Přejít na výpis diskuzí
Arma 3: Win – výborný závěr příběhové kampaně
2.4.2014 | Jakub Kovář
94 příspěvků
-
Hele, já třeba nemám nic proti Slovákům, ale pravdou je, že s nimi mám pouze špatné zkušenosti. Prodávám hodně věcí přes bazar a vždycky, když jsem něco řešil se Slovákem, tak mě chtěl "ojebat" na ceně a nebo měnit věc za něco, co má Xkrát menší hodnotu.
Stejně tak, když je hokej, tak máš diskuse plné Slováků, kteří se naváží do Čechů a vysmívají se. To samé, když má být nějaká česká hra, tak se tu objeví pár Slováci, kteří se opět posmívají (tím nemyslím uživatele SLOVAK, který není Slovák, ale je to jeden z místních trollích noliferů).
Mně je to celkem jedno, já tyto věci neřeším, pak se ale nediv, že tu panuje takový postoj, jaký tu je. Navíc mně příjde docela zoufalé cokoliv závidět zrovna Čechům, protože my jako národ děláme ve světě tak maximálně ostudu *1* -
já se taky těšil ale už prvni info že kampaň bude stažitelná po čase mě naštvalo
-
ale pozor přitom kolega pro mne nejbližší spolupraovník též sk je naproto pohodovej kluk.(sam na ty ostatni spolukrajany nadává)no každej jsme nějakej *3*
-
Na jednej strane medzi cechmi je rovnako vela itiotov ako medzi slovakmi, ale je pochopitelne, ze si to clovek viac uvedomi hlavne pri tych cudzincoch, od ktorych ocakava, ze predsa len su "hostia" v jeho krajine a mali by sa spravat slusnejsie, s cim suhlasim.
Ale uplne ti rozumiem, jak som studoval a zatial zijem a pracujem v CR, ale ked niekedy pocujem niektorych svojich krajanov napr. v MHD, tak sa za nich pekne hanbim. Ak by sa ma v tom momente niekto spytal na cas tak mu asi odpoviem po cesky. -
Ja som sa na Armu 3 tesil, no bohuzial mi nejak nesadlo to grecke prostredie. Kamarati na Armu 3 este nepresli, pretoze im ledva ide Arma 2, takze to momentalne nemam ani s kym hrat a kampan ma nejak vobec nezaujima.
Dufam ale, ze pribudne viacej vojenskej techniky, lebo to co tam teraz je nieje bohvie co. Snad sa rozbehne aj viac serverov, kde sa hra na starych mapach, lebo prostredie z Army 2 sa mi velmi paci a gameplay Army 3 by len vylepsil na zazitku hry v tom prostredi. Viem, ze niektore DayZ na tomto bezia, no DayZ mod mam uz ohrany dost a nejak nemam v plane sa don zasa pustit. -
Borci, není už náhodou nějaký mód na to, aby nepřátelé zdechli po jedné kulce z čehokoliv, jako tomu bylo v OFP? Vím, že to není moc realistické, ale funguje to. To, jak ten "body armor" vymyslela Bohemka je fakt na přesdržku, nepřátelé vydrží i zásah do hlavy. Je to fakt neskutečná otrava do každého střílet 4 kulky, aby bylo po něm, navíc nepřátelé úplně ignorují zásahy a vesele si střílí dál.
Dále by mě zajímalo, jestli je i nějaký mód na střelbu AI, která má nechutně přesné dávkování výstřelů a na bojišti to zní spíš jak někde ve fabrice plné šicích strojů - každý střílí úplně stejné dávky po stejných intervalech. Nechápu, že si Bohemka něčeho takového nevšimla, je to sice detail, ale totálně to podělává atmosféru bojiště. Ve Flashpointu to myslím bylo v cajku.
Jinak než mě někdo pošle, abych šel hledat na fórum BI, tak jen připomínám, že už jsem hledal, ale je tam tolik témat, že je to nepřehledné *12* -
To ste vo firme 2? Hovoris to ako keby vsetci Slovaci boli zly... ci sa snazis len vyventilovat v teme od ARMY? Nechapem :/
-
Nick "SLOVAK" ti slušel víc. *3*
-
odbočím, já tu mám ve firmě 50% slováků a pokud tohle je výběr sk tak se nedivím .do jednoho je nesnáším.nevychovaný hulváti.a to jsem ve firmě která se zabejvá pc komponentama
-
nechapem preco sa vzdy na weboch, kde su aj cesi aj slovaci, siria tieto neznasanlive hlupe reci. Dost smutne. *7*
K veci, kampan je dobra, urcite ovela lepsia ako Arma 1/2. Skutocne je skoda ze je tak uponahlana, obzvlast v 3 epizode. Celkovo som sa ale dobre zabavil, obzvlast ked som si pridal par modov na prilepsenie :) -
A kdo ten smysl bude umývat? Ty?
-
To si asi spatne pochopil co si kupujes. Arma uz davno neni hra, je to zabugovany technologicky demo s editorem. Holt si musis pockat, az z toho nejakej zacek ZS udela poradnou hru ...
-
Jo, absolutni souhlas. Je to vylozene fontem, blbe se mu strida tloustka tahu, kdyz to reknu zjednodusene, tak polovina pismen je "jeden pixel siroka", druha pak dva. Hrozne to bije do oci. Jinak se mi lehka zmena vseho okolo libi, ale hlavni text je fakt neprijemny.
-
já jsem celkove z arma 3 zklamán.mám od bohemky skoro vše ale tohle jsem kupovat neměl.
-
S větším množstvím kritiky souhlasím, to může mýt smysl. Po takové době nelze odpouštět neustálé chyby. Navíc si to vydávají samy a snad bylo možné to vydat normálně hotové po 2 předešlých dílech.
I když to tak nevypadá, recenze mají vliv na některé lidi a to zamrzí, když pak někdo podle toho koupí hru a najde jiný výsledek.
Když už by se něco mělo odpouštět, tak lidem co něco dělají prvně, kde svojí prvotinou často řeší svoje přežití ale u zkušených borců? -
To nie je Slovák, to je nejaká obrezaná postavička zo South Parku ...
-
Arma3 je hra mnoha kontrastů. Spousta věcí je tam krásných, ale stejně tolik jich je odfláklých. Taky bych řekl, že u žádné jiné hry se tolik nenaserete. Měli byste přestat lézt Bohemce do zadku, chce to přitvrdit kritiku, třeba pak začnou svou práci dělat pořádně
-
No, když myslíte.
-
Na lidech jako ty bych testoval kosmetiku a chemikalie a zvirata bych pustil zpatky do prirody.....
-
Líbí se mi homepage a celý news feed má mé sympatie. Ale po otevření samotného článku se mi nějak hůře čte hlavní text. Nevím jestli je to fontem, nebo jeho velikostí. Článek na mě působí jak příspěvek na nějakém blogu. Každopádně mě rozhodně nemotivuje, abych si přečetl něco delšího.... Vše ostatní je fajn:)