Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • celoush
    A v tom třeba já nesouhlasím.... *5*
  • celoush
    jakto? Na druhou stranu o nich vyjdou i čtyři zprávy. Vydání hry a pak každou pro vydání části kampaně. Z marketingového hlediska nedokážu soudit. Hráči série zkousnou hodně.
  • No vidia a me to treba bavi - tvorit si vlastni scenare a ty pak hrat. Stejnetak v DCS. Ja si naopak armu kupuju kvuli tomu sandboxu.
  • multiplayer v arme se moc dlouho po vydání hrát nebude, stejne jako se nehrál ve dvojce. A nekupuju si hru abych si ji dodelal sám v editoru
  • celoush
    Lidé hrající hlavně kampaň už asi dávno nejsou primární cílovkou pro Arma sérii. Ber to jako fakt.
  • celoush
    u hráčů Arma série? Tam projde hodně věcí *1*
  • Presne, osobne mam A3 uz od alfy.
  • celoush
    aspoň si přečti, že budou zdarma. DLC už BI testovala s brity, žoldáky i AČR. Žádná velká změna... za tu bych považoval zprovoznění Steam Workshopu v dev verzi bety.
  • To me vubec netrapi. IMHO hlavni devizou Army je odjakziva sandbox, tj. editor+multiplayer. Abych pravdu rekl, tak treba z kampane v A2 jsem dohral snad 4 mise, pritom v A2 mam odehranych stovky hodin.
  • mdkGT
    A JE TO TU! Prvni vlastovka a novy obchodni model. Uz si pomalu muzem zacit zvykat, takze 50 babek za engine a kampane v podobe updatu-DLC. V EA a Ubisoftu napjate ocekavaji reakce....
  • Koukni na LI
  • Odkud máš ty informace o tom, kolik lidí na čem pracuje?
  • Je to škoda na kampaň se těším nejvíce, ale když to bude stát za to, tak si rád počkám.
  • Přesně, kampaně army byly fakt úplně zabugované. Je lepší si na ně počkat než je hrát úplně nedoděláné.
  • Tak já si myslím že je to lepší proti pirátům.
  • jako naprostej komercni balast pro facebook idioty kteri to kazdej rok kupuji jak nobraini.
  • Popravdě, když si člověk stáhl módy, tak je měl už Flashpoint
  • hznk89
    Abych přiznal barvu, tak už od Flashpointu mě nejvíc bavila kampaň (pak editor), mulťák a samostatné mise jsem bral spíš jako bonus. Bohužel, teď bude jako bonus kampaň, která bude vycházet po balíčcích. Jen jsem čekal, kdy se v článku dovím, že každá část kampaně bude stát 10 éček. No raději si počkám až bude vše venku v nějakém rozumném, opatchovaném bundlu.
  • Na jednu stranu souhlasim, ze je to podivny zpusob. Na druhou stranu, nikomu nikdo nebrani si hru koupit, az bude ten zminovany update s kampani. Pro ty lidi to bude to same, jako odklad. Nechapu, proc se vsichni tak rozcilujou a posilaji BI do pekel.
  • Ona největší sílá a zábava ARMY je stejně v tom, sejít se večer na mumblu/Teamspeaku s kamarády a jít si zahrát nějakou misi, co se ukuchtí v editoru...
    Operace Flashpoint za sebou měla taky hodně dlouhý vývoj. Na druhou stranu bych BI přál, ten úspěch zopakovat (a znova si něco takovýho prožít)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit