Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja mluvim spis o tancich který se řídi ze zakladen atd(jako u letadel)
    a valka je nejlepší na vynalezy za studené valky přišlo poměrně hodně vylepšení ve zbranich natož v prvnich dvou
    a vyvoj robotu by treti svetova taky hodne uspisila
    technika v arme 3 vypada spis jako dnesni plus neco navic
  • Souhlasím. Například mohutné, kráčející mechy, tak jak je známe ze sci-fi, jako obludy vládnoucím bitevním polím, jsou z vojenského hlediska poměrně nesmyslné a odporující základním požadavkům na vojenský stroj, takže pochybuji, že se někdy objeví na bojištích.
  • Armu 2 jsem nehrál,protože nemám dobrou grafiku,ale budu mít.
    A hned co vyjde Arma 3 tak si jí zahraju protože to vypadá KONEČNĚ na supr sandbox-příběhovou hru. A od českých vývojářů. *3*
  • no nevim .. zbrane se poslednich 30 let taky nejak zasadne nemeni (ted myslim rucni palne) .. nove materialy, nove doplnky ale v zasade je to furt to same .. treba Future Warrior koncept tu je taky uz pekne dlouho a s dokoncenim se pocita az nekdy po 2030 .. takze zas nejake absolutni valky mechu a dronu bych necekal :)
  • moc to jako simulator nezni a za 35 let budou velmi pravdepodobne roboti nebo spis dalkove rizený stroje taky budou takový ty obleky jako v iron menovi *1*
    uz se na to pracuje a za 35 let tvl kolik zbrani lide vymysleli mezi rokem 1914-1945
    a kdyz je treti svetová valka tak tam bude takový zbrani
    ale to uz by pripominalo vic strategii posilat terminatory do boje *1*
  • tak se bohuzel na to video nepodivam, protoze se me proste nacita rychlosti jeden bit za minutu
  • MishKonn
    Hezké. Moc bych si ale přál, aby čeští vývojáři uměli takhle o hře referovat i anglicky. Když si vzpomenu na neoficiální vývojářské deníčky z Mafia II, kdy se jeden z lidí z týmu, co pracoval na hře, o ní pokoušel něco říct, ještě teď na mě jdou mdloby. Není divu, že tenkrát se u oficiálních videí marketingové oddělení rozhodlo čechy nechat mluvit česky a poté předabovat je rodilým mluvčím. Hoši by si měli vzít příklad z lidí jako je Jean Francois-Dugas (director pracující na Deus Ex - Human Revolution) nebo Karl Magnus Troedsson (General Manager DICE).
  • Neviem, prečo, ale strašne pomaly mi načítava vaše videa :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit