Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • haha prej ze nemuzou zarucit ze bude dostatecne kvalitni, hihihihi, a kdy proboha vyslo z bohemia interactive neco co bylo dostatecne kvalitni, jeden bug vedle druheho, fyzika nulova, naprosta nedodelanost a amaterismus, u prvniho flashpointu to slo pred 20 lety tolerovat, presto ze to tak silene zabugovane byt taky jako nemuselo, ale dneska uz je to naopovazenou co predvadeji. Nikdy jsem navic nepochopil, proc se tomu rika simulator, nevim co je za simulaci, kdyz si vojak lehne pri prestrelce doprostredka namesti. A tedka ze nejsou schopni zarucit kvalitu kampane. No jsem velice zvedavy, jestli teda bude dostatecne kvalitni vsechno ostatni a nakonec i kampan, pochybuju. Jinac abyste me pochopili - me je uplne jedno ze kampan vyjde pozdeji, klidne at nevyjde vubec, jenom me zarazi to stou kvalitou:D *12* *12* *12*
  • ty wle co se to deje???nejdriv ten také on mars a ted tohle,,,,mno vidim to tak ze celej herni prumysl stoji za hovno!!!co se to stalo s RTSkama???proc uz nejsou???a proc se všechno sere na steam???arma legenda myho života a ted abych se bal ze to bude peknej podel!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Na druhou stranu, určitě by bylo miolejší kdyby to rozdělili, koupil by sis MP/SP a pokud bys měl zájem, dokoupil by sis k tomu to druhé v podobě např. DLC, ale to by na tom tak nevydělali že ^^
  • Ale prosímtě, si ji zahraješ pozdějc noo *2* Třeba do toho budeš ještě dělat upgrade pc *3*
  • celoush
    Odklad....
  • Ano, do pěti let, převelice logické *7*
  • Jo, tak takhle nějak by nás kucí z PR oddělení chtěli mít zpracované všechny...
  • Zajímalo by mě, co bylo to "větší zlo", když se nakonec rozhodli, že to raději udělají takhle.
  • A kruci zase mínus *1* vás to tak baví ? nebo nedokážete přeníst přes srdce, že tohle vážně podělali ? *15*
  • Grrrrr za co ty mínusy ? *1* deadliny se mají dodržovat a ještě to říct takhle těsně před vydáním aneb náš zákazník náš pán, že Bohemko ? Snad to stihnout alespoň trochu odbugovat aniž by museli vydat další miliardu patchu..
  • celoush
    tak si klidně nebuď, mě je to fuk... *5*
  • celoush
    Kampaň vyjde do měsíce od hry...
  • netrep tu o objednavke, aj tak by si si ju nekupil. MP si na warezu nezahras co:)
  • smejki
    Drzost ne, ani nefér ne, jen střelba do vlastní hnáty
  • Drzost by byla chtít za tu kampaň prachy zvlášť
  • To si snad dělají prdell ? :D trošku drzost ne ?
  • Očividně jsi Armu 3 ještě nehrál. Demo? Je tam více obsahu než v hodně jiných hrách za plnou cenu....
  • Rusim objednavku ! Fujtajbl. Pytat peniaze za demo.
  • kampan bude zdarma, EA by z toho udelala placene dlc
  • Nevím v čem je problém kolik lidí co tu nadávalo skutečně dohrálo ofp, armu 1 bo 2 až do konce? Vždyť kampaň v takovéto hře(simulaci) je jenom tutoriál s příběhem, hlavní kouzlo je v MP. Kdyby jste byli naštváni alespoň opravněně (to že kampaň nebude vůbec), ale to že vývojáři vydají kampaň dodatečně ve formě free dlc? Mě se to zamlouvá protože nemusím čekat dalšího půl roku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit