Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
Já tam žádný takový důvod nevidím, prosím o vysvětlení toho důvodu :)
-
(na úvod sem hnidopich) Proč si vůbec napsal "blablabla lejno", když si to chtěl kvůli kampani ? Když si ten jeho původní koment přečteš pořádně, zjistíš že tam je o tobě taky zmínka s tím, že by on byl taky na*ranej, kdyby si to koupil kvůli SP. Co tím chci říct je, že tvůj post nemá žádný význam :D
-
Ale tohle je snad problém BI! Od kdy nějaký čísla prodejů hráče trápí? *3* Chceš i kampaň, tak si počkej až vyjde = z tvého pohledu odklad.
-
Takže chápeš, že vlastně zase tak o moc nejde. Vybrali to menší zlo. *1*
-
Presne tak. Jak pro koho.
-
Prostě bez kampaně budou mít menší prodeje, než kdyby to odložili. Menší zlo jak pro koho, fanoušky MP nebo SP, pro obě strany je to zlo odlišné *3*
-
Jestli ano, tak jsi vyjimka. Kazdopadne jsou i lidi co chteli Armu kvuli singlu a rict ze ja to chtel kvuli editoru atd. takze mi absence singlu nevadi a ostatni nemaji argument je proste lejno. Kdybych mel hru predobjednanou tak bych znacne nas... byl. Nastesti me z tohohle par vyjeb.vek uz vylecilo. *5*
-
Si furt mimo..... asi to teplo
-
Nedávno jsem místní diskuse přirovnal k diskusím na novinkách a jen se to potvrzuje. Na novinkách letí lynč, tady letí lynč. Na novinkách lidi hned skáčou v předčasným závěrům, tady lidi skáčou k předčasným závěrům. Na novinkách vykřikujou moudra aniž by rozuměli nějaké problematice, tady taky. Ono je to možná všude stejný. Ale k věci, máš úplnou pravdu, kampaň byla vždycky u následovníků flashpointu až na druhé koleji, jakoukoliv situaci si mohl člověk vytvořit v editoru a pokud na to neměl nervy, prostě si stáhl tunu misí. A co si budeme namlouvat, nejlepší zážitky vznikali při hraní multiplayeru, kdy koncept těchto her je přímo k takovým zážitkům jako stvořenej. Nevím, proč si místní myslí, že půjde o nedodělanou hru. Kampaň je jen řada misí vytvořených v editoru a pospojovaná příběhovou linkou, u této hry musí být napřed vytvořeno všechno ostatní, než se začne pracovat na příběhu, narozdíl od jiných her. Absence kampaně dává víc prostoru na odladění hry jako takové a možná nejmenší zabugovanost v historii BIS her a tomu já tleskám.
-
Podle mne vyjde... ale bude v ní steam kód *4*
-
***smazat***
-
tyhle přirovnání k automobilům mě opravdu lezou na nervy. Bez kusu auta (pokud za chybějící kus nepovažuješ nějaké plechy), auto nepojede, hra bez kampaně pojede. ARMA 3 je sandbox hra, kde je důležité, aby jel pořádně editor a multiplayer. Kampaň zde je druhořadá.
-
Skoda, chtel jsem ti dat plus za rozumny nazor, ale tim druhym odstavcem sis to pohnojil. Kdybys koupil auto a kus ti nedodali, s tim ze mozna nekdy tak bys kricel nejvic. By me zajimalo jak by ses pak tvaril na vetu "tohle neni argument". *15* Proste je mi na bliti z chobotu co plati, nechaj se odrbat a jeste fanbojujou na forech. *11*
-
Mylím nedodělané věci obecně, resp. dnešní trend poloher za plnou cenu. *7*
-
Takže shrnuto a podrtrženo....
Nestíhají a mají dvě možnosti. Obě jsou špatné. Teď jen vybrat menší zlo. Podle mne ho zvolili. Odložením by nasrali všechny, kteří si hru již koupili a primárně jim nejde o kampaň. Ti, jsou rádi že dostanou altis, scénáře, další jednotky, zbraně a vozidla a budou již moci hrát. Proto také předplatili. Ti, co chtějí hru i s kampaní a dosud nekoupili k tomu můžou přistoupit jakože to odložili jako celek a počkat až na vydání poslední části kampaně. Dostanou to, co chtějí. Vše naráz.
Zkuste ale pochopit nás, co jsme platili a o kampaň nám zase tak moc nejde. My na vás a vaše představy o plné hře čekat prostě nechceme :) Jediný, kdo si tedy může stěžovat jsou ti, co koupili a chtěli celek i s kampaní. Tam reakce chápu. Z mého pohledu bylo rozhodnutí správné a zatím mne nikdo nepřesvědčil, že odložení by bylo pro mne dobře.
A prosím... žádné narážky na to, že to teda neměli vůbec dělat, když to nezvládají či neumí nebo že tohle jim nesmí projít, protože je to vyjebávání se zákazníkem. Pro mne to není argument do diskuze o současném rozhodnutí, které bylo potřeba udělat. Pokud si myslíte, že je v tom nějaký kalkul a nejde jen o hašení požáru, tak jsou naše pohledy na dění rozdílné. -
Mohl bys uvest priklady se srovnatelnou cenou? Tim myslim chybejici kampan, opakovane odkladani, bugy, atd. Dekuji.
-
Ano pokud jsi nikdy neopustil hranice naší vlasti tak celý svět.. :) Češi nadávají, ale druhej den si to koupí znova :)
-
nevyjde v krabici.
-
Ale tady jde jen o okurku.
-
btw: Vi uz nekdo, po kolikate to uz odlozili?