Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Neni to zadna tragedie a komunita to prijala rozumne. *3*
Kdyz si mam vybrat jestli cekat na dokonceni kampane a tedy i na velky ostrov Altis a nebo dostat vcas Altis bez kampane rozhodne volim druhou variantu. Stejne komunita doda spoustu misi takze ani singl hraci se nebudou nudit. Alespon budou mit zmaklej teren Altisu az prijde kampan. *4* -
A to mě zas nějak nemrzí. Kampaň bych si stejně zahrál jen jednou a zdar (možná o pár let později z nostalgie nebo z nudy, protože by nebylo co hrát) a to že přijde kampaň později? no a co jako...tak přijde a budeme to mít jako "bonus"
přijde mi že ti jedinci, kteří nádávají že kampaň nebude, jsou právě ti co to stáhnou hned druhej den z torrentu a po netu si to nezahrajou ;)
pro mne a myslím, že i pro X tisíc hráčů je podstatný multiplayer a editor
takhle nám naservírujou...nechci říct finální verzi ale už ne betaverzi která bude mít obsah (stroje,zbraně,mapy,jednotky) a jak bylo řečeno o obsah se postará komunita, již teď je možné si postahovat tuny obsahu z armaholic.com a to nemluvím o allinarma
takže sečteno podtrženo, myslím že tento krok BIstudia není zas takové faux-pas ale krok jak tudle hru pustit hráčům co nejdříve :) podpořte čecháčky a jejich "simulaci boje" deluxe edicí...zaslouží si to :) -
-
hm jasne, akorat ze Arma je spatny priklad, oba dily po vydani byly takrka nehratelne, takze to melo cenu stahovat az tak po 5tem updatu.
-
-
To me vubec netrapi. IMHO hlavni devizou Army je odjakziva sandbox, tj. editor+multiplayer. Abych pravdu rekl, tak treba z kampane v A2 jsem dohral snad 4 mise, pritom v A2 mam odehranych stovky hodin.
-
-
multiplayer v arme se moc dlouho po vydání hrát nebude, stejne jako se nehrál ve dvojce. A nekupuju si hru abych si ji dodelal sám v editoru
-
-
No vidia a me to treba bavi - tvorit si vlastni scenare a ty pak hrat. Stejnetak v DCS. Ja si naopak armu kupuju kvuli tomu sandboxu.
-
-
Jj najednou tu vseci delaji jak je to vlastne ok a ze kupujou hru kvuli sandbox editoru.
Ale o Crysis 1 budou mit neustale keci jak je to tupa strilecka, pritom mam v singleplayeru nahranych 700+ hodin prave v editoru od Cryteku a nekolikrat projitou kampan ktera se da vyhrat temer bez vystrelu a vyblbnout se tam stavenim skokanku pro jeepy, vlastni zoo s priserkama a slepicema, ruzne mechanizmy a houpacky s lany v editoru, atomovky. Na to ze to vydala EA tak mohem vetsi zabava nez lecktera indie shitka. -
-
Good 4 you. Osobne nemam namitek. Me C1 kampan bavila (az na ty poletovaci mise v tech ufo lodich).
-
-
-
-
-
A JE TO TU! Prvni vlastovka a novy obchodni model. Uz si pomalu muzem zacit zvykat, takze 50 babek za engine a kampane v podobe updatu-DLC. V EA a Ubisoftu napjate ocekavaji reakce....
-
-
aspoň si přečti, že budou zdarma. DLC už BI testovala s brity, žoldáky i AČR. Žádná velká změna... za tu bych považoval zprovoznění Steam Workshopu v dev verzi bety.
-
-
ja bych si tim nebyl tak jisty
-
-
tak si klidně nebuď, mě je to fuk... *5*
-
-
-
-
Je to škoda na kampaň se těším nejvíce, ale když to bude stát za to, tak si rád počkám.
-
Tak já si myslím že je to lepší proti pirátům.
-
Abych přiznal barvu, tak už od Flashpointu mě nejvíc bavila kampaň (pak editor), mulťák a samostatné mise jsem bral spíš jako bonus. Bohužel, teď bude jako bonus kampaň, která bude vycházet po balíčcích. Jen jsem čekal, kdy se v článku dovím, že každá část kampaně bude stát 10 éček. No raději si počkám až bude vše venku v nějakém rozumném, opatchovaném bundlu.
-
-
Obavám se, že to bude skutečně zdarma, zkrátka formou patchů. Čeho se bojím jsou patche patchů se singl kampaní!
-
-
Na jednu stranu souhlasim, ze je to podivny zpusob. Na druhou stranu, nikomu nikdo nebrani si hru koupit, az bude ten zminovany update s kampani. Pro ty lidi to bude to same, jako odklad. Nechapu, proc se vsichni tak rozcilujou a posilaji BI do pekel.
-
-
Presne, osobne mam A3 uz od alfy.
-
-
Ona největší sílá a zábava ARMY je stejně v tom, sejít se večer na mumblu/Teamspeaku s kamarády a jít si zahrát nějakou misi, co se ukuchtí v editoru...
Operace Flashpoint za sebou měla taky hodně dlouhý vývoj. Na druhou stranu bych BI přál, ten úspěch zopakovat (a znova si něco takovýho prožít) -
Co tady řešíte? Arma se poslední dobou stala slavná hlavně díky MP a tak to dává smysl. Větší focus na stabilitu MP a podporu modderů a během toho vám dají kampaň. Já osobně neznám v okolí nikoho, kdo by hrál kampaň army, ale jen módy (ace, wasteland, dayz). Jediný co jsme hráli bylo OFP kampaň. Přestaňte furt brečet. Kampaň dostanete, tak ne aby oni pozdrželi datum vydání, ale vy pozdržíte datum koupě.
-
-
CoD je taky úspěšný díky MP, ale jeho propagace jede těžce přes singl. Pointa? Dost blbě se prodává čistě multiplayerová iterace existujícího. Navíc existujícího, co vždy mělo kampaň. Poslední, co zákazníci dělají, kór když se jedná o zavedené značky, je, že čtou příbalový leták.
Vůbec nepochybuju o tom, že core fanbáze si Armu opatří (sám armu3 mám), ale takhle ta série těžko někdy překročí svůj stín, obávám se. -
Přesně, kampaně army byly fakt úplně zabugované. Je lepší si na ně počkat než je hrát úplně nedoděláné.
-