Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
No jasne, nepamatuju se ze by v době kdy hry vychazeli jen krabicove vysla nejaka nedodelana nebo nehratelne zabugovana hra (mozna jich par bylo ale daly by se spočítat na prstech jedny ruky). Hry vychazeli dodelany a každý studio si davalo velkej pozor na to aby tam bylo minimum bugu, protože jinak by to neprodali. dnesni berlička internetu svadi k lajdactvi a ojebavani zakazniku, a lidi uz jsou tak zpitomely ze se tvarej ze to je v poradku.
-
Můžou za to Joris-Jan van 't Land a Jay Crowe *4*
-
ale deje kamo a to dost,,,,,,,jejich drzost nezna mezi a diky vam jim to prochazi!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Máte asi pravdu... tohle jim nesmí projít... co kdyby je ještě napadlo vydávat a prodávat jednotlivé části kampaně postupně? Jako epizody? Takovou hru by si přece nikdy nikdo nekoupil a nikdy nikdo by ji nemohl hodnotit dobře!!! Porušuje to všechna pravidla hry ze "starých dobrých časů"TM. Hra prostě musí vyjít naráz se vším všudy na 20 CD (DVD jsou mor), hlavně musí mít pořádnou dlouhou nelineární kampaň a vše musí být bez bugů (staré dobré hry je nikdy neměly, to je mor, co nastal až teď). *5*
-
Ano mám ten dojem, mám přeci něco zaplaceného a chci to dostat v den kdy to má vyjít a né na to čekat buhví jak dlouho.
-
Este jednu poznamku si neodpustim. Fakt by ma zaujimalo co za tym je, respektive to klasicke kto za to moze. Ci je to viac zalezitost nezvladnuteho managementu, ako to s oblubou hodnoti Vavra, ze je vo velkom pocte vecsich studii bordel, lava ruka nevie co robi prava a rozhoduje sa podla vetra. Alebo to ma na svedomi skor neschopnost ludi, tj. lepia otrasny fujtajbl kod, grafici prave objavili extrude v Maxe a designer je nadseny z toho ze prave vysadil prvy strom ehm :-).
-
asi tak *1* *1* *1* *1*
-
no a to je ono kdo krom komunity to bude hrat,,,,dyt timhle kazdyho odradi,,,jestli tu hru vydavaj jen pro komunitu tak je vse v poradku ale to jim kapsy nenamasti se obavam,,,,takze me stoho vypliva peknej pruser,,,,,to skonci dřív nez ty kampane stihnou formou updatu vydat *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Máš dojem, že ti někdo sere na hlavu? To jsem měl po vydání jedničky.... tohle mě nechává těžce chladným.
-
No neděje, ale nechat si srátt na hlavu ? A když to vemu kolem a kolem to snad nebyla žádná multiplayerová hra, která by se dala hrát v době vydání kvůli přetížení servrů..
-
Tohle je ještě dobry, prijde doba kdy vyjde hra kde hlavni featura bude editor aby si to hraci dodelali sami, samo bude za plnou cenu. Driv když nebyl internet tak rozsirenej by si tohle nikdo nedovolil, protože by na tom prodelal, ale diky internetu se ted kazdej tvari ze je vlastne ok vydat nehotovou/zabugovanou hru, vzdyt se nic nedeje, kupte za plnou cenu mi to do roka doděláme a pak vam ty zbyly kousky za par euro prodáme.
Hru kde není kampan, a je hotova jen z pulky bych si vzivote nekoupil ani když je ceska.Doufam ze jim to neprojde. -
hm myslím že tvoje ruka to už pochopila hned jak sis přečetl nadpis
-
Tak nejak som cakal ze BI nasere nejakym sposobom hracom/zakaznikom na halvu ale priznam sa toto som necakal. Vydim ze sa "hosi" prekonavaju. A nedivil by som sa keby neskor vydana kapan zasa nebola hratelna respektive zabugovana a bude sa zasa opravovat a patchovat aspon na 3 krat. Holt BI si s Armou dovoluje tolko vdaka tomu ze je v podsate jedina v danom segmente na trhu, otazka je , ako tu uz bolo spomenute, dokedy si hraci nechaju kadit na hlavu.
-
Přesně tak souhlasím, je ale zajimavé sledovat nerozhodnost čtenářů tiscali, kteří dvoum stejným názorům dají jiné hodnocení.. *7*
-
Možná není od věci si prostě připustit fakt, že se zase tak moc neděje...
-
Bohužel arma III už také.
-
Zajímavé je, jak na téhle úrovni pořád ještě funguje patriotismus. Kdyby něco podobného udělala EA nebo Activision, následoval by nepochybně jednohlasý shitstorm. Když to udělá NAŠE Bohemka, tak to podle místní diskuze vůbec není taková škoda, je to vlastně jenom piha na kráse, která seriózního ctitele neodradí.
Bohemka si může gratulovat k tak silné komunitě, pokud jde o reakce ve světě, asi to nebudou mít tak jednoduché. -
Rozumím, ale i mne tehdy k Flashpointu dotáhla hlavně kampaň Cold War Crisis. MP mám rád, ale na dobrou kampaň nedám dopustit *3*
-
Já bych měl jednu zásadní otázku. Kolik z vás dohralo kampaně předchozích tytulů Arma. Pokud mě paměť nemate tak si ani nevzpomínám že by jednička nějakou kampaň měla teda pokud někdo nepovažuje 20 nějakých missí za kampaň a podle všeho i zde budou tyto podobné scénáře. U toho prvního dílu co si tak pamatuji dorazila nějaká kampaň až s tím datadiskem.
Za to co si dobře na Armě pamatuji byly různý Evolution(y) Domination(y) mody apod. Čili všechno Co-op multiplayer obsah tvořený komunitou u kterého se hráči zastavili na TSku nejlépe aspon v 10-20 a šlo se pařit. Jenom ten Domination dal s přehledem desítky né-li stovky hodin zábavného hraní. Tak se tady jen udivuji jak všichni řeší Singleplayer navíc když Bohemka řekla že bude bez Coopu (což mě od jeho hraní odrazuje) -
Dworkin: :) Copak, nelibi se ti predstav, ze v den vydani budes koukat na menu SP/MP hry bez SP a MP, ale oni ti slibi, ze to rozhodne dostanes ... casem :)