyla uzavrena zadna zakazka v tomto smyslu.
    Naivni pubertalni predstava ze kdyz armada disponuje supertechnikou pak maji urcite i polni ucebny vybavene supervykonnymi hernimi notebookmi je fakt smesna. Smesna je i predstava ze se takoveto aplikace pouzivaji na trenink. Jde jenom o soucast teoreticke vyuky o nazornou pomucku.
  • Nj, flashpointa som hral tolko krat ze cd key poznam naspamat *1* Stale si ho obcas davam.
  • https://news.bisimulations.com/article/16-07-2013/bohemia-interactive-simulations-deliver-vbs3-us-army-new-flagship-‘game-training’

    holt hosi chce to cist mene platky co nevi nic o profesionalnich simulatorech a precist si neco odborne nebo zajit na nejakou vystavu k tematu napr. ITEC ...

    armady, namornici , policie, tajne sluzby, hasici, pobrezni straz proste nepotrebuji JEN uchvatnou grafiku co uskvari GPU a prinuti je vyhodit stare zelezo ...

    potrebuji neco na cem se da trenovat ...
  • JustinBieber
    Jediny co na tehle serii je dobre je samosebou editor. Bez editoru by ji nikdo neznal...
  • Jak znám hochy z Bohemky, tak na nejvyšší nastavení bude i titan málo..... a přitom to vypadá jako jednička s vyšším rozlišením textur.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit