Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vás nechá osahat a modovat svou alfa verzi
26.2.2013 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
Tentokrát bude beta před vydání a ne až po jo? No jsem na to zvědavý, i druhá Arma je pořád solidní bugfest...
Ale tak těším se, ne že ne. -
-
Dobře ty. Ode mě palec nahoru.
-
-
tak nevim ve strategii wargame es se nenasazuje pechota v otevrenych prostranstvich ale jen do lesa nebo v meste tak jaky je tohle simulator? Tak uvidime co z toho bude no a jaky budou hlaven multiplayerovy mody a jak velka bude komunita.
uz o arme 2 je znamo ze to skoro nikdo nehraje a vsichni hrajou jen zombiky... *7* -
-
Protože některý hry preferují v prostranství vozidla než pěchotu, tak arma 3 nemůže být simulátor? Tak to jsi mě docela pobavil :D
-
-
jenže wargame vychází z reality
-
-
Jasný, ale když už teda bereš realitu, tak se podívej do historia a když se podíváš na bitvy na ostrovech a nejen na nich, tak se používala jak pěchota tak vozidla, ono je to podle toho jakou strategii vymyslí vedení, ono i v reálu se používala pěchota na utevřeným prostranství. Ono že pěchota je jen do lesů a do měst zas tak pravda není, když se podíváš tak vždycky tam byla i pěchota co čistila zákopy, bunkry nebo hlídala tanky před protitankovou pěchotou.
-
-
ja se nechci hadat jen doufam ze to teda ve hre bude davat nejaky smysl
-
-
Toho se bát nemusíš :)
-
-
nevim jakou historii myslíš ale vedení valky a taktika se od druhe svetove hodne zmenili protože se zmenila i vojenska technika
-
-
A co ze se to zmenilo? Nezmenilo se vubec nic. Jeden pesak v poli vpohode znici celou rotu tanku. Pokud s ni nejsou jini pesaci.
-
Že těch moderních válek od druhé světové bylo.
-
-
-
-
-