Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Poprvé souhlasím s tím, že dřívější avizování kampaně může být bráno jako klamavá reklama. Nejsem ale právník. Navíc, když ji "jen" dostaneš později? Těžko soudit... zvlášť když nejde o produkt, ale o licenci, že?
-
Dá se říci, že patřím mezi skalní fanoušky. V současné době spíše již přes sentimentální úroveň, nicméně i tak - tahle hra mě chytla za srdce Flashpointem a doposud mě nepustila, třebaže již 12 let od vydání žiju poněkud jiný život a na hraní nemám takový čas jako kdysi . . . Armu 3 si koupím, protože i tak to bude výborný zážitek.
-
Zadara to není... dostáváš slevu, že? Nicméně evidentně s tímto modelem hodně lidí problém nemá. Alespoň dle žebříčku prodejů od dubna. A kdo jo, tak si holt počká a připlatí? Win-win?
-
hmmm nejsou stojí to za hovnoo jablka jsou šlechtěním čím dál tím víc sladší a sladší už teď kazí zuby..
-
vlna nevole? Pár haterů nic nemění. Možná se po vydání první části objeví pozitivní hodnocení hodnocení kampaně a na tohle vše se rychle zapomene. Kdo ví? Věšteckou kouli mám v opravně.
-
celoush je tady snad jedinej rozumnej člověk, když si to tady tak pročítám, ostatní tu kydaj akorát hnůj na hlavnu Bohemce nesmyslama. Jako co, nestíhaj to vydat. Tak logicky buď to můžou jen kvůli kampani odložit o další tři měsíce, nebo to vydat rovnou se vším ostatním. Co od nich jako doprdele chcete? Kdyby ohlásili, že to odložili kvůli nedodělaný kampani tak na ně stejně budete kydat hnůj. Přijde vám že od začátku Alphy se o hráče starali málo? Že na hru srali? Víte že na tý hře dělá jen kolem 20-30 lidí? Co od nich sakra ještě chcete. Oni šlapou od vydání Alphy jak hodiny, opravujou támhleto přidávaj tohleto a ve výsledku od března do září zvládli docela neuvěřitelnej kus práce, viděli jste někdy ty changelogy třeba? Ne? Tak držte hubu. Bohemka se jako jediná firma o komunitu pořád stará a nesere na ni. A vy na ně budete nadávat, že vám serou na hlavu? Co od nich sakra chcete? Až to v září vyjde s Altisem a se vším co hra měla mít, tak je to pro začátek víc než dost, jasně je to škoda, že se kampaň hold nestihla, ale tak mohli to buď odložit celý, nebo nám dát celou hru bez kampaně. Co je lepší? Já si myslim, že dostat plnou Sandboxovou MP hru s haldou vozidel a s terénem dohromady přes 290 km2, se spoustu SP misí do začátku je víc než dost, kampaň pak už bude jen třešnička na dortu. Všechno bude vyladěný a fungční, když se člověk podívá zpátky tak Arma 3 je na tom s vývojem nejprofesionálnějš a nejlíp od dob Flashpointa.
Přeji dobrou noc,
EvroMalarkey, majitel ARMAseries.cz -
No nikdo mi nebrání, taky si to koupím, jestli to za něco bude stát, až to bude celé, už jen z principu.. Tobě neříká nic pojem klamavá reklama ? Mě by takový model distribuce nevadil kdyby to tvrdili od začátku. A né, že teď příjdu do obchodu kde slibují na krabičce ohromující kampaň jednoho hráče a ono ve skutečnosti prd..
-
Jo to je taky super, používat platici zakazniky jako betatestery..ona většina lidi nemá nic jiného lepšího na praci nez nekomu zadara testovat hru:)
-
Jo i ty jablka a hrušky nejsou dnes, co byly dříve *5*
-
My hráči? S vámi rozhodně v jednom pytli nejsem a nechci být *5*
-
mno další,,,,,a koho bavi komunitu,,,,,,,,jestli si ji ma koupit někdo jinej je pro nej ta kampan dulezita,,,,,,,,okej tak ji za chvilku vydaj ale de o ten princip,,,,,,je to nehorazna drzost a jen to ukazuje na vasi a i tvoji debilitu *16* *16* *16* *16* *16*
-
A není právě změna v postupném vydávání (alfa, beta) a ladění obsahu za pomoci komunity, pro Bohemku cestou, jak z toho ven?
-
tak to v diskuzích chodi, jsi tu prvne?
-
jdi už spát... evidentně si přebral
-
ty ses debil,,,,,dřív si to nikdo nedovolil protože jak je napsano nize net nebyl tak rozsirenej takze nikdo nevydaval hru s tim ze az ji prodaj tak ji dodelaj,,,,,,,,,ty to fakt nevis ten vyjeb s nama s hracema,,,,,,, *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* tydle novoty se me teda fakt nelibej *16* *16* *16* *16*
-
Co vám brání počkat na vydání a zhodnocení po vydání třetí části kampaně? Stejně tak jako si to někdo nekoupí teď v betě, tak přeci není problém počkat až vyjde i celá kampaň? Kde je problém? Jen ve vlastní hrdosti? Ten pocit, že si kupuju "plnou hru" tak jako vždy? Není to dnes jen přežitek? Nemálo softwaru, který jsem si koupil se mi dodatečně "pod rukama" měnil různými upgrady ať už plánovanými či ne? Proč by to mělo být u her takový problém?
-
Ále, nikdo nic nemusí, ale taky ať se nikdo nediví, že ho zákazníci těžce fáknou.
Budu jedině rád, pokud se budu mýlit, nicméně už tahle vlna nevole naznačuje, že košér to hlediska zájmů vývojáře ani zákazníka není, a to přestože se nikdo nikomu nesnaží vytrhnout židli zpod <>prdele. -
Kámo ty jseš úplně mimo *7* mícháš jablka s hruškamy
-
Koho ta hra bavi tak si ju kupi ci tam ta kampan bude alebo nie.
Normalny clovek v tej hre vidi ovela vacsi potencial ako prejdenie jednej kampane a suplik.
Je srandovne citat tie pohorsene vylevy.
Vetsina co tu na vsetko nadavate a vsetko pochovavate ste v zivote nic neurobili ale vzdy presne viete co by mali robit ti druhi. -
Jediné co čekám je tradičně zabugovaná, rozšířená a přebalovaná Arma 1, kdy každý další díl je rovnou na nakupování PC, které není ještě ani na trhu. Když si vzpomenu na totálně zabugovanou(nedohratelnou) kampaň z Armi 1 tak je vlastně jedno, že tam nebude. Dodnes Armu 1 považuju za peníze vyhozené oknem. Tohle je opravdu jen komunitní záležitost, kde jim fandové odpustí ty kopance. Pro běžného hráče má smysl kupovat za dva roky až komunita dotvoří teprve hry a budou patche.