Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Osobne bych misto kampane klidne prijal to, kdyby autori pridali do hry i soucasne zbrane a techniku. Nu coz, komunita to stejne dodela a zdarma :-).
-
Me je to jedno stejne kampan ani nezapnu az bude. spis se tesim na masivni mp bitky =)
-
vsadim se, že tu hatujou lidi, kteří si u každé hry v diskuzi stěžují, proč do hry cpali vývojáři multiplayer. Alespon tu mám z přispěvovatelů takový pocit:
tábor A: ARMU nehrají a nadávají na singl (jak tragykomické)
tábor B: snaží se táboru A vysvětlit, že ARMA není o SP -
Jediný co u Bohemky nikdy nepochopím je ten ubohej GameSpy.
-
Poslední dobrá kampaň byla v OFP:Resistance, takže mi to nevadí. Kvality Army vynikají především v multiplayeru
-
-
Doteď mám stále v hlavě jméno jednoho vojáka ze začátku hry, ale jen jeho. "rotný Stojan Jakotyč pane" *15*
-
-
Jestli to znemane ze tentokrat pujde kampan dohrat tak budu spokojenej :D Na plnou verzi tehle hry se zacinam tesim cim dal vic.
-
Tedy rovnou s multiplayerem * .
-
Tahle hra bude lámat prodejní rekordy *2*
-
-
Pokud se snazis o ironii pak vez ze alfa na Steamu pokorila Laru Croft a v prvni desitce se drzela hoodne dlouho. Jasny je to Steam only takze to neni objektivni srovnani. Jenomze na tak specifickou hru ktera neni vybec cilena na mainstream je to uspech obrovsky.
-
v horni nebo dolni casti zebricku? *15*
-
-
ono ARMA2 se na steamu skutečně držela na první desítce hodně dlouho a jelikož komunita má přístup k nástrojům, mody na sebe nenechají dlouho čekat... (A.C.E3 snad...)
-
-
-
Nevidím v tom hlubší smysl,nevydat kampaň rovnou s hrou,vždyť je to tak normální tak vážně nevím proč by Arma musela být vyjímkou.Byť je Arma slavnější samozřejmě multiplayerem.
-
-
Kampaň nevyjde zároveň se hrou prostě proto, že na to není čas (AFAIK to přímo Devs psali), vždyť to má vyjít za měsíc a když se koukneš na developer branch changelogy tak se stále opravují core issues (skripting engine, AI, herní mechaniky, atd) a když si vezmeš kolik contentu tam je teď a kolik má být v plné hře tak se vůbec divím že to chcou vydat tak strašně brzo. Podle mě ta hra moc dobře hratelná nebude a po vydání přijde velké množství opravných patchů.
-
-
žádná novinka....do roka a do dne to ale bude bomba
-
-
Nejspis proto, ze vetsina arma komunity tu hru skutecne nekupuje kvuli kampani. Je to proste tak. Kdyby se muselo cekat az bude kampan odladena (aby nedoslo k situaci A2 kdy byla kampan po vydani nehratelna) muselo by se oddalit datum vydani cele hry coz by spoustu lidi nepotesilo. Takto budem mit k dipozici plnou hru se vsemi assety a kampan dodaji postupne v podobe free dlc balicku az bude hotova a odladena. Podle me je to win+win strategie. Pokud jde Tobe o kampan nic ti nebrani si na ni pockat a soucasne datum vydani ignorovat.
-
-
To je věc názoru,já bych tedy určitě počkal na vytříbenou celou hru kde by byla i kampaň,samozřejmě bych uvítal kdyby byla bez bugů a nedodělků i rovnou s kampaní.Počkat měsíc na ''plnou'' hru se vším všudy?Nebo dostat polovic a na druhou půlku si ještě pár dní/týdnů počkáte?.
-
-
No vzdyt to rikam - tak si na tu kampan pockej a kup si to az bude kampan hotova. Nikdo te nenuti to kupovat ted. Ale pro by mela s tebou cekat cela komunita, ktere jde prave o ten sandbox - mapy, assety, editor a kampan je az na druhem miste ?!
-
-
A jak budu vědět kvalitu té kampaně, když to recenzenti budou mít bez kampaně ...
-
-
Asi těžko.
-
hele tak to nekupuj. BI to urcite nepolozi. *1*
Jinak pochybuji ze by recenzenti kampan ignorovali. A krome recenzentu existuji i fora. Ale tobe nejde vubec o hru. Ty chces akorat prudit. Pokud mas s Bohemkou nevyrizene ucty a nebo averzi tak to napis rovnou. Nac tolik zbytecnych pismenek. *3*
-
-
-
-
-
-
Tak je to logický. Nejdřív odladí hru a potom do ní dají kampaň...
-
-
Takže do pěti let tu máme kampaň. Velice logické. :D bože a ještě jim to schvalujte :D
-
-
Ano, do pěti let, převelice logické *7*
-
Kampaň vyjde do měsíce od hry...
-
Já to prostě u téhle hry chápu. Navíc musejí to oficiálně dát na pulty do nějakého termínu kvůli distributorovi a u takové hry to není sranda. Víc času prostě nedostanou, tak to vyřešili takto. Ostrov kde můžeš jít kamkoli chce hoodně času odladit. viz každá velká hra.
-
-