Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vás nechá osahat a modovat svou alfa verzi
26.2.2013 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
Bohemka je podle mého ještě jedno z hodně mála studií, které na jejich fanoušky nekašle a snaží se pořád něco dělat, například i třeba ten Multiplayer Army dvojky zadara. Prostě Bohemka je pro mě nej a vlastním od nich všechno.
-
-
Hmm a nebo by se na to dalo pohlížet taky tak, že fanoušči ten jejich zabugovanej crapware drží nad vodou dostatečně dlouho, aby Bohemka ten jejich dávno vydanej produkt stihla řádně doladit a opatchovat.
-
Aha takže pokud firma nedává něco zadarmo, hned na fanoušky kašle
-
-
Firma, ktera dava zadarmo dobrej obsah je dobra firma... Firma, ktera dava za prachy blbej obsah je blba firma.
Kdyby ti neco z toho nebylo dost srozumitelny, dej vedet, zkusim dodat obrazkovej material
-
-
-
Doufám že už se nebudeme zasekávat v brance a půl hodiny se štelovat do dveří a nedejbože se vztekat při hledání správné pozice pro sebrání itemu
-
-
A treba by taky tank moh umet projet stanem ;D
-
Ja radeji toto, nez technicky relativne dobre zvladnuty vyplach mozku jmenem COD.
Je ale fakt,ze kdyby to poradne vypilovani a optimalizovali, tak by to uz byla nirvana *14* -
+1
-
-
Cena za plnou hru jen 25 euro a k tomu jako bonus už nyní alpha ? To zní dost dobře, tipoval jsem normální cenu 50 eur jako u ostatních her.
-
-
Zase tady mas rozdil v tom,ze za tech 25 EUR ktere das ted, ziskas na par mesicu jen Alfa verzi, tzn. nedodelany produkt. Pokud ale vis,ze Armu 3 stejne chces, tak se to nejspis vyplati, asi do toho pujdu taky.
-
Tak o tom už budu přemýšlet ....
-
-
Vyzkouší si to i games.cz a napíše článek?
-
Ale jo, alfa verzi si zakoupim. Uvazuji dokonce o "supporter edition". Koho jinyho podporit, nez ceske vyvojare, kteri uz leta vyrabeji hry, jenz skoro nikdo jiny na svete nedokaze ani napodobit. Flashpoint je dodnes jedna z mych nejoblibenejsich her, mam ji v ruznych edicich a ruzne forme hned nekolikrat. Army vlastnim take obe, ale tam uz to nadseni bylo trochu mensi. Ne kvuli bugum, ale kvuli pribehove kampani, ktera byla zkratka slabsi. Nicmene diky DayZ jsem se Arme 2 na cas opet vratil. Drzim BIS palce, aby trojka mela uspech.
-
ty screeny vypadají nádherně, naposledy jsem hrál Armu 1, dal jsem za ní litr a kvůli bugu v jedné misi jsem ji nedohrál. Tohle si ale koupím *2*
-
-
tak na tom jsme stejne ja taky arma 1 nedohral kvuli bugu, neprijeli mi posily
-
-
posily nejspíš kvůli hrubkám nedokázaly rozluštit rozkaz... ;)
-
-
Jen aby to šlo dohrát. I ARMA 2 měla po vydání hodně velkých bugů.
-
-
z mých osobních zkušeností je army lepší kupovat tak pul roku po vydaní až to vopačujou *5*
-
-
-
Nechápu, co se divíte, vždyť tohle Bohemka dělá už od dob Flashpointu.
/někdo tenhle vtip říct musel/ -
-
Jo, ale ted poprvy to aspon reknou naplno - kupujete si alfu ...:D ... Problem je, ze za betu budou chcit nejspi doplatit ...
-
-
mohli by (meli by) uvolnit video z aktualni verze a realny, skutecne realny sys. pozadavky - doufam, ze se jim podari optimilizace - u vydani druheho dilu jsem mel cerstve novy PC - temer high end a ARMA 2 jela jakz takz na streni, spise low nastaveni. Nerad bych deja vu, pristi tyden cekam novou sestavu. A jeste musim neco rict ke graficke strance. Proste trvam na tom, ze na me pusobi mnohem realneji nez Crysis 3. Vyvojarum patri poklona...
-
-
Požadavky jsou na http://www.arma3.com/buy#buy
-
-
no az na to, ze k cene za hru si budu muset pripocist castku za nove PC :D
-
-
armu 3 rozjedes stejne jako armu 2 nebo lepe...
-
-
to sice rozjedeš, ale na jaké nastavení? Arma 2 sice vypadá na nejvyšší detaily opravdu skvěle, ale to abych měl počítač z NASA... Co budu potřebovat na Armu 3 raději ani nechci vědět :-D Za 10 let si to možná zahraju na nejvyšší detaily
-
-
Pravda, Army byvaji narocne az az. Ale tak treba to letos vyjde a bude tam i nejaka ta optimalizace :).
-
-
No, tak pekne vsichni predplacejte, testujte a vychytavejte bugy, at se to ve finale da hrat ;)