Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
a diky lidem co maj podobnej nahled na věc a tech je bohužel 90procent si to ty spolecnossti dovolujou,,,,,vy jim to odpustite-oni to vedi,,,,,,,to je PODVOD *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
korektni jednani ????si delas p.del ne,,,,,,,kdyz ti v krame budou redit a sidit nakejma srackama jidlo tak to taky budes kupovat s tim ze vetsi korporace se dopustej většího zla????,,,,,,,ses normalni zlo není dobry ani v male mire *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
me de o tu politiku prodeje,,,,,,BIsce fandim ale zarazi me jejich pristup,,,,,tu hru musej koupit i další hraci i když to budou hrat jen chvilku tak je dulezity aby to koupily a ja se ptam kdo to koupi krom komunity který nic jiného nezbejva,,,,,,,a silne pochybuju o tom ze s timhle pristupem ta hra zlomi rekordy v prodeji,,,,,,jestliže se kazdej prumernej hrac ruznejch FPS-todle docte tak ho to od nakupu odradi,,,,,,takze to je to co me vadi,,,,mozna se pletu ale za tim to vidim tak *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Zase o jeden duvod vic to stahnout a nekupovat...BRAVO..
-
Celý svět je na to zvyklý *1* Ale víc by mě zajímalo, jestli na to nadává taky tak moc jako my!
-
a to je to co nedokazu pochopit,,,,všichni tady uznavate ze to není fer ale pak je obhajujete jak svin ,,,,,,,,todle je pristup kterym se vyznacuje dnesni doba a my si nechavame kalet na hlavu a pak nadáváme ze to h.vno co nam na tu hlavu spadlo divne smrdi,,,,,,,,ste slepy a podvod nepoznate i kyby vam místo rohliku na krame cpali bombony tak si je vezmete a budete cekat na ty rohliky,,,,,,,,,,,,,,, *1* *1* *1* *1* *1*
-
oni uz musí prave proto ze ste jim ty prachy nacpali,,,,,jinak by to byl nehoraznej podvod a prus.r a tomu se chtej samozrejme vyhnout *1*
-
Mohla by redakce udelat dojmy z bety? Abychom se mohli rozhodnout jestli do toho jít nebo ne.
-
Sakrys tady se to rozjelo. *1* Nemuzu si pomoct ale ty narky a nadavky mi nepripadaji normalni. Jakoby ani nebyly od hracu Arma3 ale spise od lidi kterym lezi BI v zaludku. Nadava se od samotnyho pocatku ale proboha proc?
1.) Alfa byla DOBROVOLNA a kdo si ji koupil mel to cenove vyhodnejsi
2.) Beta rovnez
3.) Final hra bude sice bez kampane ale je to dopredu oznamene nikdo to kupovat nemusi.
Pokud uz je nekdo vlastnikem pak muze nadavat. Ale jenom na zpozdeni. A to je u her naprosto normalni. To by fora nebyli o nicem jinem nez o nadavani.
Naprosta vetsina naprosto logicky vita toto reseni. Dostanou Altis bez zpozdeni.
Kdo ted vlastne nadava?
Ten kdo Arma3 nevlastni ? Ale ten prece nema duvod !
Ten kdo je jenom single hrac a Arma3 vlastni? Ano ten muze nadavat na zpozdeni. Nicmene bude mit k dispozici spoustu single misi. Takze vubec nechapu tu davku emoci. Nic ve zlym ale velci vydavatele se bezne dopousteji na hracich neuveritelnych veci. Ve srovnani s nimi je jednani BI velice korektni. Rekl bych ze na soucasne zvyklosti az prehnane korektni.
PS: Klidne si me uminuskujte. -
já třeba hraju ARMA hlavně kvůli multiplayeru, tak kampaň chvíli oželím
-
Proč ne.... Češi jsou zvyklí kupovat nedodělané věci a ani neceknou
-
Asi jsem do toho vložil moc velké naděje a těšení.Pro mne zklamání.Asi zrušim předobjednávku a počkám co zarok na to vyjde v celé krabici?
-
nakonec z toho udělaj ještě MMO.. sry ale ne, řikal jsem si, že tenhle modul, zaplatit předem za early acces mi moc nevoní a dobře jsem udělal.
-
hahahahahah
-
Osobně sem nečekal tolik kritiky ze strany hráčů, ale dneska prostě letí nadávat na všechno.
Pro většinu by snad bylo lepší, kdyby BIS posunuli datum vydání jen kvůli druhořadé kampani, aniž by tušily, že největší zábavu poskytuje MP a editor společně s herní komunitou tvořící různé mody/addony. -
Bah, v době Arma 2 všichni volali po BI, aby do svých her kampaně vůbec nedávali, protože jim stejně jde hlavně o multiplayer, editor a addony. Stalo se... a najednou všichni nadávaj.
-
Rozdíl je reálně mezi tím, že kampaň vyjde později v patchi nebo že se na kampaň úplně vybodnou. To první je rovnocenné odložení hry (a nejde o podvod, pokud se nezaručili, že bude kampaň k dispozici v září), to druhé by mohlo být jako podvod bráno.
Tím nijak neříkám, že bych z toho byl nadšený. -
Podvod protože se zaručili, že hra bude mít v září kampaň?
-
DLC Kampan eh, to mame tedy jasne , zkusim az vyjdou ty slibovane dlc driv ani nahodou *3* .
-
Tak to že se rozmohla taková móda kupovat ještě nedokončené hry, s čímž je spojené jisté riziko nespokojenosti, je dílem samotných hráčů, tak si nestěžuj.