Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kocy
    Chtěl jsem napsat nějaký smysluplný komentář... Ale radši na to kašlu a napíšu jenom to, že jsem si doslova poslintal klávesnici...
  • já teda poslední dobou teda spíš uvažuju nad tim, že už možná přišel čas, zahrát si plynulou a odbugovanou Armu2 :-)

Jinak si nemůžu pomoct, ale žádná arma mě nenadchla tak, jako Operace Flashpoint. Podle mě je OP něco, co BI už nikdy nepřekonají (silou kampaně, kterou jsem doopravdy prožíval).
    • spoock
      mě bavila ještě dost ArmA1, ale spíš v MP, který byl oproti OFP mnohem lepší, už jen v tom, že se dalo připojit kdykoliv, navíc byl větší počet jednotek, u ArmA2 mě odradil ten kolísavý framerate na Chernarusi v městech
    • jj, hratelnost je podla mna viac menej taka ista ako u army 2 (resp. ma vsetko co mal OFP, len vylepsene) ale je to kampan OFP, ktora uplne svojou prepracovanostou a atmosferou uplne valcuje kampane army.
    • Tak OFP byla proste uplne prvni. S tim uz nikdo nic neudelame ale muzeme alespon doufat aby arma 3 diky lidem z komunity co se budou podilet na testovani dopadla zase o neco lepe nez predesle dily alespon co se oprav tyce.
    • naprosto souhlasím. OFP jsem měl snad 10 let na počítači s konečnou velikostí snad 8GB (na tu dobu...). Ať se vykašlou už na tak pěknou grafiku a opraví ty chyby, které jsou od OFP stále stejné a nehřeší furt jen na to, že to někdo z komunity dodělá.
  • kotty
    Nadhera. Ale to zas budou krvavy naroky na CPU...
  • Přesně jak tady bylo řečeno, OFP je pro mě hrou číslo jedna za celou mojí herní historii, jeeeejda co jsem se nahrál v editoru misí stovek hodin, problém v té době byl ten, že ještě nebyl moc rozšířený internet, tak jsem se nemohl se svými výtvory podělit s ostatními. Pamatuji si, jak jsem si ve škole ještě na diskety ze stránky www.operaceflashpoint.cz stahoval desítky tanků, vojáků, vtulníků, patchů (v té době třeba neuvěřitelných 40 MB :D) a pak to doma cpal po částech na disketách do kompu. A ta kampaň, to ve mě snad zůstane na celej život, vojáci byly osobnosti, zkrátka jako bych tam byl s nima, sakra práce, takhle hra ve mě prostě NĚCO nechala :)

Jinak ARMA3 vypadá úžasně, jen doufejme, že se vývojáři poučí z dvojky a vydají kvalitní plnohodnotnou, co nejméně zabugovanou hru, zkrátka snad to nedopadne jak s dvojkou.. :)
    • btw: na disketách proto, protože počítače ve škole sice měli "internet", ale bohužel ne cdromky , hehe ^^
  • spoock
    Je to sice pěkné, ale vzpomínám si, že jsem upgradoval kvůli ArmA2 a stejně ten framerate byl dost na prd
  • Jen aby to melo dobrou hratelnost a to co tady pisete slibovali uz ve dvojce. *5*
  • " Arma 3 si zahrajete ještě před vydáním " - tomu říkám věta do pranice. Nejlépe ale kdyby to bylo už zítra *15*
  • No zase: všechny Army měly vždycky nádherné screeny a videa. Realita nicméně byla všelijaká.
    • ZvacA
      http://www.youtube.com/watch?v=2m1MGVOburg&feature=related a zejména doporučuji konec. Holt to nechce, aby lidi považovali kalkulačku jako jednu z platforem a lze dosáhnout toho, že to budeš mít jak ze screenu.
    • Pravda sice, ale v konecnom dosledku patri medzi moje najoblubenejsie hry, verim ze to tak bude aj s Arma 3. Paci sa mi napad s tou alpha verziou, jednak otestujem ci potrebujem nove zelezo a dobra vec je ze moderi mozno budu moct predpripravit modifikacie
    • ... ale vždy mě Arma tak pohltila do atmosféry boje jako žádná jiná hra. A navíc Coop na všechny mise v kampani je prostě nezapomenutelný když na mapách s kámošema můžeme blbnout jak chceme, která FPS ti tohle nabídne ? Pro mě je serie Arma něco co je těžký český originál a to že občas narazím na nějaký bug lehce přehlídnu a věřím že fanoušci Bohemky se mnou budou souhlasit.
      • jindra.veliky
        fanousci vzdycky prehlizej bugy pak tu mame Skyrim a desitky... *5*
        • Trol.diskuzni
          Bohužel nejen fanoušci, a právě proto ty desítky...
          • Trefa do černého
      • Mně ani tak nejde o gameplay jako o prezentaci té hry. Všechny ty prezentační screeny maj nádherně sladěné barvy, citlivě vybrané scény, ale v okamžiku, kdy se ty postavičky začnou hýbat, tančíky poskakovat a vrtulníky podivně vrtět, jde celý pocit uvěřitelnosti někam. Jako možností je tu hodně, ale u devadesáti procent z nich musí člověk hodně přivřít obě oči, aby si představil, že řídí tank, pilotuje letadlo nebo střílí z pušky. A mě to už nebaví.

Chci jen říct, že nad screeny z Army slintal dvakrát, po třetí už jsem o dost obezřetnější. Jenže ono to vypadá, že podobné šméčka chlapcům z BI projdou i na potřetí.
        • smejki
          Tak na screenech může hledat dynamiku jen nějaký speciální případ.
  • Jinak jediný štěstí, že to borci dělaj jen na PC a nepodlehli konzolovému konzervování, to by byl děs *5*
  • na armu nadavaj jen buz*ci co na to nemaj stroj :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit