Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já třeba hraju ARMA hlavně kvůli multiplayeru, tak kampaň chvíli oželím
  • Proč ne.... Češi jsou zvyklí kupovat nedodělané věci a ani neceknou
    • Celý svět je na to zvyklý *1* Ale víc by mě zajímalo, jestli na to nadává taky tak moc jako my!
      • Mohl bys uvest priklady se srovnatelnou cenou? Tim myslim chybejici kampan, opakovane odkladani, bugy, atd. Dekuji.
        • Mylím nedodělané věci obecně, resp. dnešní trend poloher za plnou cenu. *7*
      • Paulcz
        Ano pokud jsi nikdy neopustil hranice naší vlasti tak celý svět.. :) Češi nadávají, ale druhej den si to koupí znova :)
  • Asi jsem do toho vložil moc velké naděje a těšení.Pro mne zklamání.Asi zrušim předobjednávku a počkám co zarok na to vyjde v celé krabici?
    • za co mínuska za svůj osobní postoj??
      • Asi za blbost, pokud opravdu chceš ARMU jen kvůli kampani, tak to neni hra pro tebe.
    • nevyjde v krabici.
      • celoush
        Podle mne vyjde... ale bude v ní steam kód *4*
        • si delas prdel,,,,FUCK STEAM,,,,,,,,,, *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* takze se nevyplati ani cekat *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
          • Si to sosni z warezu, steam nepotrebujes, a dost pravdepodobne ti to pojede lip, nez orig, protoze to bude vykosteno o ruzne "ficury", ktere tam narozdil od kampane jiste pridat neopomenou.
            • Dost pravděpodobně to nepojede líp než origo, plácáš nesmysly a vůbec neznáš problematiku ochrany EXE v Arma sérii ;)
          • celoush
            Prober se... to bylo avizováno už v únoru... http://www.arma3.com/news/arma-3-will-be-steam-exclusive
  • nakonec z toho udělaj ještě MMO.. sry ale ne, řikal jsem si, že tenhle modul, zaplatit předem za early acces mi moc nevoní a dobře jsem udělal.
    • Vysvětli proč pls, chci to vědět (tohle není provokace, mě to fakt zajímá). SP je absolutně podružný, nejvíce lidí to totiž koupí kvůli MP a tudíž se MP dělá primárně. U jiných "AAA" her se dělá SP taky jako doplněk, akorát tam je to prostě epický blockbuster z hollywoodu, ale MP je polovičatý, se spoustou placeného obsahu "navíc". Mě osobně vyhovuje přístup BI než jiných vydavatelů :)
      • Abych si zastřílel s ostatními, pustím mp nějakýho "jednoduššího titulu". Od ARMy očekávám především propracovanou kampaň a editor. Jistě patřím mezi menšinu, protože novodobý trend prostě káže, že mp je to hlavní, přičemž tyhle tituly (značky).. kde začínaly? Ano, z naprosté většiny stavěly na kampani a obsahovaly pouze kampaň. OF, klasika všech klasik, díky moderům nesmrtelná záležitost.. i bez MP! Ovšem zahrát si kampaň kooperativně, proč ne!
        Tak asi proto si toto pořídím, až ve hře bude plnohodnotná kampaň, protože v ARMě fakt nepotřebuju MP. Netvrdím, že hra nemá obsahovat MP, to ano, jen ať ho má, ale kampaň tam prostě být musí. Série od Bohemky pokaždé dokázala pohltit příběhem a jeho zpracováním v otevřeném světě. O realismu a vojenské technice netřeba mluvit. Ty byly vždy výborné a řemeslně skvěle odvedené. Člověk jim pak rád odpouštěl řadu bugů a dalších chyb.
        • aha, dík za vysvětlení :) mimochodem za 25€ček (alfa) si klidně počkám i do příštího roku :D
          • :DDDDDD ... i za "jenom" 25e mam poněkud vyšší nároky, protože si peníze vydělávám. Nebudu kupovat "mp demo", ptže stojí "jenom" nějakých 6 kil.
            • Ty kupuješ hru ve vývoji, za 25€ dostaneš přístup k "demu" (co je větší než některé full hry) a pak teda dostaneš plnou hru zdarma (ano ZDARMA, jelikož podle tvého úsudku platíě za to demo ;)), na tom teda nevidím nic špatného, já sem momentálně bez práce a mám jen celoroční brigádu za litr/měsíc a i tak, když si chci tu hru zahrát dám radši 25€ teď než 50-60€ potom, ne ?
              (navíc s tou tunou her co má vyjít do konce roku pochybuju, že se k Armě dostanu do Vánoc :D)
              Tvůj důvod fakt nechápu, vyděláváš si a utrácíš za důležitější věci to beru, ale pak zaplatíš teda plnou pálku za tu armu ? to mi hlava prostě nebere
  • Osobně sem nečekal tolik kritiky ze strany hráčů, ale dneska prostě letí nadávat na všechno.
    Pro většinu by snad bylo lepší, kdyby BIS posunuli datum vydání jen kvůli druhořadé kampani, aniž by tušily, že největší zábavu poskytuje MP a editor společně s herní komunitou tvořící různé mody/addony.
    • DeathOnVacation
      Nedávno jsem místní diskuse přirovnal k diskusím na novinkách a jen se to potvrzuje. Na novinkách letí lynč, tady letí lynč. Na novinkách lidi hned skáčou v předčasným závěrům, tady lidi skáčou k předčasným závěrům. Na novinkách vykřikujou moudra aniž by rozuměli nějaké problematice, tady taky. Ono je to možná všude stejný. Ale k věci, máš úplnou pravdu, kampaň byla vždycky u následovníků flashpointu až na druhé koleji, jakoukoliv situaci si mohl člověk vytvořit v editoru a pokud na to neměl nervy, prostě si stáhl tunu misí. A co si budeme namlouvat, nejlepší zážitky vznikali při hraní multiplayeru, kdy koncept těchto her je přímo k takovým zážitkům jako stvořenej. Nevím, proč si místní myslí, že půjde o nedodělanou hru. Kampaň je jen řada misí vytvořených v editoru a pospojovaná příběhovou linkou, u této hry musí být napřed vytvořeno všechno ostatní, než se začne pracovat na příběhu, narozdíl od jiných her. Absence kampaně dává víc prostoru na odladění hry jako takové a možná nejmenší zabugovanost v historii BIS her a tomu já tleskám.
      • Rhulad
        Tak srovnávat to s novinkami je úplně mimo. Pochybuji, že 95% čtenářů games jsou komunisti a socani jako v případě Novinek a pokud to čteš tak nevím mno. Pán s tebou hochu.
        • DeathOnVacation
          Ve svém příspěvku jsem zmínil, co mají diskutující na novinkách a games společného. Netahej si argumenty z prdele, prosím.
        • vlastik.plaminek
          Komouši a socani možná ne, ale dementů je tady požehnaně.
  • Bah, v době Arma 2 všichni volali po BI, aby do svých her kampaně vůbec nedávali, protože jim stejně jde hlavně o multiplayer, editor a addony. Stalo se... a najednou všichni nadávaj.
    • Já nevím jestli ty nadávky nebyly už u první Army.
  • Jack1947
    DLC Kampan eh, to mame tedy jasne , zkusim az vyjdou ty slibovane dlc driv ani nahodou *3* .
  • Slušnej shitstorm tady :D. Já jako majitel A3 už od ALFY tento postup před kompletním odložením jako menšina zde taky upřednostňuji. My co už máme A3 budeme za Altis rádi a kampaň holt počká. Samozřejmě, že bych byl radši kdyby to v září vyšlo celé, ale bohužel se to nestihlo a tohle řešení je lepší. Že se nestihne deadline je v herním průmyslu běžné. Stejně SP kampaň pro mě osobně není nejdůležitější. Pro mě je hlavní MP a už se nemůžu dočkat Domination, Wastelandu a dalších módů konečně na pořádně velké mapě a ne na tom ostrůvku, který už nudí.
  • Velice neobvykle ... aspon ze to bude zdarma , DiCE vemte si priklad
  • No, nemyslím si, že jim to zlomí vaz. Alfa i beta se prodávaly, pokud vím, dobře. A ti co chtějí napřed kampaň si prostě počkají, první část by měla vyjít asi měsíc po původní hře což není zase tak dlouho. Ono to, ale není takový rozdíl od předchozích dílů. Tam se v prvních verzích kampaň nedala skoro hrát. Tady se prostě kampaň dodá trošku později, ale snad bude hratelná, jinak se BIS zesměšní.
    • me de o tu politiku prodeje,,,,,,BIsce fandim ale zarazi me jejich pristup,,,,,tu hru musej koupit i další hraci i když to budou hrat jen chvilku tak je dulezity aby to koupily a ja se ptam kdo to koupi krom komunity který nic jiného nezbejva,,,,,,,a silne pochybuju o tom ze s timhle pristupem ta hra zlomi rekordy v prodeji,,,,,,jestliže se kazdej prumernej hrac ruznejch FPS-todle docte tak ho to od nakupu odradi,,,,,,takze to je to co me vadi,,,,mozna se pletu ale za tim to vidim tak *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • To byla reakce na swice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit