Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Este jednu poznamku si neodpustim. Fakt by ma zaujimalo co za tym je, respektive to klasicke kto za to moze. Ci je to viac zalezitost nezvladnuteho managementu, ako to s oblubou hodnoti Vavra, ze je vo velkom pocte vecsich studii bordel, lava ruka nevie co robi prava a rozhoduje sa podla vetra. Alebo to ma na svedomi skor neschopnost ludi, tj. lepia otrasny fujtajbl kod, grafici prave objavili extrude v Maxe a designer je nadseny z toho ze prave vysadil prvy strom ehm :-).
-
-
Můžou za to Joris-Jan van 't Land a Jay Crowe *4*
-
-
Tohle je ještě dobry, prijde doba kdy vyjde hra kde hlavni featura bude editor aby si to hraci dodelali sami, samo bude za plnou cenu. Driv když nebyl internet tak rozsirenej by si tohle nikdo nedovolil, protože by na tom prodelal, ale diky internetu se ted kazdej tvari ze je vlastne ok vydat nehotovou/zabugovanou hru, vzdyt se nic nedeje, kupte za plnou cenu mi to do roka doděláme a pak vam ty zbyly kousky za par euro prodáme.
Hru kde není kampan, a je hotova jen z pulky bych si vzivote nekoupil ani když je ceska.Doufam ze jim to neprojde. -
-
asi tak *1* *1* *1* *1*
-
-
No jasne, nepamatuju se ze by v době kdy hry vychazeli jen krabicove vysla nejaka nedodelana nebo nehratelne zabugovana hra (mozna jich par bylo ale daly by se spočítat na prstech jedny ruky). Hry vychazeli dodelany a každý studio si davalo velkej pozor na to aby tam bylo minimum bugu, protože jinak by to neprodali. dnesni berlička internetu svadi k lajdactvi a ojebavani zakazniku, a lidi uz jsou tak zpitomely ze se tvarej ze to je v poradku.
-
-
-
Tak nejak som cakal ze BI nasere nejakym sposobom hracom/zakaznikom na halvu ale priznam sa toto som necakal. Vydim ze sa "hosi" prekonavaju. A nedivil by som sa keby neskor vydana kapan zasa nebola hratelna respektive zabugovana a bude sa zasa opravovat a patchovat aspon na 3 krat. Holt BI si s Armou dovoluje tolko vdaka tomu ze je v podsate jedina v danom segmente na trhu, otazka je , ako tu uz bolo spomenute, dokedy si hraci nechaju kadit na hlavu.
-
Zajímavé je, jak na téhle úrovni pořád ještě funguje patriotismus. Kdyby něco podobného udělala EA nebo Activision, následoval by nepochybně jednohlasý shitstorm. Když to udělá NAŠE Bohemka, tak to podle místní diskuze vůbec není taková škoda, je to vlastně jenom piha na kráse, která seriózního ctitele neodradí.
Bohemka si může gratulovat k tak silné komunitě, pokud jde o reakce ve světě, asi to nebudou mít tak jednoduché. -
-
no a to je ono kdo krom komunity to bude hrat,,,,dyt timhle kazdyho odradi,,,jestli tu hru vydavaj jen pro komunitu tak je vse v poradku ale to jim kapsy nenamasti se obavam,,,,takze me stoho vypliva peknej pruser,,,,,to skonci dřív nez ty kampane stihnou formou updatu vydat *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Možná není od věci si prostě připustit fakt, že se zase tak moc neděje...
-
-
ale deje kamo a to dost,,,,,,,jejich drzost nezna mezi a diky vam jim to prochazi!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
jdi už spát... evidentně si přebral
-
-
No neděje, ale nechat si srátt na hlavu ? A když to vemu kolem a kolem to snad nebyla žádná multiplayerová hra, která by se dala hrát v době vydání kvůli přetížení servrů..
-
-
No, sranie na hlavu to az tak nie je. Naozaj je otazkou, na kolko toto sposobilo uvaznenie tych dvoch vyvojarov na Cypre. Ale mam daleko lepsi pripad srania na hlavu v podani EA/DiCE. Battlefield 3 som objednaval v Deluxe edicii (1 DLC v cene + nejake early access zbrane ci k tomu bolo este - uz si to presne nepamatam) za takmer 60€, potom som si dokupil dalsie DLC (tusim za 19.99 €) a potom prislo EA s "uzasnou sluzbou Premium, za uzasnych tiez tusim 39.99€ s tym, ze jej sucastou bude pristup k vsetkym DLC ako budu vychadzat. Tomu ja hovorim ukazkove sranie na hlavu zakaznika (inak pre EA typicke). Mohol by som povedat, kedze ja som Armu3 kupoval v ten den ako sa Alpha spristupnila a prioritou je pre mna MP (v Arma2 som kampan nedohral ani do stvrtiny) a je mi osobne jedno, ze fullverzia vyjde bez kampane a nebude az tak "full" :-), ale na druhej strane chapem nastvanie sa niektorych z vas. BI zvolilo len mensie zlo. Ja hravam len simulatory (+ BF3 ako odreagovanie od prilisnej reality) od ich prvotiny (Flashpoint) vratane ich serioznych simulacii (VBS US aj UK) a uzil som si ich bugfest pri kazdej jednej (to je vzdy danou za sandbox).
-
Máš dojem, že ti někdo sere na hlavu? To jsem měl po vydání jedničky.... tohle mě nechává těžce chladným.
-
-
Ano mám ten dojem, mám přeci něco zaplaceného a chci to dostat v den kdy to má vyjít a né na to čekat buhví jak dlouho.
-
-
No nic jdu chrápat mějte se, však mě je to vlastně ukradený, počkáme si na recenze co z toho vlastně vyklube (teda na půl recenze *1* ) Na předobjednávku jim, ale nevěřím..
-
Poprvé souhlasím s tím, že dřívější avizování kampaně může být bráno jako klamavá reklama. Nejsem ale právník. Navíc, když ji "jen" dostaneš později? Těžko soudit... zvlášť když nejde o produkt, ale o licenci, že?
-
No nikdo mi nebrání, taky si to koupím, jestli to za něco bude stát, až to bude celé, už jen z principu.. Tobě neříká nic pojem klamavá reklama ? Mě by takový model distribuce nevadil kdyby to tvrdili od začátku. A né, že teď příjdu do obchodu kde slibují na krabičce ohromující kampaň jednoho hráče a ono ve skutečnosti prd..
-
Co vám brání počkat na vydání a zhodnocení po vydání třetí části kampaně? Stejně tak jako si to někdo nekoupí teď v betě, tak přeci není problém počkat až vyjde i celá kampaň? Kde je problém? Jen ve vlastní hrdosti? Ten pocit, že si kupuju "plnou hru" tak jako vždy? Není to dnes jen přežitek? Nemálo softwaru, který jsem si koupil se mi dodatečně "pod rukama" měnil různými upgrady ať už plánovanými či ne? Proč by to mělo být u her takový problém?
-
-
-
-
-
-
Já bych měl jednu zásadní otázku. Kolik z vás dohralo kampaně předchozích tytulů Arma. Pokud mě paměť nemate tak si ani nevzpomínám že by jednička nějakou kampaň měla teda pokud někdo nepovažuje 20 nějakých missí za kampaň a podle všeho i zde budou tyto podobné scénáře. U toho prvního dílu co si tak pamatuji dorazila nějaká kampaň až s tím datadiskem.
Za to co si dobře na Armě pamatuji byly různý Evolution(y) Domination(y) mody apod. Čili všechno Co-op multiplayer obsah tvořený komunitou u kterého se hráči zastavili na TSku nejlépe aspon v 10-20 a šlo se pařit. Jenom ten Domination dal s přehledem desítky né-li stovky hodin zábavného hraní. Tak se tady jen udivuji jak všichni řeší Singleplayer navíc když Bohemka řekla že bude bez Coopu (což mě od jeho hraní odrazuje) -
-
Rozumím, ale i mne tehdy k Flashpointu dotáhla hlavně kampaň Cold War Crisis. MP mám rád, ale na dobrou kampaň nedám dopustit *3*
-
-
a od zejtra uz nehraju *10* a na celej herni prumysl seru,,,,,,,,,,,,,,,,,,, *16* a od ted se uz budu věnovat jen sve pritelkyni,,,,,,hehe ta budu mit radost a vynášet BIstudio do nebes a ja jim budu aspoň za todle vdecnej,,,,, *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
FUCK BIs,,,FUCK STEAM *1* *1* *1* *1* *1* -
-
hm myslím že tvoje ruka to už pochopila hned jak sis přečetl nadpis
-
-
Perte se a žerte se lidičky...
-
Ale hezky to ukazuje, jak jsou hráči nezkušení spotřebitelé. Jak jim chybí ta sebedůvěra. Když mi někdo dodá vadné hodinky, tak mu je otluču o hlavu stereo s občanským zákoníkem. Když mi někdo dodá vadnou hru, tak jako ovečka čekám na patch a pak ještě děkuju vývojářům, že mi spravili hru, která měla ku*va fungovat už v době, kdy jsem si ji koupil! Tady se nám oznamuje, že budeme muset zaplatit plnou cenu za hru, která nebude v době vydání hotová, a už se tu objevujou názory, že je to vlastně v pohodě, protože jiní, zlí vydavatelé by za ten zbytek hry určitě chtěli další peníze. Ještě tu někdo napíše, jak si strašně váží toho, že jsme dostali otevřené přiznání vlastní chyby a že upřímnost je nade vše... a fakt to můžem zabalit, zavřít oči a začít házet peníze z okna.
-
-
Přesně tak souhlasím, je ale zajimavé sledovat nerozhodnost čtenářů tiscali, kteří dvoum stejným názorům dají jiné hodnocení.. *7*
-
Nepotěší to, ale svět se fakt neboří. Tohle je nic. V červnu jsme dostali pár pušek, teď pár vozidel, v září ostrov a mise a v říjnu první část kampaně.... BI dělá konečně co měla dávno a vydává hru postupně odladěnou, s čímž ji za slevu ochotně pomáhá komunita. Konečně to snad vypadá, že nedojde na jednobalíkový bugfest ala Armed Assault, který by při jejich rozpočtu a počtu lidí velice pravděpodobně zase znovu nastal.
Už několikrát se mi stalo, že jsem si něco koupil a patřičná součást nebyla okamžitě dostupná a prodávající mi ji dodal zdarma později... nic nového ani tady.
Chápu vás, ale tuhle hysterii nesdílím. -
-
celoush je tady snad jedinej rozumnej člověk, když si to tady tak pročítám, ostatní tu kydaj akorát hnůj na hlavnu Bohemce nesmyslama. Jako co, nestíhaj to vydat. Tak logicky buď to můžou jen kvůli kampani odložit o další tři měsíce, nebo to vydat rovnou se vším ostatním. Co od nich jako doprdele chcete? Kdyby ohlásili, že to odložili kvůli nedodělaný kampani tak na ně stejně budete kydat hnůj. Přijde vám že od začátku Alphy se o hráče starali málo? Že na hru srali? Víte že na tý hře dělá jen kolem 20-30 lidí? Co od nich sakra ještě chcete. Oni šlapou od vydání Alphy jak hodiny, opravujou támhleto přidávaj tohleto a ve výsledku od března do září zvládli docela neuvěřitelnej kus práce, viděli jste někdy ty changelogy třeba? Ne? Tak držte hubu. Bohemka se jako jediná firma o komunitu pořád stará a nesere na ni. A vy na ně budete nadávat, že vám serou na hlavu? Co od nich sakra chcete? Až to v září vyjde s Altisem a se vším co hra měla mít, tak je to pro začátek víc než dost, jasně je to škoda, že se kampaň hold nestihla, ale tak mohli to buď odložit celý, nebo nám dát celou hru bez kampaně. Co je lepší? Já si myslim, že dostat plnou Sandboxovou MP hru s haldou vozidel a s terénem dohromady přes 290 km2, se spoustu SP misí do začátku je víc než dost, kampaň pak už bude jen třešnička na dortu. Všechno bude vyladěný a fungční, když se člověk podívá zpátky tak Arma 3 je na tom s vývojem nejprofesionálnějš a nejlíp od dob Flashpointa.
Přeji dobrou noc,
EvroMalarkey, majitel ARMAseries.cz
-
-
presne tak sou to ku.vy který si zvykli na to ze když není nic jiného na trhu tak muzou vse!!!!VYDAVAT NEHOTOVOU HRU JE ZLOCIN,,,,,,,,STEAM JE ZLO,,,,,se probudte!!!este s tim souhlasite jak debilo.e a omlouvate je a pak se lidi divej ze vyhazej hry který sou nedodelany a clovek musí cekat na přídavky,,,,,,,
-
-
chce to pít míň kafe
-
-
A nejhorší na tom je, že pokud se ARMA 3 bude přesto dobře prodávat, tak to bude znamenat signál ze strany hráčů, že je ok vydávat nehotové hry, že to zkrátka prochází. A to fakt nechci. Protože není ok vydávat nehotové hry. Ani trochu to není ok.
Já tý hře fakt přeju úspěch. Vypadá výborně. Ale za tuhle cenu? -
-
Jako pravdu máš, ale jsme v době, kdy je Skyrim vyhlášen hrou generace, nejlepší příběhová hra je Mass Effect, která vykradla celou sci-fi literaturu za poslední léta a průměrné hry jsou označovány za klenoty. Ano lidem serou na hlavu a oni to ještě s láskou papají.
-
-
Pravda
-
-
-
-
A já koko* si vždycky říkám, už nikdy si žádnou armu nekup, a zase jsem tu chybu udělal. Nejraději bych jim teď ten early acces omlátil o hlavu.
-
Jestli nezmeni svuj pristup tak jim zbyde jen ta "komunita" a ta postupem casu sejde vekem.