Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč pak armu 2 multiplayer skoro nikdo nehrál a všichni hrali misto toho dayZ?
  • Každej kdo někdy hrál Armu musí vědět, že síla celého toko konceptu tkví především v multiplayeru a vzhledem k tomu, že na Armu teď díky DayZ koukaj hlavně multiplayerový hráči, tak je jedině dobře, že se pro tenhle krok rozhodli.
  • Doteď mám stále v hlavě jméno jednoho vojáka ze začátku hry, ale jen jeho. "rotný Stojan Jakotyč pane" *15*
  • Já to prostě u téhle hry chápu. Navíc musejí to oficiálně dát na pulty do nějakého termínu kvůli distributorovi a u takové hry to není sranda. Víc času prostě nedostanou, tak to vyřešili takto. Ostrov kde můžeš jít kamkoli chce hoodně času odladit. viz každá velká hra.
  • smejki
    No já bych byl docela rád, kdyby Bohemka expandovala za hranice svých pár věrných fandů. S tímhle PR failem jim to půjde o kus hůř IMHO. Mě fakt nebaví sledovat, jak je Arma neustále svazována malým rozpočtem plynoucího z relativně malých prodejů (za finanční kopanec díky DayZ jsem jedině rád). Buď větší prodeje nebo kvalitnější konkurence, nic jiného téhle mnou milované sérii nepomůže.
  • Osobne bych misto kampane klidne prijal to, kdyby autori pridali do hry i soucasne zbrane a techniku. Nu coz, komunita to stejne dodela a zdarma :-).
  • smejki
    CoD je taky úspěšný díky MP, ale jeho propagace jede těžce přes singl. Pointa? Dost blbě se prodává čistě multiplayerová iterace existujícího. Navíc existujícího, co vždy mělo kampaň. Poslední, co zákazníci dělají, kór když se jedná o zavedené značky, je, že čtou příbalový leták.
    Vůbec nepochybuju o tom, že core fanbáze si Armu opatří (sám armu3 mám), ale takhle ta série těžko někdy překročí svůj stín, obávám se.
  • Asi těžko.
  • Pokud se snazis o ironii pak vez ze alfa na Steamu pokorila Laru Croft a v prvni desitce se drzela hoodne dlouho. Jasny je to Steam only takze to neni objektivni srovnani. Jenomze na tak specifickou hru ktera neni vybec cilena na mainstream je to uspech obrovsky.
  • Me je to jedno stejne kampan ani nezapnu az bude. spis se tesim na masivni mp bitky =)
  • hele tak to nekupuj. BI to urcite nepolozi. *1*
    Jinak pochybuji ze by recenzenti kampan ignorovali. A krome recenzentu existuji i fora. Ale tobe nejde vubec o hru. Ty chces akorat prudit. Pokud mas s Bohemkou nevyrizene ucty a nebo averzi tak to napis rovnou. Nac tolik zbytecnych pismenek. *3*
  • To chcu ty zprávy o vydání kampaně vidět :D
    Když už, tak jenom budem vědět že vyšla, ale kvalitu už nikdo neohodnotí.
  • vsadim se, že tu hatujou lidi, kteří si u každé hry v diskuzi stěžují, proč do hry cpali vývojáři multiplayer. Alespon tu mám z přispěvovatelů takový pocit:
    tábor A: ARMU nehrají a nadávají na singl (jak tragykomické)
    tábor B: snaží se táboru A vysvětlit, že ARMA není o SP
  • žádná novinka....do roka a do dne to ale bude bomba
  • A jak budu vědět kvalitu té kampaně, když to recenzenti budou mít bez kampaně ...
  • Jediný co u Bohemky nikdy nepochopím je ten ubohej GameSpy.
  • Meleš kraviny. Pleteš dohromady BIS a BISim, BIS samotné má kolem 100 lidí, z nich většina dělá na ArmA 3 (cca 60?), malý tým dělá na DayZ a na Take on Mars dělá ještě mín lidí.

Stačí si pročíst oficiální fora a tam je to pěkně rozepsaný.
  • Popravdě, kdyby jste na ty trolly vůbec nereagovali ... *11*
  • Rhulad
    Takže do pěti let tu máme kampaň. Velice logické. :D bože a ještě jim to schvalujte :D
  • Kampaň nevyjde zároveň se hrou prostě proto, že na to není čas (AFAIK to přímo Devs psali), vždyť to má vyjít za měsíc a když se koukneš na developer branch changelogy tak se stále opravují core issues (skripting engine, AI, herní mechaniky, atd) a když si vezmeš kolik contentu tam je teď a kolik má být v plné hře tak se vůbec divím že to chcou vydat tak strašně brzo. Podle mě ta hra moc dobře hratelná nebude a po vydání přijde velké množství opravných patchů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit