Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale jisteze to dobre neni a samozrejme ze by bylo lepsi, kdyby to stihli do oficialniho data vydani, ale bohuzel to nestihnou. Takze se nabizeji dve moznosti. Bud datum vydani odlozit nebo nabidnout lidem (=tem co uz maji koupenou alfu/betu) alespon kompletni sandbox + scenaria a kampan vydat dodatecne formou zminovanych free dlc balicku. Osobne jsem pro druhou moznost, protoze je pro me kampan druhorada. Pokud je pro Tebe kampan na prvnim miste tak zkratka pockej az vyjde a kup hru pak. Snadne. Nechapu proc je tu kolem toho takovy sh*tstorm.
  • celoush
    "svaty valecnik ve sluzbach Army" ... to si dám někam do podpisu... *4* Ne, jen se prostě kolem OFP/Arma točím už dlouho, prošel jsem si za tu dobu mnoha stavy - od nadšení po frustraci, takže si myslím, že dokážu některé věci ohodnotit trochu více s odstupem a nadhledem. Ale připouštím, že se furt mohu mýlit a že nejsme úplně nezaujatý.

Jinak jen pro přesnost, já netvrdím, že je to dobře, že kampaň nevyjde hned. Taky mě to nepotěšilo, jen jsem se snažil poukázat na to, že z mého pohledu zase tak o moc nejde a že mi přijde, že se tu jen vyvolává falešný dojem nějakého obrovského problému či podrazu.

Jo, když si vzpomenu na Armed Assault a Starforce *5*
  • Kdyby jsi alespoň trochu znal moderskou společnost, tak víš, že celoush opravdu je svatý válečník ve službách Army (popř. Flashpointu) :) :)
  • hmmmm,,,,,,,tak to je slovo do pranice *1* *1* *1* *1* *1* *16*
  • mam pocit ze tady zaspalo BIstudio *1* *1* *1* *1* *1*
  • Zadej si ho do Google a budes mit jasno.
  • Ja k tem tvym otazkam taky jednu pridam, ty jsi nejaky svaty valecnik ve sluzbach Army, ze ji v tolika postech tak horlive branis? Osobne mam trochu problemy uverit typu cloveka, co tvrdi, ze je vlastne dobre, ze SP nevydaji v den vydani, ale pravdepodobne (pokud se jim bude chtit a nezmeneji plany) nekdy v budoucnu.
  • Vim celkem presne jak lidi reaguji na takovyhle věci, hry jsem prodaval přes deset let, takze muj pohled na chovani zakazniku je myslim dostacujici, a muzu zarucit ze tohle by se nelíbilo skoro nikomu.
  • smejki
    Prosím, ušetři svět svého písemného projevu, bude mu lépe (světu, ne projevu)
  • celoush
    Váš pohled na chování zákazníků je vtipný *5*
  • Píše se frustrující ty chytráku. A jestli tady narážíš na bugy z předchozích dílů, tak jsi zjevně zaspal.
  • Delas jako kdyby Arma byla jedinej pripad, na to aby clovek poznal ze není něco v poradku globalne nemusi kupovat armu.
  • Hlavně, že ty nejsi debilní. Jen tu nadáváš, provokuješ a oxiduješ vzduch tak mlč.
  • celoush
    Přijde mi, že nejvíc tu hatují lidé, kteří tu hru ani nemají. Ale celkem vzato neměli by být nasraní spíše ti, kteří si tu hru koupili v alfě či betě, protože ti na výběr již nemají? Kdo dosud nezaplatil si ji prostě může koupit později až vyjde kampaň nebo vůbec. Proč nadávají hlavně oni a ne ti, co mají dnes betu? Je to tím, že oni prostě již dnes dostávají svůj obsah distribuovaně, takže jim to nepřijde tak divné?
  • No nic jdu chrápat mějte se, však mě je to vlastně ukradený, počkáme si na recenze co z toho vlastně vyklube (teda na půl recenze *1* ) Na předobjednávku jim, ale nevěřím..
  • tak aby ten zážitek nebyl poněkud flustrujici *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Jo diky internetu se zavedlo plno modelu který lidem nevadi, co jim taky zbejva zejo. neboj oni to casem zavedou i na realny věci jako auta a jidlo, koupis auto bez kol a počkáš si mesic az ti kola daji, a pak si taky koupis zivou kravu dostanes kudlu a porazis si ji sam:)
    Az se to tak zavede, tak to taky nikomu neprijde divny ze dřív byly auta s kolama a maso v krame v mrazaku. Lidi budou vlastne spokojeny jak se muzou účastnit procesu kterého předtím byli usetreny:)
  • celoush
    Když dva dělají totéž, není to totéž
  • smejki
    to bych byl jedině rád!
  • pokud nejses hrac a nechces bejt hracem army tak co tu ku.va obhajujes????ses nakej jejich agent abys tady spehoval a hajil je na forech??? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* doufam ze si to ho.no který vam spadlo od nich na hlavu poradne rozmazete po ksifte *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit