Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    maj kliku, že jim prodej alfy tak sviští, protože si neumím představit, že by tohle přežil normální prodej bez obří smrště na supportu a masivní negativní šuškandy.
    • celoush
      u hráčů Arma série? Tam projde hodně věcí *1*
      • smejki
        No já bych byl docela rád, kdyby Bohemka expandovala za hranice svých pár věrných fandů. S tímhle PR failem jim to půjde o kus hůř IMHO. Mě fakt nebaví sledovat, jak je Arma neustále svazována malým rozpočtem plynoucího z relativně malých prodejů (za finanční kopanec díky DayZ jsem jedině rád). Buď větší prodeje nebo kvalitnější konkurence, nic jiného téhle mnou milované sérii nepomůže.
  • Můj zájem o tuto hru postupně mizí. *9*
    • Ale prosímtě, si ji zahraješ pozdějc noo *2* Třeba do toho budeš ještě dělat upgrade pc *3*
  • Ježiši tyhle blbůstky českého původu mě nezajímají . Ať se ti lidi radši podívají jak vypadá nové
    call of duty .
    • jako naprostej komercni balast pro facebook idioty kteri to kazdej rok kupuji jak nobraini.
    • Ach ti pejsci. Call of Duty 15 bude mít i kočičky.
      BTW Arma 2 v roce 2009 už tyhle zvířátka měla.
      • Popravdě, když si člověk stáhl módy, tak je měl už Flashpoint
        • Popravdě, kdyby jste na ty trolly vůbec nereagovali ... *11*
  • tve tak at dou nekam, cekal sem plnohodnotnou kampan a ne todle, otevrene tady rikam ze sem armu 3 chtěl koupit ale ted rozhodne ne. At si to strcej nekam. TVe ty maj furt neco když hra není zabugovana jak svin tak aspoň něco aby nekoho nastvali. na palici
    • celoush
      Lidé hrající hlavně kampaň už asi dávno nejsou primární cílovkou pro Arma sérii. Ber to jako fakt.
  • Keyz
    Zoufalé, dost tomu přestávám věřit. Sice je nová móda prodávat nedodělané hry ale ty pak většinou vychází jak mají.
    Možná tam mají moc projektů. Nevím kolik lidí na tom maká a kolik lidí se věnuje dalším věcem.
    To samé když se jsem se nedávno díval na nějak fórum kde byli stížnosti hráčů na chyby během testování a pak tam bylo napsáno jak ty chyby nebyli opraveny.

Tedy nejenže to bude asi klasika, kdy bude hra a po XX opravách slušně hratelná ale dokonce budeme muset prvně čekat na kampaň.
    • BIS mají cca 200 zaměstnanců a většina z nich dělá na DayZ. Na Take On dělá asi tak 5-10 lidí a na Arma 3 20-30, zbytek má DayZ protože si to Dean Hall vybrečel a navíc tam je skoro jistý zisk.
      • Meleš kraviny. Pleteš dohromady BIS a BISim, BIS samotné má kolem 100 lidí, z nich většina dělá na ArmA 3 (cca 60?), malý tým dělá na DayZ a na Take on Mars dělá ještě mín lidí.

Stačí si pročíst oficiální fora a tam je to pěkně rozepsaný.
      • Keyz
        Zajímavé, že je důležitější projekt DayZ u kterého by lidí spíše počkali. Komedie. Asi neví kolik toho zvládnou najednou.
      • Odkud máš ty informace o tom, kolik lidí na čem pracuje?
        • Koukni na LI
  • Doporučuji přečíst originál a kouknout na ty jejich odkazy. Potom zjistíte, že v plné verzi nejsou stíhačky a chybí třeba i dříve presentovaní bandité.
    Jo a kdyby si někdo nevšiml, původní iránci jsou taky nejsou ve hře.
    • Podívej se znovu. Je tam A 143 Buzzard jet fighter...
      • To tam přidali pozdeji ale i tak, jedná stíhacka je malo
  • "čelíme i dalším věcem, které nás omezují. Jednou z nich je lokalizace. Hra musí být přeložena do mnoha regionů a to vyžaduje finální podobu textů. Dabování také chce nějaký čas. Nemůžeme prostě tyhle věci uspěchat na poslední chvíli před vydáním."
    - tohle je dost slabej PR zvast. U kazde hry tomu tak je a BIS to uz delalo u projektu pred Armou3.
  • ezechiel25-17
    Lidi kupovali alphu, lidi kupovali betu, tak teď budou kupovat deltu, no.
    • Keyz
      Bohužel mohou vesele pokračovat *9*
      https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_alphabet

Názvů mají dost.
  • nic novyho. BIS zase nestiha odscriptovat kampan. Kdyz si nekdo zaklada na tom, ze sniper musi jit z mista a do bodu b, kde ma byt zastrelen hracem, at se nedivi. Napr diky tomuto jejich pristupu se sniper zasekaval kde mohl. Normalni clovek by ho vyspavnoval a hotovo.
  • Tohle zní jako opravdu špatný nápad...O_O

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit