Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D hezké, ale myslím si, že to bude s každým dílem lepší a lepší. Jsou dost naslouchající komunitě.
  • mirekdusinojc
    Schovává se tam Kaddáfí
  • To nevadí, jedno držkování z východu české vývojáře určitě nevytrhne....
  • Jsem fanousek Army 2, ale tohle jsou uplne typicti Bohemia v cele sve krase, nafoti si ostrov tak aby aby byl kazdy kamen presne tam kde ma byt, techniku a zbrane vymodeluji do posledniho sroubku, udelaji obri ostrov kde bude mit kazdy civilista svoji osobnost, pribeh, dum, rodinu, psa, nabozenstvi a kamarady jako v realu, nelinearni kampan a 15 ruznych koncu.. a pri tom vsem a s ocima sviticma jak diteti na stedry den ze sameho nadseni zapomenou dodelat zbytek hry :D
  • Nikdo ti to nenutí, takže se tady nemusíš ani nadavovat. A nemáš zač.
  • Já nevím, ale co významného pro globální změnu poměru sil se může odehrát na celkem bezvýznamném a strategicky nedůležitém ostrůvku, aby to bylo snadno uvěřitelné?
  • Awakened
    Zní to moc hezky, ale celé to nakonec bude záviset na jediné věci - AI. Pokud tohle nezačne opravdu dobře fungovat, nebude úžasná kampaň a příběh k ničemu. Ovšem jestli to fungovat bude... osobně jim kromě objednávky pošlu ještě flašku dle vlastního výběru!
  • Pokud se jim povede zapracovat alespoň 50% z toho, o čem mluvil, tak tady máme po dlouhé době moc pěknou military kampaň. Zatím to zní velice dobře. Uvidíme :).
  • To už je dost ohranej citát *6*
  • Arma len to nie. CHce sa mi zvracat .. Zase uvidime uzasnu optimalizaciu a genialne zabugovanu hru alias Alfa verziu, kde az po 6 patchi sa budu dat ukoncit aspon misie. Dakujem neprosim !!!
  • Cajk
    a měl jako vždy pravdu:)
  • risa2000
    Myslím, že MishKonn nechtěl říct, že (český) vývojář, který neumí (tak dobře) anglicky je horší. Ale to postesknutí naprosto chápu. Deníček k Mafii jsem sice nečetl, ale zato jsem četl poznámky k Zaklínači a bohužel, je to tak. Většina vývojářů neuměla anglicky dost na to, aby přirozeně a poutavě vyjádřili to co chtěli a to je to co pak dělá výsledný dojem. Markeťáci to nezachrání. Osobně si 100x raději poslechnu zajímavý rozhovor s vývojářem.
  • "Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny." Albert Einstein
    Tak tento citát byl už v prvním OFP, jestli si ještě někdo vzpomíná.
  • Vtipne, jak rekne, ze nechce prozrazovat pribeh a pak ho vysype z rukavu *2*
  • Ty si ale chytrý.

Ted si mě vazne dostal.
    wow
    a jak sis to spojil dohromady no páni
  • A zas voják NATO už je to trapný já bych radši hrál za ten východ přece jenom dou něj tak trochu patřili.
  • septicflesh
    Hloupost, pokud je nějaký vývojář schopný, ať mluví jak chce a pro ty kdo tomu nerozumí jsou titulky. Podívej se na deníčky zaklínače. Kdyby tam všichni poláci mluvili anglicky nebylo by to skoro až divný? *4* Jsme slované tak ať to klidně svět ví, kdo ty hry dělá. Prostě proč cpát angličtinu, kde být nemusí když se lidi jinými prostředky domluví?
  • Cajk
    hmm 3. světová by taky kromě jinýho hodně uspíšila záhubu lidstva.
  • No vypadá to až moc skvěle *1* sice mně připadalo že tedy mluví o Fallout 4 ale stejně to podle mně bude docela pecka. *1* *1*
  • Docela to vypadá nadějně jen doufám že to nedopadne jako ARMA 2. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit