-
Jo je tam i Arma http://freesteamkeys.scanndownload.com/?id=234814
-
-
to akoze dava steam zadara ked tam ludia kliknu? neviem neviem ale nie je v tom nejaka finta? moc sa mito nezda koser
-
-
Nejhorsi jsou COD fanatici, pro ktere je Battlefield sproste slovo. Ty potad sermuji prodeji a tvrdi ze nic nez tech 10 porad stejnejch CoD neexistuje
-
Já teda full verzi ještě nehrál, ale podle recenzí a z toho co jsem měl tu čest hrát v alfě to vypadá na výbornou hru (aspoň pro mě). O to víc mě zaráží hodnocení na metacritic.com. Ani ne tak od recenzentů, jako spíš hlavně od lidí. Je tam strašně moc červených čísel a celkové user score 6,4. Takže se ptám - trollové, hateři, nebo děti co čekali CoD?
-
-
Napůl trollové, napůl lidi, co měli na ArmA rádi zasazení (Studená válka a kousek po) a šílené množství variací techniky (teď je vozidel celkově méně).
-
-
ale ved jasne, ze je to neobjektivne, ked malo zle skore CoD, DA2, Total War Rome 2, tak je to objektivne, len na zabugovanu cesku sr4cku armu je cely svet zasadeni, nikto ich nechape, nikto nema cechurikov rad :-((((
Ostatne simulatoriky dostavaju vysoke hodnotenia len armicku zabugovanu nehratelnu, nedokoncenu kazdy hatuje :-((( Urcite nie je pravda v tom, ze ta hra je sr4cka a totalna arkada zmicovania s balistikou zbrani, nieco na sposob BF a hraje sa to na simulator -
Opravdu? Když si pár těch červených názorů přečteš, tak musíš narazit na mnohem víc a podstatnějších stížností než dobu zasazení a množství techniky.
-
-
Většina jich je přesně taková, někteří si ještě stěžují na neoptimalizovanost - to je holt tak, když někdo neumí kliknout na nižší nastavení grafiky a nechápe, že to prostě nemůže být náročné stejně, jako třeba poslední Battlefield.
Zbytek si potom stěžuje na to, že tam není kampaň - na to upozorňuju taky a přidávám, že bude. -
-
Mluvíme o Metacritic? Protože na té Metacritic, kterou mám otevřenou, se o studené válce a množství bojové techniky skoro nemluví. Stížnosti těch červených míří na:
celkovou nedokončenost
nedostatečné množství obsahu
špatnou optimalizaci hlavně v multiplayeru
absenci kampaně v době vydání
staré bugy, které se nezlepšily od bety
neintuitivnost UI
zvukové efekty a dabing
spoléhání na komunitu při vytváření nového obsahu
Ať už jsou tyhle výtky oprávněné, nebo ne, tak nerozumím tomu, proč ti zůstávají na oněch stránkách skryté. Nemáš nastavené nějaké blokování obsahu? -
-
Sorry, ale nedostatečné množství obsahu tam povětšinou beru jako stížnost na absenci kampaně a právě méně techniky oproti předchozímu dílu. Jestli to z toho chápeš jinak, já ne.
Jinak UI mi přijde stejné, jako minule, zvukové efekty a dabing podle mě nijak nevybočují z herního standardu.
Jako hlavní nedostatky zmiňované nejvíce krát počítám právě to, co jsem psal. -
Nedostatečné množství obsahu je od těch kritiků na Metacritic myšleno i bez kampaně a spoléhání na komunitu je spíš kritika samospásného způsobu rozšiřování hry bez vlastního přičinění. Takže se tyhle položky moc nekryjí, proto jsem je vypsal odděleně.
Tohle ale, bez ohledu na oprávněnost stížností, nebylo jádrem dotazu na Jakuba. On se rozhodl odpovědět na otázku, proč jsou od hráčů na Metacritic špatná čísla a vybral kromě všudypřítomného trollingu dvě podružné stížnosti a nezmínil ty podstatné problémy, na které si spousta lidí na těch stránkách stěžuje. Chtěl jsem prostě jen vědět, proč to tam nevidí. -
Ale to vubec neni v rozporu. Sam tam mas tri polozky o nedostatecnem obsahu. To je tak trochu na hlavu. Ohledem kampane bylo vse dopredu vysvetleno, delat vyssi pocet techniky i zbrani je blbost, protoze stejne by vsichni rvali ze je nake future nezajima. Predpokladam ze chybejici veci jako napriklad fungujici civilni ambient budou dodany dodatecne, velka chyba BI ze to dopredu neoznamili. Krasny velky ostrov je zatim jenom mrtvy vojensky prostor bez zivota, to je minus dosti velike.
Optimalizace MP je hlavne problemem serveru. Stare bugy tam jsou ale v drtive vetsine jsou to jenom kosmeticke problemy, zvukove efekty a dabing hold nejsou z Hollywoodu, ale az na par blbosti mi prijdou naprosto v poradku. User interface byl vylepsen a udelat jej tak, aby mainstream hrac presedl z jine hry a bezproblemu zacal hrat proste asi nejde.
U release Ama2 byl bohaty obsah, nic ale nefungovalo. Postup u Arma3 je urcite lepsi.
COD decka tu hru hodnoti podle podminek na jake jsou zvykle. Mysli si ze toto je finito a dalsi obsah si budou muset zaplatit. COD decka se nestaraji o nastaveni grafiky, mozna ani netusi co je dohlednost. COD decka znaji gamepad ktery u vsech her funguje temer stejne.
-
-
-
-
-
-
Pockam si az vyjde recenze cele hry. *6*
-
Ahoj, předem se omlouvám za OT, ale tady si to asi přečte nejvíc lidí, dostal jsem se teď ke Sleeping Dogs, můj dotaz je prostý, existuje na to čeština? Oficiálně vím, že ne, ale prý někdo dělal, na ulož.to jsou 4 soubory, ale každý má jinou velikost a žádný popis k tomu :(
-
-
čeština do sleeping dogs.exe? Stahuj, to bude určitě ono.
-
-
Určitě? U toho jednoho píší, že je tam vir.
-
-
Prd na cestinu, nejak se v te anglictine zlepsit musis :)
-
-
jen aby pak nemluvil anglicky jak Jackie Chan *1*
-
-
Nevěř tomu, to je jenom falešný poplach antiviru. Čestina normálně funguje
-
-
-
-
Opet porusim sve pravidlo nepsat do komentaru... nechapu, jak zde nekteri mohou vyzdvihovat to, ze tam bude kampan ve forme DLC a to dokonce zdarma! ZDARMA! Predstavte si to! To jsou ale super vyvojari! Pockat, nemela by snad byt v puvodni hre? Jak by asi vypadal Crysis / Far Cry bez kampane? Kolik by dostal hodnoceni?
-
-
Když čte člověk pozorně popis na steamu, tak je tam napsáno, že kampaň bude jako DLC:
Supplied as free DLC after release, the official campaign will be deployed in 3 gameplay-driven episodes: Survive, Adapt, Win.
Pozorně čtěte příbalový leták! -
Já si myslím, že hry bez singlu jsou špatné hry, prakticky vyhozené peníze. Např. takový Battlefield 2 byl totální propadák ... ah wait.
-
Battlefield 2 chybějící kampaň špatnou hrou nedělala, stejně tak jako trojku její přítomnost pro mne nijak zvlášť nezlepšila.
-
-
BF2 byl i bez kampane opravdovy narez.
-
-
No... nemá talent... Kuzma je támhle!!
-
-
-
Přečetl sis recenzi či jsi hrál Armu? Vsadím se, že ani jedno;) A mimoto, dávat zrovna Crysis jako příklad na kampaň?:-D Vážně? *1*
-
přijde mi lepší dostat hotovou doladěnou kampaň než zabugovaný zmetek co by stejně nešel ten první měsíc hrát protože by se čekalo na patche
-
-
A tobě přijde ok dostat půlku hry teď a potom zbytek ?
-
-
Souhlas, nevěděl jsem že to má vyjít bez singlu, tohle ať si strčí někam.
-
-
hned v první misi trable na kontrolním bodě ...po třetí hlášce mise nesplněna kvůli rozkazu zpomal náklaďák ,pěkně zvolna tahle game letěla, i když se jede zvolna tak sasi ne pěkně , podobný ptákoviny tyhle hry kazí *11*
-
Jestli za tuhle Alfa verzi někdo zaplatí 999 Kč, tak ho docela lituju:-((( Mě by daleko víc zajímlo to DayZ Standalone, ale když si ten f-tard jezdí lozit na Mount Everest, tak se to nikdy nedodělá.
-
-
Fíha, Dean Hall si dovolil vzít dovolonou! Jak jen mohl!
-
-
snad se nejel opalovat na Lemnos *4*
-
-
Vylezl na Mount Everest, protoze to byl jeho sen. Bohuzel nekteri vylizanci tohle nedokazali pochopit a maji mu to za zle viz ten pablb vyse v teto diskuzi.
-
-
-
Nekrmte to...
-
ano, lidé, co si to teď kupují za 999,- jsou paka, když to bylo takovou dobu za 25 eur...
-
-
999 za hru kde přejít z jednoho konce mapy na druhý trvá dýl než dohrát poslední Call of Duty? S editorem, multiplayerem a custom misemi slibujícími zábavu na stovky hodin? Paka *1*
-
-
Wow, tak proč se tolik nadává na Skyrim?
-
-
to nevim mě Skyrim bavil
-
-
Ty jsi zaměstnanec BI, nebo jen vylízanej "chodič po obří mapě pyčo voe, hustý"?
-
-
mrzí mě že ti to musím tahle natvrdo sdělit, ale dle tvého vyjadřování a písemného projevu zjevně trpíš nízkou inteligencí především ty, nazývat s tímto hendikepem lidi kolem sebe vylízanci je úsměvné ale dosti pomýlené *4*
-
-
Vidím že čtení ti taky dělá problémy, nikde jsem netvrdil že jsem na tom dobře s inteligencí, to zaprvé. A kdybych napsal "nazývat s tvým inteligenčním hendikepem lidi kolem sebe vylízanci je úsměvné ale dosti pomýlené" tak to možná už pochopíš
konec krmení *4* -
"nazývat s tímto hendikepem lidi kolem sebe vylízanci je úsměvné ale dosti pomýlené". Ještě jednou si přečti svůj výplod, který uvádím zde v uvozovkách. Opravdu si myslíš, že jsi nepopletl slovosled? Stále trváš na tom, že jsi na tom dobře s inteligencí? Obávám se, že je to trošku naopak, milý vylízanečku.
-
-
-
-
To nic nemění na tom, že Bohemia Interactive vydává pokurve*ou větší demoverzi a prodává ji v retailu za 999 Kč. A ještě na to bere prachy z Evropskejch dotací.
-
-
Běž si naliskat ty dementní kriple
-
-
Rambo 667, toť hustej nick, pyčo voe!!!!
-
Pepíkům vždycky pravda smrděla :)
-
-
Někomu smrdí pravda, tobě smrdí péro *12*
-
-
-
-
-
-
ja zkousel OFP Resistance a musim rict, ze na muj vkus to je az moc hardcore... teda aspon kampan jednoho hrace, multiplayer by byl myslim zajimavejsi
-
-
Zkus původní OFP, tam je jednodušší kampaň
-
-
Docela sok,bez kampane jaky to ma smysl ted kupovat,to je lepsi pockat az vydaji kampane,
tou dobou to bude na steamu za 15-20e.
Hlavne musi byt nasrani,co to koupili,mohli to mit za podstatne nizsi cenu. -
-
viz 6.8.2013 - http://games.tiscali.cz/oznameni/arma-3-vyjde-bez-kampane-tu-dodaji-tri-dodatecne-updaty-63657
-
Myslis ty co to koupili za 20 Euro v Alfe? No ti musi opravdu strasne nasrani ze nezaplati 45 Euro :) A pokud mas dojem ze to bude zase stat 20 Euro, tak to jedine v pripade ze to bude ve vanocni sleve ;)
-
-
Myslel jsem steam,a tam jsou stale velke slevy.Nez dodaji kampan tak to bude trvat dyl nez do Vanoc a po pulroce cena na steamu dost pokesne.
-
-
Ne, nepoklesne, schvalne se podivej na nejake velike hry, cena klesa u mensich titulu ne u takto nakladnych projektu.
-
-
A co treba Far cRy 3 byl tam v akci za 10e.
-
-
Ano, byl v akci, ale po roce se porad prodava za 20 Euro. Takze jiste, pokud nechces platit plnou palku, muzes rok cekat, ovsem nejake vyrazne zlevneni Army III bych driv jak za ten rok necekal, jestli cena po pul roce klesne o 10 Euro, tak to bude mega uspech.
-
-
-
Každý měsíc jedna třetina... klidně si počkej, nic ti k tomu nebrání.
-
-
tak lepsi nez to koupit nainstalovat a cekat,me zajimaji hlavne kampane a ty zatim nema.
Takze nemam duvod to ted kupovat a cekat. -
-
To je fér důvod.... pro mne tím ale hra nějak neztrácí a zkus pochopit i odlišný pohled od svého
-
-
-
-
-