Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde bez kampaně, tu dodají tři dodatečné updaty
6.8.2013 | Aleš Smutný
402 příspěvků
-
a od zejtra uz nehraju *10* a na celej herni prumysl seru,,,,,,,,,,,,,,,,,,, *16* a od ted se uz budu věnovat jen sve pritelkyni,,,,,,hehe ta budu mit radost a vynášet BIstudio do nebes a ja jim budu aspoň za todle vdecnej,,,,, *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
FUCK BIs,,,FUCK STEAM *1* *1* *1* *1* *1* -
chce to pít míň kafe
-
Nepotěší to, ale svět se fakt neboří. Tohle je nic. V červnu jsme dostali pár pušek, teď pár vozidel, v září ostrov a mise a v říjnu první část kampaně.... BI dělá konečně co měla dávno a vydává hru postupně odladěnou, s čímž ji za slevu ochotně pomáhá komunita. Konečně to snad vypadá, že nedojde na jednobalíkový bugfest ala Armed Assault, který by při jejich rozpočtu a počtu lidí velice pravděpodobně zase znovu nastal.
Už několikrát se mi stalo, že jsem si něco koupil a patřičná součást nebyla okamžitě dostupná a prodávající mi ji dodal zdarma později... nic nového ani tady.
Chápu vás, ale tuhle hysterii nesdílím. -
presne tak sou to ku.vy který si zvykli na to ze když není nic jiného na trhu tak muzou vse!!!!VYDAVAT NEHOTOVOU HRU JE ZLOCIN,,,,,,,,STEAM JE ZLO,,,,,se probudte!!!este s tim souhlasite jak debilo.e a omlouvate je a pak se lidi divej ze vyhazej hry který sou nedodelany a clovek musí cekat na přídavky,,,,,,,
-
Jako pravdu máš, ale jsme v době, kdy je Skyrim vyhlášen hrou generace, nejlepší příběhová hra je Mass Effect, která vykradla celou sci-fi literaturu za poslední léta a průměrné hry jsou označovány za klenoty. Ano lidem serou na hlavu a oni to ještě s láskou papají.
-
celoush: Za takový výhody teda pěkně děkuju. Ještě aby to ostatní začali kopírovat... :(
-
A nejhorší na tom je, že pokud se ARMA 3 bude přesto dobře prodávat, tak to bude znamenat signál ze strany hráčů, že je ok vydávat nehotové hry, že to zkrátka prochází. A to fakt nechci. Protože není ok vydávat nehotové hry. Ani trochu to není ok.
Já tý hře fakt přeju úspěch. Vypadá výborně. Ale za tuhle cenu? -
Na druhou stranu, hra vyjde, budou recenze a všichni o tom budou mluvit... a do měsíce vyjde první část kampaně a částečně se to zopakuje... pak vyjde další část a znovu dokola.... prostě udržíš dýl hype. Evidentně to není kalkul, ale své výhody to nakonec mít může.
-
Perte se a žerte se lidičky...
-
Ale hezky to ukazuje, jak jsou hráči nezkušení spotřebitelé. Jak jim chybí ta sebedůvěra. Když mi někdo dodá vadné hodinky, tak mu je otluču o hlavu stereo s občanským zákoníkem. Když mi někdo dodá vadnou hru, tak jako ovečka čekám na patch a pak ještě děkuju vývojářům, že mi spravili hru, která měla ku*va fungovat už v době, kdy jsem si ji koupil! Tady se nám oznamuje, že budeme muset zaplatit plnou cenu za hru, která nebude v době vydání hotová, a už se tu objevujou názory, že je to vlastně v pohodě, protože jiní, zlí vydavatelé by za ten zbytek hry určitě chtěli další peníze. Ještě tu někdo napíše, jak si strašně váží toho, že jsme dostali otevřené přiznání vlastní chyby a že upřímnost je nade vše... a fakt to můžem zabalit, zavřít oči a začít házet peníze z okna.
-
No to jsem zvědav. Možná máš pravdu, možná je situace tak specifická, že to prodeje neovlivní. Já si to ale nemyslím. ARMA 3 se po dnešku začne označovat jako "ta hra, co ji vydají bez kampaně" a to teda rozhodně nebude lichotivá nálepka - ne z hlediska rozhodování zákazníků. Že je to ve skutečnosti multiplayerová hra zas tak rozhodující není, rozhodující je to, že slíbili nějaké parametry a ty nedodrží. Pokud má zákazník zaplatit plnou cenu za necelý produkt, tak příslib doplnění toho produktu zdarma někdy v budoucnosti nebude mít zas až takovej efekt. Jak říkám - pokud tu nejsou zcela specifické okolnosti. Samozřejmě, že komunita s tím takovej problém mít nebude, komunita už to koupila a hraje to i nehotové.
-
A já koko* si vždycky říkám, už nikdy si žádnou armu nekup, a zase jsem tu chybu udělal. Nejraději bych jim teď ten early acces omlátil o hlavu.
-
Tak odloží jen jednu kampaň.... a nic se nestane *5*
-
EA by ji hlavně dala už s vydáním základní hry..bez urážky. Trochu přeháníš.
-
Milion her bylo odloženo a nic se nestalo.
-
Jestli nezmeni svuj pristup tak jim zbyde jen ta "komunita" a ta postupem casu sejde vekem.
-
hmmm,,,,na tom něco bude,,,ja osobne sem tu fyziku resil tak ze sem do vozidel nelezl a stylizoval sem se do role jen pesaka,,,,,ale zabava to byla a porad je velka!!!!holt atmosféra války potažmo konfliktu tam je a dost velka bych rek,,,,tak asi proto simulator *3*
-
by me fakt zajímalo co tam ty pozri v tom BIstudiu delaj??jen se fakt modlim aby to nebyl pruser,,,,,OP flas.,,,arma1-2,,,povazuju za nej herni pocin(to same muzu rict i o sea dogs)!!!ale zatím co sea dogs od akely sly ke dnu arma si vybudovala neotresitelnu pozici u nas militaristu,,,,,,,ja jim proste fandim ale todle nechapu,,,uz me ted naprdli nedavnjo s tim také on mars ze ho budou distribuovat jen po steamu------STEAM JE ZLO-------takze jestli ted poserou i tu armu tak to sou pekny curac........
-
warez Arma 2 je zcela normalne hratelna v MP a mam pocit, ze i u Arma 3 to bude pomerne rychle.
-
Myslím, že se to dá shrnout: "Hateři štěkají a karavana táhne dál" *3*