Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Přítomnost takovýchto ignorantů v Československé komunitě mně donutila přihlásit se o členství u ShackTac-u, což je Americká skupina hráčů. Teď když však vím, že jsem nebyl úspěšný, mi zůstala maximálně tahle napůl nefunkční komunita, a pocit na zblití. Český hráč již neumí poznat kvalitní titul, ani když mu ho narvete do chřtánu. Těch několik lidí, co sérii má ještě pořád rádo (a nejsou to žádní, jak by dnešní mládež řekla, "gai fanboi") jsou bohužel v nepředstavitelné menšině, zatímco většina se tváří jako "Hardcore fanouškové", kteří však sérii opustili dva díly dozadu - And I ask myself, where the fuck do I live?! Vzpamatujte se, lidi. Já rozhodně nedělám redaktora na fanstránce jen abych věčně poslouchal jak je všechno špatné. Takže ano, je mi NA BLITÍ z místní komunity - jdu dál, nebudu se zastavovat nad nějakým stmelováním této hromady hnoje, jdu dál a pokusím se jít ZA HRANICE.
Keelah se'lai,
Serza
ArmAseries.cz -
jasne a strucne nedodelana hra by jit ven nemela,,,,,,jestli ty to neobhajujes prave proto ze si do toho uz nacpal prachy *1* ja osobne cekam dal co s toho vypadne *1* klidne se vam vsem pak tady omluvim za ty výlevy jestli ta hra bude stat za to,,,,ja sem uz o tom zacal pochybovat,,,,,,,a ty celoush,,,sam přiznáváš ze na dobrou kampan nedas dopustit,,,,todle co udelali zvedne velkou nevoli a nakonec to budete hrat jen vy co ste si to koupily uz v alfe bo bete *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Muj pohled je ten ze kdybych lidem prodal hru a oni by doma zjistily ze není hotova, ale ze se muzou účastnit betatestu na odladeni hry a ze pak nekdy dostanou ten zbytek, tak hru prijdou reklamovat a budu rad ze od nich nedostanu po hube:)
-
S takovymhle pristupem 100%.
-
A jaky je v tom rozdil ? Tak jak rikas se to i stane. Dojde ke zpristupneni finalniho obsahu krome kampane, ktera vyjde pozdeji.
-
Protože třeba modeři, tvůrci či hráči, kteří již zaplatili, by třeba chtěli aspoň Altis či další slibovaný obsah a nejde jim jen o kampaň? Protože bacha, SP mise tam budou.
-
Obavám se, že to bude skutečně zdarma, zkrátka formou patchů. Čeho se bojím jsou patche patchů se singl kampaní!
-
Takových bylo a ještě bude *5*
-
Ty se snazis vyvolat dojem, ze existujou pouze 2 moznosti: vydat, nevydat. Tahle hra prodavala pristup do alfy i bety (a stale se da koupit), takze je hratelna pomerne dlouho, proto me napada, proc proste neodlozi oficialni datum vydani do doby, nez bude hotovy SP a vsem ostatnim, co jiz maji pristup, neodemkne veci, ktere se stejne odemknout (stejne si tu hru jiz zaplatili, takze jim o nic nejde).
Bedivere: Nemam potrebu nadavat, coz by si urcite poznal z toho, ze jsem v mych postech na nikoho neutocil. -
Neznáme, otázku beru zpět... jen z vlastní zkušenosti mám odlišný pohled na chování zákazníků.
-
aspoň někdo tu chape o co tu de *1*
-
No jiste, muzeme tu polemizovat o tom, ze na to melo byt mysleno drive uz ve fazi planovani atd. ale zkratka pri vyvoji takto komplexniho softwaru se obcas stane, ze narazis na problemy, ktere jsi nepredvidal. Cimz je neobhajuju. Myslim, ze toto je tema, ktere presahuje mistni diskuzi. Osobne si ovsem myslim, ze Bohemkou zvoleny zpusob reseni je prijatelny kompromis. Lidi jako ja, kteri uz maji A3 koupenou dostanou ve smluvene datum sandbox + scenaria (o coz mi jde predevsim) a lide, kterym jde o kampan si na ni muzou pockat.
-
samozrejme to je v poradku,,,,ale aby jim to nezlomilo vaz,,,,,,,me se proste nelibi ten pristup,,,,co ti co nemaj net a chtej hrat prve tu kampan a pracovat s editorem,,,pro ne je ta kampan dulezita *9* a když uz ted odradej od toho timhle hrace tak to prece zamrzi *9* *9*
-
"Obrovksky problem ci podraz" to v TOMTO pripade neni, ale clovek co trochu sleduje herni trendy musi uznat, ze vyvojari a distributori vyuzivaji non-stop benevolenci hracu a stale pritvrzuji. Osobne mam v planu hrat hry i za 10 let a nechtel bych se dostat do stavu, kdy bude hra v den vydani nehratelna.
-
My se zname ze mate takovyhle dotazy? *3*
-
ještě tu je treti moznost, nedělat hru na kterou nemaji a nedokazou ji dodat v takovem stavu aby za ni mohli bez obav chtit peníze. Když si někdo vezme velke sousto, utopi v tom plno penez a pak se chyta berličky internetu a komunity tak to je spravne? To mas jako kdyby někdo vedl autoservis, neumel spravovat auta a lezl za zakaznikama aby mu s tim pomohli. A vůbec nejde jen o Armu, tohle je globalni problém, v dnesni době vychazi sposuta her který nejsou dokonceny, nebo jsou nehratelne zabugovany a kazdej dela ze to je pohodička.
-
Prostě někdo zahlédl příležitost si zanadávat. Nic víc, nic míň.
-
Co zaspalo? Hrál jsi vůbec betu nebo alfu? Protože tam byl o dost méně bugů než v předchozích dílech. To, že se snaží vyvarovat zabugovanosti, která byla v CC:GM už neúnosná není nic špatného, i když absence kampaně v době vydání mi je docela líto.
-
A proč už je neprodáváte? *5*
-
Neříkejte mi, že neviděli v těch předešlích dílech ty bugy. To by jim popsal i ten největší testerjouda(na to není potřeba komunita). Já jsem měl zkušenost s jednotkou Army, nebylo to dobré. Demo z dvojky se trhalo na docela slušné mašině, to už jsem ani nekupoval. A teď u třetího dílu už není ani kampaň. Kdyby ohlásili - jsme jen multiplayer - budiž ale slibovat "Časem kampaň dodáme". Z mého pohledu běžného hráče to už je nezajímavé s ohledem na předešlé zkušenosti a vypuštění singlu(si říkám jaký asi bude? Když to působí jako dodělávanej produkt). První Flashpoint jsem si projel několikrát a samozřejmě koupil ale od té doby se to převrátilo jen na komunitu(multiplayer), spousty chyb, krvavé nároky a mne to míjí. A to je škoda i pro Bohemku.