Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
maj kliku, že jim prodej alfy tak sviští, protože si neumím představit, že by tohle přežil normální prodej bez obří smrště na supportu a masivní negativní šuškandy.
-
-
u hráčů Arma série? Tam projde hodně věcí *1*
-
-
No já bych byl docela rád, kdyby Bohemka expandovala za hranice svých pár věrných fandů. S tímhle PR failem jim to půjde o kus hůř IMHO. Mě fakt nebaví sledovat, jak je Arma neustále svazována malým rozpočtem plynoucího z relativně malých prodejů (za finanční kopanec díky DayZ jsem jedině rád). Buď větší prodeje nebo kvalitnější konkurence, nic jiného téhle mnou milované sérii nepomůže.
-
-
-
Můj zájem o tuto hru postupně mizí. *9*
-
-
Ale prosímtě, si ji zahraješ pozdějc noo *2* Třeba do toho budeš ještě dělat upgrade pc *3*
-
-
Ježiši tyhle blbůstky českého původu mě nezajímají . Ať se ti lidi radši podívají jak vypadá nové
call of duty . -
-
jako naprostej komercni balast pro facebook idioty kteri to kazdej rok kupuji jak nobraini.
-
Ach ti pejsci. Call of Duty 15 bude mít i kočičky.
BTW Arma 2 v roce 2009 už tyhle zvířátka měla. -
-
Popravdě, když si člověk stáhl módy, tak je měl už Flashpoint
-
-
Popravdě, kdyby jste na ty trolly vůbec nereagovali ... *11*
-
-
-
-
tve tak at dou nekam, cekal sem plnohodnotnou kampan a ne todle, otevrene tady rikam ze sem armu 3 chtěl koupit ale ted rozhodne ne. At si to strcej nekam. TVe ty maj furt neco když hra není zabugovana jak svin tak aspoň něco aby nekoho nastvali. na palici
-
-
Lidé hrající hlavně kampaň už asi dávno nejsou primární cílovkou pro Arma sérii. Ber to jako fakt.
-
-
Zoufalé, dost tomu přestávám věřit. Sice je nová móda prodávat nedodělané hry ale ty pak většinou vychází jak mají.
Možná tam mají moc projektů. Nevím kolik lidí na tom maká a kolik lidí se věnuje dalším věcem.
To samé když se jsem se nedávno díval na nějak fórum kde byli stížnosti hráčů na chyby během testování a pak tam bylo napsáno jak ty chyby nebyli opraveny.
Tedy nejenže to bude asi klasika, kdy bude hra a po XX opravách slušně hratelná ale dokonce budeme muset prvně čekat na kampaň. -
-
BIS mají cca 200 zaměstnanců a většina z nich dělá na DayZ. Na Take On dělá asi tak 5-10 lidí a na Arma 3 20-30, zbytek má DayZ protože si to Dean Hall vybrečel a navíc tam je skoro jistý zisk.
-
-
Meleš kraviny. Pleteš dohromady BIS a BISim, BIS samotné má kolem 100 lidí, z nich většina dělá na ArmA 3 (cca 60?), malý tým dělá na DayZ a na Take on Mars dělá ještě mín lidí.
Stačí si pročíst oficiální fora a tam je to pěkně rozepsaný. -
Zajímavé, že je důležitější projekt DayZ u kterého by lidí spíše počkali. Komedie. Asi neví kolik toho zvládnou najednou.
-
Odkud máš ty informace o tom, kolik lidí na čem pracuje?
-
-
Koukni na LI
-
-
-
-
Doporučuji přečíst originál a kouknout na ty jejich odkazy. Potom zjistíte, že v plné verzi nejsou stíhačky a chybí třeba i dříve presentovaní bandité.
Jo a kdyby si někdo nevšiml, původní iránci jsou taky nejsou ve hře. -
-
Podívej se znovu. Je tam A 143 Buzzard jet fighter...
-
-
To tam přidali pozdeji ale i tak, jedná stíhacka je malo
-
-
-
"čelíme i dalším věcem, které nás omezují. Jednou z nich je lokalizace. Hra musí být přeložena do mnoha regionů a to vyžaduje finální podobu textů. Dabování také chce nějaký čas. Nemůžeme prostě tyhle věci uspěchat na poslední chvíli před vydáním."
- tohle je dost slabej PR zvast. U kazde hry tomu tak je a BIS to uz delalo u projektu pred Armou3. -
Lidi kupovali alphu, lidi kupovali betu, tak teď budou kupovat deltu, no.
-
-
Bohužel mohou vesele pokračovat *9*
https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_alphabet
Názvů mají dost.
-
-
nic novyho. BIS zase nestiha odscriptovat kampan. Kdyz si nekdo zaklada na tom, ze sniper musi jit z mista a do bodu b, kde ma byt zastrelen hracem, at se nedivi. Napr diky tomuto jejich pristupu se sniper zasekaval kde mohl. Normalni clovek by ho vyspavnoval a hotovo.
-
Tohle zní jako opravdu špatný nápad...O_O