Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
vydis celoush,,,a to je to ceho se bojim a ocem sem mluvil ze zacatku,,,,,spousta lidi da od toho ruceš pryc *16* a to je skoda a ublizito BIsce i arme *16* *16* *16* ,,,pokud ta kampan ma za chvilku vyjit bylo by rozumnejsi s vydanim počkat,,,,takhle to spousta lidi bude povazovat za trapnej nedodelanej provar a to je skoda *16* *16* *16* *16* *16*
-
předobjednávka zrušena .počáme si pulrok a uvidime co vyjde.
-
Při oznámené A3 jsem byl hrát hlavně kvůli udajnemu durazu na SP. Ten asi tezko existuje takze bb.... COLD WAR CRYSIS RULEZ
-
No aspoň nás ušetří utrpení nad tím proč už mise neskončila když měla , proč vojáci neposlouchaj rozkazy, kam se zatoulal jeden jediny tank ktery měl projet po mostě jak tomu bylo v Arma 2 , kdy singl byl hratelnej snad až po půl roce od vydání, kdy sem hru prodal... A to sem byl fanda !
-
-
Mimochodem, myslis ze dodane mise budou fungovat lip? Ja si myslim, ze to bude presne totez ;D. A v MP se tu bugy jeste znasobi.
-
-
Mno já v to doufám :D tím že si daj na čas ..
-
-
-
No jéje:) Beztak 90% majitelů této hry hraje spíše multiplayer,který je díky možnostem Army jedinečný.Po vydání hry nikdo po kampani neštěkne, a kdo bude mít problém a pocit,že má málo SP misí,může si nějaké natahat na armaholic.com
-
A co jste čekali ? Vydala snad někdy Bohemia Interactive kompletní hru, bez milionu bugů ?
-
A co říkáte na soundtrack ? mě se třeba líbí jak se styl hudby nese z původního flashopointu :)
-
-
Nevím jaký je v Arma3, ale ve dvojce mi přišel dost mizerný. V původním Flashpointu byl sice taky strašně amatérský, ale zase tam byly dobré a nezapomenutelné melodie... Ovšem to přerušované řezání do Ečka se zkreslenou kytarou bylo prostě moc laciné
-
-
Ja si to uz predobednal na steamu davno...mp nehraju, nemam na to cas. Koupil sem si to proto abych podporil bohemku a po vydani si nerusene zahral kampan, kdyz budu mit cas...a todle je aspon pro me sklamani jak svina.
-
-
Mě se zdá, že tu krok Bohemky skoro nikdo nepochopil. Kdyby řekli, že se celá hra odkládá, bylo by vám to líto, ale určitě byste takhle neštěkali. Namísto toho, aby celou hru odložili, ji část vydají a zbytek přijde později. Je to naopak velmi vstřícný krok těm, kteří se o kampaň nestarají. Nám ostatním nezbývá než čekat...a víte co, mě to vůbec nevadí. Já si na finální verzi počkám rád ;)
-
-
Jop, armu4 vydaj jako alfu - bez map, ty si nakreslej hraci sami. Mise si taky udelaj sami ... tak proc to delat, hlavne ze zaplatej ...
-
prodal jsem vám novej vůz.volant dostanete za měsíc,brzdy za další měsíc????
-
-
Trocha jsi to popletl
prodal jsem vam novej vuz a GPS navigaci dostanete pozdeji -
-
Kampan si bez kampane nezahraje, auto bez GPS jede. Takze je to opravdu (pro urcity lidi) volant nebo kola. Takze 0/10.
Cpt out. -
-
V této sérii mně osobně kampaň vždy přišla nadbytečná - tedy kromě Cold War Crisis a Resistance - není vůbec potřeba, protože hlavní síla dnes již stojí a padá na hře více hráčů. Kampaně od Op. Flashpoint za moc nestály, a já si rozhodně myslím, že pozdější vydání jedné části hry (která v minulých dílech byla naprosto k zblití, mimochodem) by mohlo kvality této části posunout o výrazný kus dopředu. Nemluvě o tom, že je prakticky jisté, že čas strávený vytvářením této části v minulých dílech pravděpodobně odebral zdroje z jiných částí projektu, a proto tento projekt jako takový v počátcích nestál ani zdaleka za tolik, za kolik stál později.
Oh, yeah. Just by the way, mind telling me which group in the (even international) community gave you the rank of Capt'n? I never made it past Sergeant.
Keelah se'lai,
Serza
ArmAseries.cz
-
-
auto bez GPS? zlatej důl....řidičovi stačí značky,GPS je pro blbce:)
-
-
-
tak aby ti do ty doby nezestárnul komp *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
no vidim to takhle...vydaji bez kampane, ziskaji min penez. Nasledne jim hraci poslou asi tak 2 miliony bugu a vyvojarum dojde, ze to budou jeste dalsi 3 roky patchovat, ale penez uz moc pribyvat nebude. Dokazu si zive predstavit jak se s touto vidinou, nadsene vrhaji na dodelani kampane. To bude opravdu kvalita.
-
-
Vzhledem k tomu, že hra už nějakou dobu prakticky venku je a bugy se na vývojáře už dávno hrnou, tak dost pochybuju, že to cokoliv změní. A co se peněz týče, hra se už dlouhou dobu drží na poměrně vysokých pozicích v nej prodejnosti na steamu a nezdá se, že by tam odtud měla brzy zcela zmizet. Takže bych s tím hodnocení kvality možná přeci jen počkal až to budeš mít v ruce ;)
-
-
http://www.pcgamer.com/2013/08/06/arma-3-interview-bohemia-explains-the-arma-3-campaign/
Rozhovor s vývojáři o odložení kampaně na serveru eurogamer (v angličtině samozřejmě). -
-
V případě, že by ses trošku více zajímal, bys také věděl, že jsem se s tím hodinu dělal, a existuje český překlad.
http://armaseries.eu/index.php?site=news_comments&newsID=191
A pokud někomu z místní redakce odkaz vadí, snad kvůli "reklamě" - je to snad pro vás konkurence? Podle mě ne. Pole zájmu je odlišné.
Keelah se'lai,
Serza
ArmAseries.cz
-