Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Slušnej shitstorm tady :D. Já jako majitel A3 už od ALFY tento postup před kompletním odložením jako menšina zde taky upřednostňuji. My co už máme A3 budeme za Altis rádi a kampaň holt počká. Samozřejmě, že bych byl radši kdyby to v září vyšlo celé, ale bohužel se to nestihlo a tohle řešení je lepší. Že se nestihne deadline je v herním průmyslu běžné. Stejně SP kampaň pro mě osobně není nejdůležitější. Pro mě je hlavní MP a už se nemůžu dočkat Domination, Wastelandu a dalších módů konečně na pořádně velké mapě a ne na tom ostrůvku, který už nudí.
-
Velice neobvykle ... aspon ze to bude zdarma , DiCE vemte si priklad
-
To byla reakce na swice.
-
No, nemyslím si, že jim to zlomí vaz. Alfa i beta se prodávaly, pokud vím, dobře. A ti co chtějí napřed kampaň si prostě počkají, první část by měla vyjít asi měsíc po původní hře což není zase tak dlouho. Ono to, ale není takový rozdíl od předchozích dílů. Tam se v prvních verzích kampaň nedala skoro hrát. Tady se prostě kampaň dodá trošku později, ale snad bude hratelná, jinak se BIS zesměšní.
-
tak sem zvedavej jak moc kvalitni a odbugovanej mp zazitek teda dostaneme za odmenu. alfa je ok, ale nepresvedcila na 100%.. na zavery je jeste nastesti cas- stejne jako na kampan :)
-
Je škoda, že v podobných případech to někdo opravdu neřeší pořádně.
Ne že bych to BIS přál a her kde něco naslibovali anebo si to hráč koupil v nějaké víře, které navíc byli napsané u produktu a nakonec to tak nedostal, tak stížnost by měla uspět. To, že si do podmínek dávají všechno možné by mělo být jedno, to by si takto mohli dávat jako prodejci statků a služeb a nikdo by jsi nic nemohl koupit tak jak to je, protože by se to mohlo vesele měnit. A namísto bot by jsi dostal body bez podrážky s tím, že podrážku pak pošlou. Anebo si objednáš účetní software a týden před vydání řeknou, že 30% funkcí to nebude ihned umět. -
Mě napadají další profese...
-
to chápu, ale obecne jsou dve největší skupiny lidi kteří lidem bez ostychu prodavaj smejd, vyvojari softwaru a vietnamci a oboum to z nejakyho me neznamyho duvodu prochazi.
-
Ok, přiznávám, že mě globální pohled v tomto případě nezajímá a neberu na něj ohled.
-
Občas jsou holt chvíle, kdy nevolíš mezi dobrem a zlem, ale mezi tím menším a větším zlem.
-
Pravda
-
Poprvé tady někdo "nadává" z pozice, kterou dokážu pochopit...
-
Tak hru mám, občas hraji a i mě baví... pokud si mám ale vybrat, zda chci dostat podstatnou část obsahu v září a na kampaň si počkat, či jako druhou možnost si počkat až na celek někdy snad v příštím roce, tak jako teď mě zkuste někdo přesvědčit, proč nemám chtít to první, co sami zvolili? Zvlášť když takto postupně obsah dostávám celou dobu (osm updatů od alfy).
Není fajn, že BI nejde jen o nové lidi, které může vyždímat, ale myslí už i na ty, kteří ji prachy dali? Není to něco, co očekáváme a chceme?
Nebo prostě nejste ochotni vystoupit ze své komfortní zóny a tohle jednání (nevydání monolitického celku) je pro vás nepřijatelné a tak ho chcete za každou cenu odsoudit? -
Pro mě za mě.. Já jsem Armu 3 koupil už jako alfu. Několikrát jsem si ji zahrál a vrátím se k ní, až bude kompletní a zároveň taky opatchovaná. Nevidím v tom problém. :) Už alfa byla překvapivě dobře hratelná.
-
přiznávám ze me o Armu ani tak moc nejde, spis o celkovy stav a o to ze takových pripadu jsou desitky a vždycky se najde par lidi co to ohajujou protože vidi jen tu jednu konkretni hru a neumej se na problém podivat globalne.
-
ano presne tak podvod,,,,,,,,, *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Tady nejde jen o Armu. kdyby to byl ojedinelej pripad tak asi nikdo nerekne ani slovo, ale takových her jsou dnes desitky..nedodelane/zabugovane...takze se nediv ze to Arma schyta když se vytasi s podobnym pristupem.
-
Koupil jsem si ARMA 3 už v alpha verzi těšil jsem se že to bude vylepšená ARMA 2 s nezabugovanou kampaní a ted ohlásí, že kampaň nebude mít ze začátku vůbec. Kdybych mohl tak bych chtěl peníze zpět, protože to je podvod.
-
abc, celoush: Ja tady nechci zabihat do detailu, ktere se tykaji ciste Army (ja tu hru hrat ani nebudu), mne slo jen o diskuzi k jejich zvolenemu modelu a stale si myslim, ze termin "oficialni datum vydani" ma vyjadrovat takovy stav hry, o kterem vyvojar muze rict "Ano, ta hra je v takovem stavu, v jakem jsme ji chteli vydat."
Pokud mi reknou: "Ted ti to chceme prodat, ale dodelame to az pozdeji" ... tohle mi jako dobra vec nepripadala driv, nepripada mi to ani ted a nebude mi to pripadat ani v budoucnu. -
Prostě vidím rozdíl a lehkou demagogii v terminologii "nehotová hra" a hra, která obsahuje všechny zbraně, vozidla, ostrovy, editor, sp mise, mp mise a ke které dostanete později ve třech částech kampaň zdarma.