Přejít na výpis diskuzí
Arma 3: Win – výborný závěr příběhové kampaně
2.4.2014 | Jakub Kovář
94 příspěvků
-
Doporučuji TPW mod, AI 1 zásah do vesty sice nezabije, ale položí na zem, můžeš si nastavit jaký je procento, že lehne na zem, jak dlouho mu má trvat, než se zvedne. Taky s tím módem jdou po střelbě okamžitě do krytu a jsou mnohem lepší při bojích na blízko, pohybují se na poslední známou pozici střelce, snaží se obcházet, přidává civilní život, dopravu, páru od pusy v zimě... (všechny části jsou nastavitelné/ vypnutelné v configu). Přesnost na dálku to taky upravuje, v kombinaci s AI cover módem (Nastavuje reakci AI na vzdálený zvuky střelby atp.) je to úplně jiný zážitek.
-
Cim viac je na serveri skriptov, tym horsi to ma vplyv na beh serveru. Aj ked po pravde, vacsina serverov na ktorych Arma bezi stoji za prd, pretoze kope ludi bezi server z ich domaceho PC. Nie, Arma nema oficialne servery! Ty mas na mysli asi servery od ludi vlastniacich originalnu hru a nie piratsku verziu. Pre co najlepsi zazitok v MP musis bohuzial vyskusat mnozstvo serverov a najst ten, ktory ma najmenej problemov, buhuzial tietu su takmer vzdy 100% plne.
-
Pokud vím, tak Arma žádné ofiko servery nemá. Podobný chybky se mi na některých serverech taky stávají.
-
*1*
-
Do frasa! *1*
-
diki, to sa hodi
-
Na steamu mas milion vytvorenych stazitelnych misi.
-
Mám takovej dotaz. Taky se Vám zdá, že je síťovej kód / servery Army (minimálně 2 a 3) je docela špatnej? Často se mi stává i na ofiko serverech, že vojáci ve větší vzdálenosti se spíš teleportují, auta někdy levitují jindy se teleportují, často se neregistrují zásahy a podobné taškařice? Vídám to dnes a denně, jako kdyby nestíhal server, přitom Arma není zdaleka tak frenetická akce jako jiné FPSka. Na někoho jít nablízko s kulometem je pro mě absolutní postrach, protože prostě nevěřím že síťový kód zafunguje tak jak má a tak nezbývá nic jiného než z dálky opatrně ostřelovat a doufat.
A problém s internetem a jinýma FPS nemám. -
Problém bude dvoujádrový procesor. Zkoušel jsem to na Haswell Pentium G3220 (2C@3GHz) s GTX660 a 8GB RAM a na notebooku s i7-2630QM (4C/8T@2,6GHz) s GTX460M a 8GB RAM a na tom notebooku to jelo i s výrazně slabší grafikou o dost lépe.
-
Asi ta sklamem. Ja som mal pred par rokmi velmi pdobnu zostavu, akurat som mal E8400 a GF 9800 GT :) A v tej dobe mi ani ArmA 2 nesla uplne super a to som samozrejme nemal najvyssie detaily.
-
Tak kdyžtak je tu mod "All in Arma", který zpřístupní obsah předchozích dílů (který by si ale měl správně legálně vlastnit) v Arma 3 - https://dev.withsix.com/projects/all-in-arma/wiki/All_in_Arma_Standalone_Install_guide
-
Díky za info, vyzkouším a snad to pošlape :)
-
Prostě jen ti hluční (a blbí) jsou nejvíc vidět... nic víc za tím nehledej
-
Tak na tvém místě bych si to stáhl z warezu (protože demo není), vyzkoušel to, jestli to vůbec jede a pak zvážil, jestli to má cenu kupovat. Předchozí Army byly náročné na grafiku, ta poslední je zase náročná na CPU - přesněji řečeno, ta hra je tak debilně optimalizovaná, že vůbec nedokáže správně využít CPU. Testoval jsem to celkem do hloubky, v A3 jsou místa / mise / situace, kdy FPS nejde nad 25 a je úplně jedno, jakou máš sestavu. Vyzkoušej a uvidíš
-
mám obavu, že to moc dobře nepojede.
-
V pohode, moze byt. Na druhej strane ale musite uznat, ze nenavist je tu z oboch stran. Uz len napriklad ten prispevok SLOVAK. Fajn, je to nejaky blbec, ktory sa zrejme nudi a potrebuje trollit, co muselo byt kazdemu jasne a vyrovnany jedinec by na to vobec nereagoval, ale vsminite si, kolko ludi okamzite vybuchlo a zacali vytahovat narodnostne karty. Mne je to jedno, nerozplacem sa z toho.
Co sa tyka hokeja tak mi uplne ukradnuty aj so vsetkymi fanusikmi.
Zavidiet vam je co, ked uz nic ine, aspon kulturu hospod, pivo :)
Dobre, sem tam vas prezident ukradol pero, nas bol senilny dedo, ktory trepal nezmysly. Nasi politici okradaju narod s vacsim stylom, ale u vas aspon sem tam niektoreho zabasnu.
Mna len serie to, ako casto sa tu v diskusiach riesia tieto haterske blbosti. Sme tu, citame games.cz, pretoze je to dobry web, tak ako mnoho cechov si precita a da prispevok na sector.sk. Vsetci sme hraci a zaujimaju nas hry, tak sa drzme toho a ked uz tak nadavajme na EA, Origin, Uplay, to su veci, kvoli ktorym sa oplati nastvat :) -
Podla mna to je typ ludi, ktori sa dostali do zahranicia a nedokazu sa prisposobit... Alebo si namyslaju, ze tymto nieco dosiahli a vsetci ostatni su socky (toto som videl velmi casto v Londyne prave na SK, PL a CZ ludoch - s podaktorymi tam fakt nebola rec).
A tiez napriklad Ukrajinci, Rusi zijuci na Slovensku alebo v CR... ja som s nimi mal dlhu dobu len zle skusenosti a napokon som zistil, ze doma na Ukrajine a v Rusku su ludia uplne pohodovi a bezproblemovi.
Akurat ta vzorka ludi, ktori su "vonku" im potom robi krasnu reputaciu.
Mimochodom, ked mate vo firme 50% Slovakov, ktori su nevychovani a hulvati, tak by ste mozno mali prehodnotit vyberove konania ;-) Ubezpecujem ta, ze nie vsetci Slovaci su chuji. -
Chci se zeptat, jestli rozjedu armu na svým kompu. Je to Core 2 Duo E8500, GeForce 9600 Gt 512 MB, 4GB RAM DDR2. Má někdo zkušenost na podobné konfiguraci? Nejsem grafikofil, jde mi o to jestli to pojedu nějak rozumě. Všechny předchozí díly jsem hrál a u mě jsou to nejlepší hry.
-
V pohode, moze byt. Na druhej strane ale musite uznat, ze nenavist je tu z oboch stran. Uz len napriklad ten prispevok SLOVAK. Fajn, je to nejaky blbec, ktory sa zrejme nudi a potrebuje trollit, co muselo byt kazdemu jasne a vyrovnany jedinec by na to vobec nereagoval, ale vsminite si, kolko ludi okamzite vybuchlo a zacali vytahovat narodnostne karty. Mne je to jedno, nerozplacem sa z toho.
Co sa tyka hokeja tak mi uplne ukradnuty aj so vsetkymi fanusikmi.
Mna len serie to, ako casto sa tu v diskusiach riesia tieto haterske blbosti. Sme tu, citame games.cz, pretoze je to dobry web, tak ako mnoho cechov si precita a da prispevok na sector.sk. Vsetci sme hraci a zaujimaju nas hry, tak sa drzme toho a ked uz tak nadavajme na EA, Origin, Uplay, to su veci, kvoli ktorym sa oplati nastvat :) -
Píše že odbočí ?Ale je vidět že jsi slovák. *1*