Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vás nechá osahat a modovat svou alfa verzi
26.2.2013 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
No, tak pekne vsichni predplacejte, testujte a vychytavejte bugy, at se to ve finale da hrat ;)
-
no az na to, ze k cene za hru si budu muset pripocist castku za nove PC :D
-
-
armu 3 rozjedes stejne jako armu 2 nebo lepe...
-
-
to sice rozjedeš, ale na jaké nastavení? Arma 2 sice vypadá na nejvyšší detaily opravdu skvěle, ale to abych měl počítač z NASA... Co budu potřebovat na Armu 3 raději ani nechci vědět :-D Za 10 let si to možná zahraju na nejvyšší detaily
-
-
Pravda, Army byvaji narocne az az. Ale tak treba to letos vyjde a bude tam i nejaka ta optimalizace :).
-
-
ty screeny vypadají nádherně, naposledy jsem hrál Armu 1, dal jsem za ní litr a kvůli bugu v jedné misi jsem ji nedohrál. Tohle si ale koupím *2*
-
-
tak na tom jsme stejne ja taky arma 1 nedohral kvuli bugu, neprijeli mi posily
-
-
posily nejspíš kvůli hrubkám nedokázaly rozluštit rozkaz... ;)
-
-
Jen aby to šlo dohrát. I ARMA 2 měla po vydání hodně velkých bugů.
-
-
z mých osobních zkušeností je army lepší kupovat tak pul roku po vydaní až to vopačujou *5*
-
-
-
tak nevim ve strategii wargame es se nenasazuje pechota v otevrenych prostranstvich ale jen do lesa nebo v meste tak jaky je tohle simulator? Tak uvidime co z toho bude no a jaky budou hlaven multiplayerovy mody a jak velka bude komunita.
uz o arme 2 je znamo ze to skoro nikdo nehraje a vsichni hrajou jen zombiky... *7* -
-
Protože některý hry preferují v prostranství vozidla než pěchotu, tak arma 3 nemůže být simulátor? Tak to jsi mě docela pobavil :D
-
-
jenže wargame vychází z reality
-
-
Jasný, ale když už teda bereš realitu, tak se podívej do historia a když se podíváš na bitvy na ostrovech a nejen na nich, tak se používala jak pěchota tak vozidla, ono je to podle toho jakou strategii vymyslí vedení, ono i v reálu se používala pěchota na utevřeným prostranství. Ono že pěchota je jen do lesů a do měst zas tak pravda není, když se podíváš tak vždycky tam byla i pěchota co čistila zákopy, bunkry nebo hlídala tanky před protitankovou pěchotou.
-
-
ja se nechci hadat jen doufam ze to teda ve hre bude davat nejaky smysl
-
-
Toho se bát nemusíš :)
-
-
nevim jakou historii myslíš ale vedení valky a taktika se od druhe svetove hodne zmenili protože se zmenila i vojenska technika
-
-
A co ze se to zmenilo? Nezmenilo se vubec nic. Jeden pesak v poli vpohode znici celou rotu tanku. Pokud s ni nejsou jini pesaci.
-
Že těch moderních válek od druhé světové bylo.
-
-
-
-
-
-
Doufám že už se nebudeme zasekávat v brance a půl hodiny se štelovat do dveří a nedejbože se vztekat při hledání správné pozice pro sebrání itemu
-
-
A treba by taky tank moh umet projet stanem ;D
-
Ja radeji toto, nez technicky relativne dobre zvladnuty vyplach mozku jmenem COD.
Je ale fakt,ze kdyby to poradne vypilovani a optimalizovali, tak by to uz byla nirvana *14* -
+1
-
-
Tentokrát bude beta před vydání a ne až po jo? No jsem na to zvědavý, i druhá Arma je pořád solidní bugfest...
Ale tak těším se, ne že ne. -
-
Dobře ty. Ode mě palec nahoru.
-
-
No dúfam, že si Bohémka zas z kupujúcich nespraví beta testerov, lebo ako to už býva u nich zvykom, ich hry sa po vydaní skoro nedajú hrať (WIN crashe, AI=0-viď Carrier command, skákanie textúr, neoptimalizácia, záseky v príbehových misiách, frame dropy). Pekne si počkám, už som sa raz takto popálil na ArmA: Armed Assault speciální edice.
-
-
Firma udělá public betu a ty doufás ze nebudeš beta testerem? WTF co je tohle za logiku? Beta se dela od toho aby sami hraci oteatovali hru a nejlepe dali feedback. To je smysl bety, aby se dostala do vice rukou a otestovaly se scenare, ktery in-house testeri nemuzou navodit. Smysl bety je testovat, ne hrat hru pred vydanim a brat ji jako hotovou vec.
-
Tak to sis na diskuzi pod Armou III dovolil moc! Na pranýř s ním!! Však pravda byla v českých zemích vždy náležitě trestána!
-
-
Jak byl minulý rok chudý na hry, tak teď je přesně opačný případ. A penízky nejsou, nejsou:(
-
-
Mass Effect 3, Hitman, Assassins Creed 3, Far Cry 3... nerekl bych slaby, podzim byva vetsinou nadupanej
-
Prodame Temeli a budou *5*
-
not sure if troll or just stupid
-
-
No ty jsi obojí:)
-
Aspoň kdyby to bylo gramaticky správně Karlíčku:) A co třeba mi to trolí hlupáčku argumenty vyvrátit než zase rozpoutáš flame.
-
-
http://battinost.files.wordpress.com/2011/02/1296660265750.jpg
-
-
-
Fakt? Mě to přijde přesně naopak. Jen kvalitou bych řekl, že to půjde nahoru.
-
-
Tak vem si jenom, co vychází do března za hry a v jakém množství:) Crysis 3, Dead Space 3, Starcraft II HoS, Bishock III. A to je jenom první kvartál. Kdybych si je měl koupit všechny, což peníze na to sice jsou, ale musím dovybavit byt, tak je to nějakých 5500:) Což není zase zanedbatelná částka.
Navíc další hry, co v lednu až březnu vycházejí na pc a zajímal jsem se o ně: Brutal Legend, DmC: Devil May Cry, Tomb Raider, SimCity:) -
-
Mno, tak si 3 mesice pockas a koupis to po trech stovkach no ... a jako bonus to mozna i bude s nejakym tim patchem a funkcni. Opravdu nechapu tu manii "musim to mit ted hned okamzite, minutu po vydani"
-
Velkoslave, ty nakupuješ jenom krabicovky? Já jenom že jsem tu tvojí první sadu ohodnotil tak na 2500-3000 a ještě ušetřim za poličku na zaprášený krabičky od her.
-
lepší být mrtvej, než žít jako ty
-
-
jn, radši být mrtvý než za hry platit *15*
-
-
Ok, já z toho vyškrtnu prakticky všechny FPS *1*, protože mě ani jedno z nich nezaujalo (snad jen ten Bioshock bych mohl zkusit). Starcraft jde taky víceméně mimo mě. Tomb Rider si mě řádně znechutil...
No, zkusím vyjmenovat na co si vzpomenu: Planetary Annihilation, Rome 2, GRID 2, DayZ SA, nový Splinter Cell, Watch Dogs, GTA V a hlavně druhá sezóna Walking Dead. Toť můj seznam. A je kratší než ten z minulého roku, byť jak jsem psal, zdá se mi, že bude víc kvalitnějších titulů. U SimCity jsem se ještě nerozhodl, jestli to budu kůli protipirátský ochraně ignorovat. -
get a life
-
-
Ty jsi tak vtipný, brečím smíchy......
-
Super. Zdělil jsi nám své stanovisko, tak šup do postýlky a spinkat.
-
-
-
-
Minulej rok a chudej na hry? Pořád žiješ v jeskyni?
-
-
tak jinak. minulý rok byl slabý na Kvalitní hry...
-
-
-
Nechápu, co se divíte, vždyť tohle Bohemka dělá už od dob Flashpointu.
/někdo tenhle vtip říct musel/ -
-
Jo, ale ted poprvy to aspon reknou naplno - kupujete si alfu ...:D ... Problem je, ze za betu budou chcit nejspi doplatit ...
-
-
Bohemka je podle mého ještě jedno z hodně mála studií, které na jejich fanoušky nekašle a snaží se pořád něco dělat, například i třeba ten Multiplayer Army dvojky zadara. Prostě Bohemka je pro mě nej a vlastním od nich všechno.
-
-
Hmm a nebo by se na to dalo pohlížet taky tak, že fanoušči ten jejich zabugovanej crapware drží nad vodou dostatečně dlouho, aby Bohemka ten jejich dávno vydanej produkt stihla řádně doladit a opatchovat.
-
Aha takže pokud firma nedává něco zadarmo, hned na fanoušky kašle
-
-
Firma, ktera dava zadarmo dobrej obsah je dobra firma... Firma, ktera dava za prachy blbej obsah je blba firma.
Kdyby ti neco z toho nebylo dost srozumitelny, dej vedet, zkusim dodat obrazkovej material
-
-