Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chutovka http://www.youtube.com/watch?v=9rsGScxDzcM
    • Nadhera
  • Kdo ví, co za vozítko je na obrázku, dostane ode mne významné plus.
    • https://russianmilitaryphotos.wordpress.com/tag/ansyr-armored-vehicle/
      • To bude ono, slíbené plus přiděleno.
    • jak na to koukam to bude nejaky auto
      • Tobě také plus za povedený žert.
  • Veskoslav
    Jak byl minulý rok chudý na hry, tak teď je přesně opačný případ. A penízky nejsou, nejsou:(
    • Shaker
      Mass Effect 3, Hitman, Assassins Creed 3, Far Cry 3... nerekl bych slaby, podzim byva vetsinou nadupanej
    • Prodame Temeli a budou *5*
    • not sure if troll or just stupid
      • Boom
        No ty jsi obojí:)
      • Veskoslav
        Aspoň kdyby to bylo gramaticky správně Karlíčku:) A co třeba mi to trolí hlupáčku argumenty vyvrátit než zase rozpoutáš flame.
        • http://battinost.files.wordpress.com/2011/02/1296660265750.jpg
    • rancor1223
      Fakt? Mě to přijde přesně naopak. Jen kvalitou bych řekl, že to půjde nahoru.
      • Veskoslav
        Tak vem si jenom, co vychází do března za hry a v jakém množství:) Crysis 3, Dead Space 3, Starcraft II HoS, Bishock III. A to je jenom první kvartál. Kdybych si je měl koupit všechny, což peníze na to sice jsou, ale musím dovybavit byt, tak je to nějakých 5500:) Což není zase zanedbatelná částka.

Navíc další hry, co v lednu až březnu vycházejí na pc a zajímal jsem se o ně: Brutal Legend, DmC: Devil May Cry, Tomb Raider, SimCity:)
        • Mno, tak si 3 mesice pockas a koupis to po trech stovkach no ... a jako bonus to mozna i bude s nejakym tim patchem a funkcni. Opravdu nechapu tu manii "musim to mit ted hned okamzite, minutu po vydani"
        • Velkoslave, ty nakupuješ jenom krabicovky? Já jenom že jsem tu tvojí první sadu ohodnotil tak na 2500-3000 a ještě ušetřim za poličku na zaprášený krabičky od her.
        • lepší být mrtvej, než žít jako ty
          • jn, radši být mrtvý než za hry platit *15*
        • rancor1223
          Ok, já z toho vyškrtnu prakticky všechny FPS *1*, protože mě ani jedno z nich nezaujalo (snad jen ten Bioshock bych mohl zkusit). Starcraft jde taky víceméně mimo mě. Tomb Rider si mě řádně znechutil...
          No, zkusím vyjmenovat na co si vzpomenu: Planetary Annihilation, Rome 2, GRID 2, DayZ SA, nový Splinter Cell, Watch Dogs, GTA V a hlavně druhá sezóna Walking Dead. Toť můj seznam. A je kratší než ten z minulého roku, byť jak jsem psal, zdá se mi, že bude víc kvalitnějších titulů. U SimCity jsem se ještě nerozhodl, jestli to budu kůli protipirátský ochraně ignorovat.
        • get a life
          • Smrtihlav2000
            Ty jsi tak vtipný, brečím smíchy......
          • Veskoslav
            Super. Zdělil jsi nám své stanovisko, tak šup do postýlky a spinkat.
    • Minulej rok a chudej na hry? Pořád žiješ v jeskyni?
      • tak jinak. minulý rok byl slabý na Kvalitní hry...
  • Bude to naprosto uzasny a dobry, jako ve sve dobe vydani byla dvojka *1*
    Nebo vlastne lepsi. Ma betatest, stejny jako Carrier Command. Kvalita zarucena. *1*
  • A ty jsi zjevne tatar ... v beznym zivote se totiz za pristup do alfy plati, ale ne tak, ze by testeri platili vyvojarum, ale ze vyvojari (velmi slusne) plati testery. Tome bejspis kdzy naserviruju lejno, tak budes jeste ricet nadsenim, jak uzasne realne vypada, a s radosti za nej das nejakej ten baksis ...
    • Tak testeri ze jsou velmi slusne placeni? Tester je tzv. entry level job. Je placeny pravděpodobně nejméně z celého studia a často je to jen brigadnik. Třeba EA najima testery třeba jen na dva/tři mesice v lete. Podobne to taky děla Blizzard. Tenhle job muže dělat takřka kdokoli protože to ma minimalni požadavky a podle toho je to ohodnoceny. Nesnaz se prosím byt chytrej na internetu kdyz víš kulovy ;)
  • Nevim na co nektery "lidi" nadavaj. Nikdo nikoho nenuti koupit Alphu/Betu. Ja jakozto krajní fanatik do cele serie OFP + Arma tohle ocenuju a vzhledem k tomu ze si tim predplatim plnou verzi, kterou bych si tak jako tak koupil, tak nebylo co resit. Takze asi tak no :)
  • Ctu dobre ? "tedy pokud si na Steamu koupíte Arma 3 Alpha" ... lol, za par let se budou prodavat hry nejspis tak, ze si koupim soubor s texturama a soubor se stinovanim bude zvlast "za pouhych 19,99Eur ...".

Nj, asi ziju v jinym svete, ve svete, kde se za testovani plati, a to celkem dobre. Ale nikoli vyvojarum .... testerum. Stejne to bude jako vzdy min rok nehratelny, naprosto v souladu se vsim co vyslo.
    • V článku je snad celkem jasně napsáno, že si nynější koupí kupuješ digitální (steam) kopii plné verze. To, že hru platíš půl roku před vydáním je kompenzováno přístupem do Alfy, bety a výhodnější cenou, než která bude v době vydání. Co je na tom nepochopitelného?
      • A za cca 650 to je celkem slušnej kup. Alpha,+ pozvánky pro kámoše do alphy,pak beta a plná hra..Takhle jsem pořídil pCARS a nelituju ..BI makají jak jen to jde,Arma II MP celkem cajk :)
      • hej keby bohuzial pri BI neplatilo ze kupa "finalnej" verzie bude ako kupa alfa verzie, pretoze este pol roka to budu davat dokopy aby sa to dalo dohrat + sa este bude musiet o to postarat komunita. Spalil som sa pri Arme1, Arme2. Pri Arme 3 si radsej tak pol roka, rok pockam a uvidim. Kludne nech si aj BI zkrachuje ked nebudu schopny ani do tretice vydat aspon dohratelny ked uz nie vyladeny produkt. Ale strasne rad by som sa mylil.
  • Ehm 80% uspechu a obsahu generuji fanousci, bohemka s tim nema nic spolecnyho. A pokud nekdo proda neco, co se neda hrat, natoz dohrat ...
    • boze ty jses tele
      • Boze ty ses wul ...
  • Noo uvidime jak to bude.. Zatim arma2 OA je docela vyhra, pac to jsou 3 hry v jednom - arma, dayz, wasteland.. pricemz samotnou armu jsem prakticky ani nehral narozdil od vyse zminenych modu, ale jelikoz s trojkou vyjde zaroven samostatne dayz, bojim se ze na armu3 uz asi ani nesahnu.. mozna pokud moderi vymysli neco zajimaveho
  • No dúfam, že si Bohémka zas z kupujúcich nespraví beta testerov, lebo ako to už býva u nich zvykom, ich hry sa po vydaní skoro nedajú hrať (WIN crashe, AI=0-viď Carrier command, skákanie textúr, neoptimalizácia, záseky v príbehových misiách, frame dropy). Pekne si počkám, už som sa raz takto popálil na ArmA: Armed Assault speciální edice.
    • Firma udělá public betu a ty doufás ze nebudeš beta testerem? WTF co je tohle za logiku? Beta se dela od toho aby sami hraci oteatovali hru a nejlepe dali feedback. To je smysl bety, aby se dostala do vice rukou a otestovaly se scenare, ktery in-house testeri nemuzou navodit. Smysl bety je testovat, ne hrat hru pred vydanim a brat ji jako hotovou vec.
    • Tak to sis na diskuzi pod Armou III dovolil moc! Na pranýř s ním!! Však pravda byla v českých zemích vždy náležitě trestána!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit